arkadaşlar ben şu an kanuni 125 t seyhan sahibiyim ama nedense bende bir atv merakı başladı hemde hafife alınacak gibi değil atv alıcam almasınada hangi markayı almalıyım zincir aktarmalımı şaftlımı olacak 4x4 mü iyi en uygunu kaç cc yedek parçayı nasıl bulucam hangisi çin malı hangisi tayvan malı yada hangisi daha iyi benim kawasakinin görünüşü hoşuma gidiyor ama nereden alıcam onuda bilmiyorum beni aranıza alıp yardımcı olursanız çok minnettar kalırım ben kayseride oturuyorum ama sık sık osmaniye ye giderim para 12 000 ytl ye kadar çıkabilirim ama atv aldıktan sonra sorunlarla uğraşmak istemiyorum sonuçta bu alışılagelmemiş bir hobi şimdiden herkese çok teşekkürler
Tarih: 21.02.2007 - 19:57 Mesaj konusu:
ooo bunu bi bilen anlatsın ben kullandım da o kadar prof değilim ama 4x4 ii olr arazi için
şaft yerinede zincirli tavsiye ederimm _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
yinede teşekkürler kardeş sanırım ben kawasaki 300 4x4 almaya karar verdim ama tabi şu benim düğün işini aradan çıkardıktan sonra zaten bende bir kanuni 125 t var ama atv nin yeri bambaşka
Tarih: 21.02.2007 - 23:00 Mesaj konusu:
hoşgeldin arkadaşım bende atv kullandım çok güzeldi almak istedigin atv çok güzel ve yerinde verilmiş 4x4 olmasıda seni hangi şartlarda olursan ol yolda bırakmaz inşallah hayırlısıyla evlenirsin allah sizi ayırmasın atv nin 4 tekeri yerin tozunu kaldırır inşallahhhhhhhhhhhh _________________ makinamyn yakmady?y yer benim degildir
şaftlı olan her zaman en iyisidir zıncırlı duz toprok yol ıcı n gecerlıdır zıncırlı ıle bataga gırdıgın zaman hep temızlemen gerekır ve cabuk asınır arazıde 4*4 zıncırlı olmaz herzaman şarftlıdır arkadasım alırsan hayırlı olsun resımlerı beklerız
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız