Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hoşçakal M.D. (The_Unforgiven gidiyor....)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hoşçakal M.D. (The_Unforgiven gidiyor....)

Hoşçakal M.D. (The_Unforgiven gidiyor....)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 07.01.2005 - 21:48    Mesaj konusu: Hoşçakal M.D. (The_Unforgiven gidiyor....) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili M.D. ailesi....

Bunlar sizlere bu site içerisinde yazdığım son satırlar....

03 Ekim 2004 tarihinde başlayan M.D. üyeliğimi sonlandırıyorum...

Bu satırlarımı yazdığım sıralarda sevgili site admini Hakan_R1’ e de üyelik iptalim için pm atmış bulunmaktayım...

Amacım sadece neden bunu istediğimi açıklamaktır.
Şimdi arkadaşım madem üyelik iptalini istiyorsun burada ne reklam yapıyorsun diyenler olabilir. Ona da eyvallah...

Bu yazdıklarım sadece M.D. den ayrılmadan önce son düşüncelerimdir. Tabi ki nasıl olsa gidiyorum siteyi karalayayım veya birkaç kişi hakkında kötü konuşayım düşüncesinde değilim...

Siteye kayıt olduğum günden beri aktif bir üye olmaya çalıştım ve bunu da yeterince başardığıma inanıyorum...Gerçekten çok faydalı bilgiler ve çok güzel dostlar edindim...Gerek rutin yapılan Çarşamba toplantılarında, gerekse yapılan diğer organizasyonlarda ve münferit olarak yapılan buluşmalarda çok eğlendim.(Zaten sadece üyeliğimi iptal ediyorum. Dostlarımı değil!).Bu dostlarımla görüşmelerim devam edecek...

Site içerisinde çok faydalı bilgiler edindim. Bir çok kişiyle fikir alışverişinde bulundum. Bu edindiğim bilgiler ömür boyunca hafızamda kalacak ve siz M.D. ailesini bana hatırlatacak. Burada geçirdiğim zamanın gerçekten bende ayrı bir yeri olacaktır.

Siteden ayrılırken kimseye kırgın veya dargın değilim. Zaten üyelik iptalimin kimseyle doğrudan veya dolaylı bir alakası yoktur. Bu tamamen benim özgür irademle aldığım bir karardır...

Umarım bu site motosiklet camiasına şimdiye kadar yaptığı gibi ileride de büyük katkılarda bulunur. Motosiklet ve motorcuya gereken değerin verilmesinde büyük katkısı olduğunu bildiğim bu siteyi bundan sonraki yaşamımda tüm motorcu dostlarıma tavsiye edeceğim...

Hepinize ve M.D. sitesine hoşça kal diyorum...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
turkx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2005 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şşş deli nereye ??
hussar125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: -Ystanbul-

MesajTarih: 07.01.2005 - 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

var bişi var.... Şok oldum

hakangursu@hotmail.com
Başa dön
hussar125 Çevrimdışı hussar125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Prometheus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 07.01.2005 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulen taşfırın noldu yaf, nereye??
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne oldu dostum
problem nedir.yapabileceğimiz bir şey varmı
dur hele dur.gitme bir yere çözeriz problemi.Allah Allah
semuteyo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ara sıra böyle şeyler olabilir.. Hakan_R1 bu üyelik iptali mesajını dikkate almayacağını umarım.. Biraz zamana bırakalım...
-Tek rakibim THY-
Başa dön
semuteyo Çevrimdışı semuteyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istemezük
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne diyelim deli ne yapsa yeri
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süleyman rakı mı çarptı ne diyon sen lenn Öfkeliyim
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nereye yaw. Şok oldum
gitme kal demek isterim ama sen artık kararını vermişsin. elimden gelen birşey olucaksa yapmaya hazırım.
bi problem yoksa gitmezsin zaten varsa bize anlat çözmeye çalışalım. Göz kırpıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya aslında gidene kal,gelenede git demiyoruz ama bu üyeliği iptal etmiyorum şimdilik..
Herhangi bir problem varsa biz kendi aramızda çözeriz...Bence burdan gitmek istemenin sebebini biz dostlarına söyleki,bizlerde degerlendirelim ve ortada problem varsa onu çözelim..
Kaçmak işin kolay yanı,
Buradaki her üye benim için degerli dostlar,ara sıra aile arasında kırgınlıklar olur,ama bunlar hep güçlü dostlukların gölgesinde kalır...
Bana PM ile problemini anlatırsan bende sana belki telkinde bulunurum..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

istemezük

Gülümsüyorum gitme suleyman carsamba beraberdık nerıye arkadasım.Önemli NOT: (kuzey ve mezardan) sonra benı sıte ıcınde gulmekden bayıltan 3 .sahıs oldun airbrush-tr Dil çıkarıyorum

En son toygunn tarafından 07.01.2005 - 22:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kimseyle problemim yok.Olay benle alakalı...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
doktor10
Üye
Üye

Nereden: Yzmir / Kar?yyaka

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence kararını yine gözden geçirsen iyi olur.Dönünce şu ürkünç avatarını da değiştirirsin umarım.

Motorumu seviyom , ama hayatı da Tikkat Tikkat.
Başa dön
doktor10 Çevrimdışı doktor10 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_SeXMaCHiNe_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/Be?iKTa?/TuZLa

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nereye gıdıon artıst otur oturdugun yere.. Neler esdı kafana gene.. Bı yere gıtmıon..
Başa dön
_SeXMaCHiNe_ Çevrimdışı _SeXMaCHiNe_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal