Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hoşçakal M.D. (The_Unforgiven gidiyor....)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hoşçakal M.D. (The_Unforgiven gidiyor....)

Hoşçakal M.D. (The_Unforgiven gidiyor....)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Kimseyle problemim yok.Olay benle alakalı...

sanmıyorum....Burda güzel dostluklar edindiğini ve eglendiğini,ögrendiğini yazmışsın ama ben gidiyorum demişsin..Bu tezat oluşturuyor..
Bence çok kırılmış,incilmiş olmalısınki bunu bizlere yansıtmak istemiyorsun...
Geriye başka bişey kalmıyor..Çünkü ortada belirttiğin bir Sebep yok..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
delimengi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul kadyköy

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SÜLEYMAN SEN BU AKŞAMLIK GİT AMA BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ
Başa dön
delimengi Çevrimdışı delimengi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 07.01.2005 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özeldende kal dedim burada da tekrarlayım. Gitmen birşeyi çözümlemez!
Burada DELİ,TAŞ,MANYAK geçinip gidiyoruz! Toplantılarda gözümüz seni
aramasın! Bak bunca insan kal diyor, kırma dostlarını ;-).
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 07.01.2005 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven, ayık kafayla yazıyosun dimi? :-D Şaka bi yana,aramızdan kimsenin gitmesini istemiyorum(uz)... ;-)
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 07.01.2005 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar ısrarla bana mesaj yolluyor ThE_Unforgiven,
ve üyeliğinin iptal edilmesini mutlaka istediğini söylüyor..
Bende fikrini degiştirirse bana mail atmasının yeteceğini söyledim ve şimdilik bu arkadaşımızn üyeliğini dondurdum...
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.01.2005 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sanmıyorum....Burda güzel dostluklar edindiğini ve eglendiğini,ögrendiğini yazmışsın ama ben gidiyorum demişsin..Bu tezat oluşturuyor..
Bence çok kırılmış,incilmiş olmalısınki bunu bizlere yansıtmak istemiyorsun...
Geriye başka bişey kalmıyor..Çünkü ortada belirttiğin bir Sebep yok..

hakan R1 kesinlikle katılıyorum kardeşim bazı sorunları olabilir insanın bizede açılamayabilirsin ama üyelik iptali niçin? anlayamadım olay o yani neyse kardeş biz her zaman buradayız bir daha bu siteye uğramayacağım diyorsan ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN DİYELİM en güzel günler seninle olsun hoşçakal Üzgünüm

yaa dostum ne oldu
hem sen delilerin aklıllandıgını gördünmü hiç
biz burda bi aile oluşturduk .
sakın bi yere gitmee
Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
bak gidersen Öfkeliyim
? ? ? ? ? ? ? ? :!: :!: :!:
Samurai
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Nereye...

MesajTarih: 07.01.2005 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GeLene hay hay Gidene Bay Bay ... ( Şaka bi yana ) Aramızdan gitmeni gerçekten ben dahiL kimse istemiyor kırma bizi ve bu kararından vazgeç.
Başa dön
Samurai Çevrimdışı Samurai Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
back_rider
Üye
Üye

Nereden: Yst-Çemberlita?

MesajTarih: 07.01.2005 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

senin ağızın neler söylüyo dostum. Üzgünüm sen daha bize lazımsın ;-) gitmeyesin sakın bir yere.......................... Öfkeliyim
Başa dön
back_rider Çevrimdışı back_rider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motoRAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/zeytinburnu

MesajTarih: 07.01.2005 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YA sülüman ne oldu duyduklarıma inanamıyorum Ağlıyorum olacak şey değil...
söyleneck tek şey Ağlıyorum Ağlıyorum :md: kararından CAY man temennisiyle
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.01.2005 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seni sevmiştim dostum kendine iyi bak ama isterdimki sende burada ol
gorusmek uzere
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narkoz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.01.2005 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamım benı cok uzdun Ağlıyorum

Başa dön
narkoz Çevrimdışı narkoz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
BARACUDA01
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 08.01.2005 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Ağlıyorum
Başa dön
BARACUDA01 Çevrimdışı BARACUDA01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 08.01.2005 - 02:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazdıklarınızı artık okuyamaz..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 08.01.2005 - 02:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yazdıklarınızı artık okuyamaz..

Korku filmlerindeki katilin,öldüreceği kadının çığlıklar atması üzerine söylediği bir laf gibi olmuş "O sana yardım edemez :md: " Çok gülüyorum

Unforgiven,inşşallah aramıza tekrar geri döner.... Dil çıkarıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 08.01.2005 - 02:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kendisini ikna etmek ve derdine derman olmak için çok çaba sarf ettim ama ısrarla üyeliğinin silinmesini istedi..Bende biraz düşünmesini ve MD sitesinin her zaman kapısının ona açık oldugunu ifade ettim..Geri dönmek isterse bana bir mail atmasınn yeterli olacagını söyledim...
Sanırım bu arkadaşımızın ciddi sorunları var birileriyle ama ser veriyor sır vermiyor..
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.34 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal