Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - benide aranıza alın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

benide aranıza alın

benide aranıza alın

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
paramedic_35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 05.02.2007 - 15:45    Mesaj konusu: benide aranıza alın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben şu an kanuni 125 t seyhan sahibiyim ama nedense bende bir atv merakı başladı hemde hafife alınacak gibi değil atv alıcam almasınada hangi markayı almalıyım zincir aktarmalımı şaftlımı olacak 4x4 mü iyi en uygunu kaç cc yedek parçayı nasıl bulucam hangisi çin malı hangisi tayvan malı yada hangisi daha iyi benim kawasakinin görünüşü hoşuma gidiyor ama nereden alıcam onuda bilmiyorum beni aranıza alıp yardımcı olursanız çok minnettar kalırım ben kayseride oturuyorum ama sık sık osmaniye ye giderim para 12 000 ytl ye kadar çıkabilirim ama atv aldıktan sonra sorunlarla uğraşmak istemiyorum sonuçta bu alışılagelmemiş bir hobi şimdiden herkese çok teşekkürler
Başa dön
paramedic_35 Çevrimdışı paramedic_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
smoke-59
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa MD

MesajTarih: 21.02.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooo bunu bi bilen anlatsın ben kullandım da o kadar prof değilim ama 4x4 ii olr arazi için
şaft yerinede zincirli tavsiye ederimm
Başa dön
smoke-59 Çevrimdışı smoke-59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
paramedic_35
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kayseri

MesajTarih: 21.02.2007 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yinede teşekkürler kardeş sanırım ben kawasaki 300 4x4 almaya karar verdim ama tabi şu benim düğün işini aradan çıkardıktan sonra zaten bende bir kanuni 125 t var ama atv nin yeri bambaşka
Başa dön
paramedic_35 Çevrimdışı paramedic_35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
lancelot35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 21.02.2007 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoş geldin Bravo doğru yerdesin.
Başa dön
lancelot35 Çevrimdışı lancelot35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motorcum
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 21.02.2007 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin arkadaşım bende atv kullandım çok güzeldi almak istedigin atv çok güzel ve yerinde verilmiş 4x4 olmasıda seni hangi şartlarda olursan ol yolda bırakmaz inşallah hayırlısıyla evlenirsin allah sizi ayırmasın atv nin 4 tekeri yerin tozunu kaldırır inşallahhhhhhhhhhhh Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 23.02.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaftlı olan her zaman en iyisidir zıncırlı duz toprok yol ıcı n gecerlıdır zıncırlı ıle bataga gırdıgın zaman hep temızlemen gerekır ve cabuk asınır arazıde 4*4 zıncırlı olmaz herzaman şarftlıdır arkadasım alırsan hayırlı olsun resımlerı beklerız
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Canas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 27.03.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de harika bir seçim sadbuttrue _____atv_____ sayfasına bekliorm orda kendi çapımızda bişiler yapıoz
Başa dön
Canas Çevrimdışı Canas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.03.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD ye hoşgeldin arkadaşım, umarım kalıcı olursun...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canas
Üye
Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

on 7_li ben de ç.kale denim istersen ekle serdar_17100hotmail.com
Başa dön
Canas Çevrimdışı Canas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paramedic_35, hosgeldin ama elin bo gelmısın hehehe Çok gülüyorum
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canas demiş ki:
on 7_li ben de ç.kale denim istersen ekle serdar_17100hotmail.com

Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
excavator_zx6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: polislerin aradığı yerden

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paramedic_35, kardeşim aramıza hoşgeldin,sefalar getirdin Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 29.03.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hoşgeldin tabiki aramıza alırız seni
Başa dön
PsychoKing Çevrimdışı PsychoKing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal