Bunlar sizlere bu site içerisinde yazdığım son satırlar....
03 Ekim 2004 tarihinde başlayan M.D. üyeliğimi sonlandırıyorum...
Bu satırlarımı yazdığım sıralarda sevgili site admini Hakan_R1’ e de üyelik iptalim için pm atmış bulunmaktayım...
Amacım sadece neden bunu istediğimi açıklamaktır.
Şimdi arkadaşım madem üyelik iptalini istiyorsun burada ne reklam yapıyorsun diyenler olabilir. Ona da eyvallah...
Bu yazdıklarım sadece M.D. den ayrılmadan önce son düşüncelerimdir. Tabi ki nasıl olsa gidiyorum siteyi karalayayım veya birkaç kişi hakkında kötü konuşayım düşüncesinde değilim...
Siteye kayıt olduğum günden beri aktif bir üye olmaya çalıştım ve bunu da yeterince başardığıma inanıyorum...Gerçekten çok faydalı bilgiler ve çok güzel dostlar edindim...Gerek rutin yapılan Çarşamba toplantılarında, gerekse yapılan diğer organizasyonlarda ve münferit olarak yapılan buluşmalarda çok eğlendim.(Zaten sadece üyeliğimi iptal ediyorum. Dostlarımı değil!).Bu dostlarımla görüşmelerim devam edecek...
Site içerisinde çok faydalı bilgiler edindim. Bir çok kişiyle fikir alışverişinde bulundum. Bu edindiğim bilgiler ömür boyunca hafızamda kalacak ve siz M.D. ailesini bana hatırlatacak. Burada geçirdiğim zamanın gerçekten bende ayrı bir yeri olacaktır.
Siteden ayrılırken kimseye kırgın veya dargın değilim. Zaten üyelik iptalimin kimseyle doğrudan veya dolaylı bir alakası yoktur. Bu tamamen benim özgür irademle aldığım bir karardır...
Umarım bu site motosiklet camiasına şimdiye kadar yaptığı gibi ileride de büyük katkılarda bulunur. Motosiklet ve motorcuya gereken değerin verilmesinde büyük katkısı olduğunu bildiğim bu siteyi bundan sonraki yaşamımda tüm motorcu dostlarıma tavsiye edeceğim...
Hepinize ve M.D. sitesine hoşça kal diyorum... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
ne oldu dostum
problem nedir.yapabileceğimiz bir şey varmı
dur hele dur.gitme bir yere çözeriz problemi.Allah Allah _________________ EVERY LIGHT I SEE IS GREEN
Ara sıra böyle şeyler olabilir.. Hakan_R1 bu üyelik iptali mesajını dikkate almayacağını umarım.. Biraz zamana bırakalım... _________________ (Kanatçı Haydar Team)
(Ocakbaşı Team)
(KaWaSaKi Team)
-Tek rakibim THY-
Tarih: 07.01.2005 - 22:09 Mesaj konusu:
nereye yaw.
gitme kal demek isterim ama sen artık kararını vermişsin. elimden gelen birşey olucaksa yapmaya hazırım.
bi problem yoksa gitmezsin zaten varsa bize anlat çözmeye çalışalım. _________________ Parmak bassam olma mı
Tarih: 07.01.2005 - 22:12 Mesaj konusu:
Ya aslında gidene kal,gelenede git demiyoruz ama bu üyeliği iptal etmiyorum şimdilik..
Herhangi bir problem varsa biz kendi aramızda çözeriz...Bence burdan gitmek istemenin sebebini biz dostlarına söyleki,bizlerde degerlendirelim ve ortada problem varsa onu çözelim..
Kaçmak işin kolay yanı,
Buradaki her üye benim için degerli dostlar,ara sıra aile arasında kırgınlıklar olur,ama bunlar hep güçlü dostlukların gölgesinde kalır...
Bana PM ile problemini anlatırsan bende sana belki telkinde bulunurum.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız