Tarih: 07.01.2005 - 22:34 Mesaj konusu:
Alıntı:
Kimseyle problemim yok.Olay benle alakalı...
sanmıyorum....Burda güzel dostluklar edindiğini ve eglendiğini,ögrendiğini yazmışsın ama ben gidiyorum demişsin..Bu tezat oluşturuyor..
Bence çok kırılmış,incilmiş olmalısınki bunu bizlere yansıtmak istemiyorsun...
Geriye başka bişey kalmıyor..Çünkü ortada belirttiğin bir Sebep yok.. _________________
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 07.01.2005 - 22:45 Mesaj konusu:
Özeldende kal dedim burada da tekrarlayım. Gitmen birşeyi çözümlemez!
Burada DELİ,TAŞ,MANYAK geçinip gidiyoruz! Toplantılarda gözümüz seni
aramasın! Bak bunca insan kal diyor, kırma dostlarını ;-). _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Tarih: 07.01.2005 - 23:14 Mesaj konusu:
Arkadaşlar ısrarla bana mesaj yolluyor ThE_Unforgiven,
ve üyeliğinin iptal edilmesini mutlaka istediğini söylüyor..
Bende fikrini degiştirirse bana mail atmasının yeteceğini söyledim ve şimdilik bu arkadaşımızn üyeliğini dondurdum... _________________
sanmıyorum....Burda güzel dostluklar edindiğini ve eglendiğini,ögrendiğini yazmışsın ama ben gidiyorum demişsin..Bu tezat oluşturuyor..
Bence çok kırılmış,incilmiş olmalısınki bunu bizlere yansıtmak istemiyorsun...
Geriye başka bişey kalmıyor..Çünkü ortada belirttiğin bir Sebep yok..
hakan R1 kesinlikle katılıyorum kardeşim bazı sorunları olabilir insanın bizede açılamayabilirsin ama üyelik iptali niçin? anlayamadım olay o yani neyse kardeş biz her zaman buradayız bir daha bu siteye uğramayacağım diyorsan ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN DİYELİM en güzel günler seninle olsun hoşçakal
yaa dostum ne oldu
hem sen delilerin aklıllandıgını gördünmü hiç
biz burda bi aile oluşturduk .
sakın bi yere gitmee
bak gidersen :!: :!: :!: _________________ Umuda kur?un syksada ?l?m,unutma umuda kur?un i?lemez G?L?M...
YA sülüman ne oldu duyduklarıma inanamıyorum olacak şey değil...
söyleneck tek şey :md: kararından CAY man temennisiyle _________________ Hayal Buysa Y?te HAYABUSA...
Tarih: 08.01.2005 - 02:53 Mesaj konusu:
arkadaşlar kendisini ikna etmek ve derdine derman olmak için çok çaba sarf ettim ama ısrarla üyeliğinin silinmesini istedi..Bende biraz düşünmesini ve MD sitesinin her zaman kapısının ona açık oldugunu ifade ettim..Geri dönmek isterse bana bir mail atmasınn yeterli olacagını söyledim...
Sanırım bu arkadaşımızın ciddi sorunları var birileriyle ama ser veriyor sır vermiyor.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız