Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu Fiyata Atv !

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu Fiyata Atv !

Bu Fiyata Atv !

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rt_Oguz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 19:34    Mesaj konusu: Bu Fiyata Atv ! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar elimde 500 ytl civarında bir para var şöyle 2. el bi atv arıyorum atv 50 tipi yada başka bişi görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum...
teşekkürler..
Başa dön
Rt_Oguz Çevrimdışı Rt_Oguz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 25.10.2006 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adettndir önce bi kendini tanıt Göz kırpıyorum

bide 500ytl'ye atw alamazsın gibime geliyo kanuni'nin 50'lik atw'si bile 1200ytl ciwarında en iisi sen biraz daha para biriktir 1000yt'ye fln bişiyler anca bulursun Dil çıkarıyorum
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 25.10.2006 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

500 ytl zor çin malarınmda bile bulamasın
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 25.10.2006 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce aramıza hoşgeldin sonra o paraya atv bulman çok zor arkadaşım biraz daha para biriktirmen gerekiyor.
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
melihakgun
Üye
Üye

MesajTarih: 25.10.2006 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu dedıgının karsısında yanlış anlama dostum ama castello dag bısıkletı bıle alamazsın Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
melihakgun Çevrimdışı melihakgun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
muci
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)

MesajTarih: 25.10.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rt_Oguz, arkdasım sen www.minikmotor.com a bak orda atv var o bile 1200 yani bilmıyorum 500 ytl leye akülü atv alabilirsin istersen yardımcı olabilirim tanıdıklarım var ?
Rt_Oguz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.10.2006 - 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşbulduk

bazı yerleri araştırdım fiyatlar bu civarda yazıya dikkat ettiyseniz 2. el yazdım arkadaşlar

sıfır olarak bi kanuni bayisinde 1,5 ' a buldum zaten yanlız şimdi sadece köyde senede birkaç gün kullanacağım için 2.el küçük atv 50 tipi bişi arıyorum normalde 150 var zaten yanlız getir götür işi çok zahmetli..

Yinede sağolun..
Başa dön
Rt_Oguz Çevrimdışı Rt_Oguz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
emresag
Üye
Üye

MesajTarih: 26.10.2006 - 21:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahibinden.com da 50cc bi atv var 800 ytl bence gir bak çok temiz
Başa dön
emresag Çevrimdışı emresag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rt_Oguz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 27.10.2006 - 13:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol kardeşim bakıyorum OK

tam linki verirsen sevinirim
Başa dön
Canas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 25.03.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

500 ytl ye atv bulursan helal olsun
Başa dön
Canas Çevrimdışı Canas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.03.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv izlersin sen o paraya Çok gülüyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 29.03.2007 - 09:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Atv seyredeceksiniz diyosun yani.500 ytlye belki kazalı atv verirler Dans
Başa dön
PsychoKing Çevrimdışı PsychoKing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 29.03.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cokk zor ıkıncı elını bulsanda ne kadar salam bılemem sen bıraz daha para kas derım
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kalipso
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.03.2007 - 09:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence o fiyata bulamazsın ve bulsanda baya bi sorun yaşatır sana...
Başa dön
kalipso Çevrimdışı kalipso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal