Tarih: 23.01.2007 - 17:00 Mesaj konusu: atv dişli hk. soru
mesela bir atv´ nin ön mü yok sa arka dişlisini 1 ve 2 diş büyüttüğümüzde hızımız artar peki arazide düşük hızlarda çekişimiz düşermi. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim. _________________ x-max 250
Ön dişliyi küçültmek, ya da arka dişliyi büyütmek hızlanmayı arttırır, motorun gücüne göre bu işlemleri ters yaptığında son hızında artış sağlıyabilirsin. _________________
[/url]
Tarih: 24.01.2007 - 08:06 Mesaj konusu:
Alıntı:
Ön dişliyi küçültmek, ya da arka dişliyi büyütmek hızlanmayı arttırır, motorun gücüne göre bu işlemleri ters yaptığında son hızında artış sağlıyabilirsin.
anlamadığım nokta ön dişlininde büyümesi gerekli değilmi hızın artması için ön dişli küçültüncede hız artıyomu. Peki tavsiye olarak mesela atıyorum ön dişli 15 arka dişli 17 ben bunu ön 13 arka 19 yapmammı gerekli peki böyle yaptığımızda ne değişiyo ben onu anlamadım. _________________ x-max 250
Kayıt: Nov 03, 2006 Mesajlar: 27 Nereden: kyrklareli & antalya
Tarih: 24.01.2007 - 17:03 Mesaj konusu:
arkadaşlar bu dediğiniz dişli değiştirme işi atv ye hiç yaramıyor.benim arkadaşım aeon 180 wardı.o dişlileriyel oynadı şimdi atvyle araziye girdiğinde berbat performans alıo.....çamurda hmn painaj a başlıo normalde atvler ağır devir olduğu için bütün sistemi bozuo.... _________________
kanuni atv 250
34 BE 2868
Tarih: 25.01.2007 - 09:16 Mesaj konusu: bisiklet misali..
motor kızaklı olsa bi arazi için için bibe şehiriçi için 2 dişlimiz olsa,standart dişliyi arazide,büyük dişliyi motoru kızaktan kaydırıp değiştirip sonra gerdirip kullansak..yada paramız olsa vitesli atv alsak(düzüde yokta..)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız