Merhaba arkadaşlar, Kanuni'nin ATV150 modelini satın almayı düşünüyorum ancak ben ATV'yi Şile'de kumsalda kullanmayı planlıyorum. Bu aracın torku kumsalda kullanmak için yeterli midir veya daha önce kumda kullanan olmuş mudur merak ediyorum. Veya eğer bu kullanılmaz derseniz yaklaşık 3000 - 3500 YTL fiyata kullanılmış kumsalda kullanabileceğim ne marka araçlar var?
Tarih: 26.03.2007 - 21:55 Mesaj konusu:
slm ufakdeve ben 2 senedir atv kullanıorm ilk atv kanuni atv 110 servise götürmektn arıza çıkarmasından fazla gezemedim kanuni 110 kumda gidiodu hemde ii gidio du kıç falan bile attırıodm ıslak kumda ama bence 150 alma otomatik şanzıman we atv yi arazide kullanıcaksın geri vites e ihtiyacın olucak 150 liğe geri vites taktırılıo ama ne kadar ii oluyo bilmiorm şu anda aeon 220 cobra kullanıorm we harika bir makina aldığmda dan beri baya hırpaladım motoru ve banamasın demedi eğer aeon alabilrsen bence al 6.153 dolar eğer başka soruların olursa (serdar_17100@hotmail.com) _________________ Kanuni ATV 110__Aeon ATV Cobra 220 Kanuni 300
17 FC 625 17 AY 252 17 DA 012
warsa yoksa atv !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız