Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 29.03.2007 - 23:02 Mesaj konusu:
toggy cim bende zaten srad var sen biraz geriden takip ediyorsun sanırım konuyu! ayrıca bu konunun temeli baya eskiye dayanıyor altında farklı sebepler var bunu bilen biliyor! hamur işine gelince ben hamurlarımla pardon düdüklerimlerimlede olsa herzaman her yere çıkar gelirim bizde laf yok! bu arada bu sene piste çıkmak yerine evde gözleme yapmaya karar vermişsin kulağıma gelenler böyle bende hamur var al oklavayı gel bizim bahcede açarız!! sana bu yazıyı yazdıranda belli ya neyse!! velite ayrıca selam _________________
Son 2-3sendir yamaha bence hondadan çok üstün ama busene gelen motosikletler durumu değiştirir gibi 2006 r6 çıktığında film koptu zaten e bide 2007 r1 çıktı çok güzel motosikletler plotaj çok önemli tabi ama 2 plot arasındada uçurum yoksa yani biri çok daha üstün değilse orda motosiklet konuşur... 1000 suzuki iyi ama 2007r1 genç kız rüyası gibi:) 1000rr artık eski bir teknılojiye sahip yenisi elbette bunların arasına girer zx-10 hiç kullanmadım ama çok yakışıklı güçlü asabi duruyor. 600de kawasaki çok büyük devrim yaptı. Berhancım sen bence git düdük çal Halilde gaz çeksin yani elinin hamuruyla(düdük'ünle) zorlama kendini motorun çok cici soğuma ondan
berhan kardeşim bunu türkiyenin en hızlı adamı söylüyo dikkatini düdüklememe gerek yok herhalde pardon yaa yanlış yazmışım... dikkatini cekerim
arkadaşlar tartışmalar ve aramızdaki şakalar bi yana hepimiz motora biniyoz. başımıza bişey gelse yolda bize yardım edecekler tabi motorcu arkadaşlarımız. lütfen erbil ve berhan ikinizide cok seviyorum benim için birbirinizi bu işareti gönderin barışmanız adına yoksa ben size göndercem kalp işaretlerini 8o :d _________________ akrepkral3547@hotmail.com
Berhan bence sen kulaklarını temizletmelisin her duyduğuna atlama... Ben zaten srad tan bahsettim rahat ol marka fanatizmine gerek yok r1 gerçekten iyi diğer konuları bilemem ama buraya bende senin ve herkez kadar üyeyim ortada gaza gelcek duruk yok zaten yamaha honda konusu bu sen daha yokkende konuşuyordum ben senden sonrada konuşurum motosikletten konuşmak güzel bişey bunun için etki altında kalmama gerek yok herzaman da konuşurum büyük zevkle Ha sende hamur varsa oklavada vardır GELMEME gerek yok sen kendi işini halledersin
zx636 ;
busene kawa çok güzel umarım nasip olur banada:) _________________ Son Of The WiND...BT
ha berhan bu arada insanların işine emeğine laf etmeden önce iyi düşün burda sen kendince bişeyleri savunuyor olabilirsin iyi bir arkadaşımsın filan fan ama herşey bi yana ercan ustaya laf etmeden önce 40 50 kere daha düşün sen ben motora vın vın derke no adam japona biniyordu onu geç bu adamın yaptığı motor bi gün yolda kalmadı onu geç bu adam bunca yıl yarattığı harikalarla ben bu günlere geldim şimdi ayıp olcakta sen burdan laf olsun mani olsun laf ebeliği olsun diye atıp sıkıyorsun o adamın çocuğu olurken bana pistte tabela tutuyordu kızı evlenirken biz pistte son hazırlıkları yapıyorduk anladınmı canım 2 dergi okumakla filan olmuyor yani adam hayatını koymuş ben hayatımı koymuşum o yüzden biraz daha dikkatli daha özenli konuşalım inan bi gün yolun düşer...Gece gece delirttin beni _________________ Son Of The WiND...BT
bu arada bu sene piste çıkmak yerine evde gözleme yapmaya karar vermişsin kulağıma gelenler böyle bende hamur var al oklavayı gel bizim bahcede açarız!! sana bu yazıyı yazdıranda belli ya neyse!!
berhan sen rahat ol kardeşim benim bütün motorlarımı veririm tolgaya yeni aldım R1 bile veririm süperstockta yarışsın diye _________________ akrepkral3547@hotmail.com
Toggy, kardeşim beni tanıyan insanlar tanır daha bu güne kadar kimseden malımı kacırmadım aman bişey olcakmış aman düşermiş.arkadaşıma bişey olmasın gerisi hikaye
bir dosttugu 10 yılda kazanamasın ama 1 sn kaybedersin benim dostlarım oldukca ben bu hayatan mutluyom.
BEN KÖŞE BAŞINA KADAR ARKADAŞ DEGİLİM MEZARTAŞINA KADAR ARKADAŞIM
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 30.03.2007 - 08:05 Mesaj konusu:
ilk önce ben ercan ustaya laf etmedim bunu bi kenara yaz tolga! ikinci olarak burda motor konusunda yazıp çiziyorsak konu dışına çıkmadan yazmak gere k yaptığın esprilere dikkat etmek gerek kendi aramızda bir çok seyi konusabiliriz ama buranın halka acık bi site olduğunu düşünüp yazmak gerek senin yazdıklarına karsılık gelincede tepki koymayacaksın ozaman,laf atmıcaksın cevap gelmesin,senin motor bilgine tecrubene laf atan olmadı olmazda zaten bunu söyleyen bu işten anlamıyor demektir oyuzden sende yorum yaparken yada aklınca espri yaparken yazdıklarını önce bi oku sonra yolla!
Son Mesajdan 13 dakika sonra eklendi:
ayrıca burda demogojiye gerek yok velit kardesim toggyi herkes tanıyor ve en azından ona herzaman manevi olarak destek verenlerden biriyim ve bunu tolga ilk yarısmaya basladığı zamandan beri kendisini taktir ederek tel. ederek bulunduğum her ortamda işin sonu olarak anlatarak yaptım yaparımda hatta daha dün konusu oldu yukselişte ve ben gene toggy olduğu yarsışta 1. belli 2.yi bilmem diye konuştum orda tartışma konusu oldu hatta! neyse ben burda onun yaptığı kendince espriye kendi diliyle cevap verdim ben tolgayı 7 yıldır tanırım ve bu zamana gelene kadar neler yasadı neler harcadı emin ol senden iyi biliyorum türkiye sampiyonu bir yarışcının sponsor sorunu yasaması turkiyenin ayıbı diye heryerde söylüyorum o bana bi şakayla karışık yazı yadı bende ona cevap verdim hepsi budur! yeri gelmişken söyleyim tekrar ercan ustanında kim olduğunu biliyorum anlatmaya gerek yok güvenilcek motor teslim edilecek ender ustalardan biridir!motor konusunda herzaman her yerde tartışılır ama yazılarında yanlış anlasılcak küçük düsürücü espriler yaparsan karsılık görmen çokk doğaldır gecenlerde bunu BARIŞ TOKA kız kardesimiz diyerek te yaptın senin kalıtene yakısacak sözler değildi bence! sende benim çok sevdiğim bi arkadasımsın toggy herzaman paslasıyoruz oyuzden o yazıyı bu sekilde yazmasaydın bu cevabı almazdın asla!ayrıca ben 16 yasımdan beri racin kullanıyorum daha eken 600cc motora binen adam sayısı türkiyede sayılıdır bence vın vın hiç demedim gidip aldım!! herkese saygılar..
Son Mesajdan 49 dakika sonra eklendi:
yeni yeni görüyorum okudukca kimsenin emeğine ekmeğine laf eden yok kaldıki ben ercanıda tanıyorum o beni çok tanımasada biliyosun bu ortam çok küçük herkes herkesi tanıyor zaten ercan 97den beri biniyorum ben bu racing e yani vın vııınnn dediğim yıllarda demekki 95 yılları sanırım o yıllarda ercan ustada taksi söförlüğü yapıyordu yani onunda motorla o yıllarda çok bi işi yoktu askerden önceki mesleği buydu benim bildiğim!ben kimsenin işine ekmeğine laf etmem konuyu saptıran çarpıtan sen oldun bu topicte benim ekamba ile aramdaki sorunu kendi aramızda cözeriz zaten velitlede konuştum bidaha burdan onla yazışmıcam yakındada sorunu halledicez!ben bu sitede ekamba hariç çünkü aynısını oda yapıyor bana küçük düsürücü yazılar yazmadım saçma sapan yazılar yazıp espri yaptığımı sanmadım burda! esprı dozunu ayarlamak gerek burası halka acık bi site yuz yuze değiliz kendi aramızda her sey lur yapılır ama burda bilen bilmeyen var! aramızdaki samimiyeti bilmeyen çokk adam var ben sana cevap verdim kızacak bişey yok! bana satasmasaydın honda için yazdığın yazıya cevap vermezdim çünkü senin fikirlerine deger veririm! hatta bana dediğin bi seyi burda yazdım CADDEDE KULLANACAKSAN HONDA KULLAN!! kaldıki bana 1000RR repsol al diyen kişi sendin unuttun sanırım!neyse daha fazla yazmaya gerek yok sen benim için önemli bi arkadassın gerisi çokta önemli değil... _________________
Berhan suyunu çıkarıyosun ama arkadaşsız filan ama biyere kadar orda bi DUR. Sen millete hala yazıyosun kaç senedir motor kulladığın filan beni bağlamaz kulanırsanda kullanmazsında kendine hala boş muhabbet yapıyosun ben burda kime ne dediğimi ne demiceğimi bilirim ha rahatsız olan senin gibi yapar olayı cevap vereyim aman altta kalmayıma getirir. Barış istediğimi söylerim bunu eleştirmek sana düşmez o benim üstlubum benim arkadaşım istediğimi söylerim onu rahatsız ederse arar kusura bakma derim ki rahatsız etmez bizim arkadaşlığımız bunları kaldırır sen bana burdan salla sallama umrumda olmaz sen bana bişey söylersen kaldırırım eyvallah derimki diceğim kadar arkadaşımsın ne olur yani. Ama sen hala ercan ustaya laf ediyosun ona laf edersenki ediceğini ettin bundan sonrada bana selam sabah vermezsin olur biter kimse benim abime hayat arkadaşıma burdan laf atamazki konunun içinde dahi olmadığı halde sen hala 95 96 o bu şu muhabbeti yapıyorsun.ben sana 100rr al dediğimde sene 2004 tü seninde yazdığın gibi ocak ayı idi. anladınmı canım sene 2007 oldu. 1000rr köprüsünün altından 3 sene geçti.... inan bir gün geliceksin sende yolun düşer ama allah düşürmesin burda laf ebeliği yapmak uğruna yazmak uğruna adama laf atarsan Allah ta bigün seni buralara düşürür... Cevap verirsen bende veririm verceksende düşünmeden yazma... _________________ Son Of The WiND...BT
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız