Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kaza yaptım. ve motoru bırakıyorum. (resimli)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kaza yaptım. ve motoru bırakıyorum. (resimli)

kaza yaptım. ve motoru bırakıyorum. (resimli)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 30.03.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok geçmiş olsun motor işi böyle işte sen ne kadar dikkatli olsanda sonuçta iki teker üstündesin yani.Tekrar geçmiş olsun. Üzgünüm
Başa dön
by_molla Çevrimdışı by_molla Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
x-ibidy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya_Side

MesajTarih: 30.03.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, geçmiş olsun allah korumuş. kaskın varmış iyiki.
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.03.2007 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun arkadaşım. İstemiyorum en iyi kararı vermişsin. her babayiğidin harcı değil motoru bırakmak.en azından benim için.

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 30.03.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun....sana bişey olmamış ya o güzel.......motoru bırakma konusuda senin için en iyisi neyse o olsun...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yc_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük geçmiş olsun zen Üzgünüm
Başa dön
yc_ Çevrimdışı yc_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ENGİN,kardeşim büyük geçmiş olsun.abi noouyo bu aralar ya.habire kaza kaza.....en sevindirici yanı senin bu kazayı ufak tefek sıyrık ve morluklarla atlatıp,sapasağlam ayakta durabilmen.....ya arkadaşım gerçekten büyük geçmiş olsun sana.....

ama işin acı yanı,seni bu camia içinde tanıdım,ve sen bu camiadan kopma kararı almışsın.benim için üzücü olan da bu.he senle herdaim görüşürüz,ama buradan kopman yada kopmak işstemen üzücü.karar senin gerçi.neyi nasıl uygun görüyorsan,ööle yapmalısın.bir gerçek var ki,buradaki kişiliğinle konuşmanla ve karakterinle,msj ları aranılan isimler arasında olacağına eminim.....en kısa zamanda görüşmek üzere kardeşim.....
Üye
Üye

Nereden: izmir/bornova

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok çok geçmiş olsun diyorum,cana geleceğine mala gelsin.sana bişey olmamış ya boşver.kararın için tebrik ederim herşey bi teçrübedir aile oldumu motor biraz zor oluyo benimde bi oğlum var ve iki hafta önce gece ışıksız yolda virajı kestiremedim kendimi refüzde buldum hala daha kalçamda ağrı var ben neyse diyorum ama bana bişey olsaydı oğlum ne olurdu onu düşünüyorum.onun için aile varsa işin içinde kaputu olan bi araca binmek her zaman daha güvenli.saygılar Gülümsüyorum
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen,

Yakışıklı,kaliteli ve bir o kadar da muhterem kardeşim,büyük geçmiş olsun Üzgünüm ,seninle her ne kadar tanışamasakda,sarfettiğin lisan ile gönlüme taht kurmuş birisin,vermiş olduğun kararın sonuna kadar arkasındayım kardeşim,ancak ne varki şunu da belirtmeden geçemiyeceğim;

kullanmış olduğumuz motosikletler,en agresif tarz kategoriye girdiklerinden , bir motosikletin verebileceği bütün riskleri ziyadesi ile vermekteler,işte bu yüzden spor motosikletlerinin asla hata affetmiyen bir yanı var,kaldı ki sen dangalak bir sürücünün hatası yüzünden soğumuş bulunmaktasın,senin belirttiğin gibi otoban da yüksek süratte olası bir kazada vahim sonuçlar doğurması kaçınılmaz,işte bu yüzden kafanın dinlenmesi ve toparlanmasından sonra ,soğukkanlılıkla verebileceğin kararlar olucaktır,bayan arkadaşını da gayet net anlayabiliyorum,aynı şeyler benim başımdan da geçti,ne varki bir motosikletçi en zor durumda bile doğru kararı verebilmelidir,ben amacına uygun daha kullanışlı bir motosikletinin olmasını dilerim,ve ayrıca dilerimki;bütün güzelliğini bizlerden mahrum etme lütfen kardeşim,tekrar büyük geçmiş olsun.

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun arkadaşım üzüldüm valla
aynı şu son durak filmi gibi olmuş!
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir iki kelam da ben edeyim, ne de olsa eski motorcuyum.. Gülümsüyorum
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.. Sakatlanmadığına çok sevindim.. Bu dünyada hepimiz misafiriz.. Ama motorcu daha bir misafirdir. Her an gidicidir. Onun için motorculara iyi davranalım. Çok gülüyorum 34 yıldır motosiklet kullanıyorum, daha düşmedim.. Ama çok gençliğimdeki bir dönem hariç hep korkarak bindim merete.. Çok motorcu arkadaşımı gömdüm. Hepsi beyindeki kırmızı çizgiyi geçtikleri için öldüler. Motosiklet bence bu dünyadaki en keyifli şeylerden biridir, ve bu tür şeyler genellikle tehlike içerir. Belki de bundan dolayı keyiflidir?... Hiçkimseye motora bin veya binme.. denmemelidir. Herkes kafasına göre takılmalı, ve vebal alınmamalıdır.. Motosikleti bıraksan veya bırakmasan bu kimseyi etkilemez. Kimsenin üzüleceğini veya sevineceğini sanmamak lazım. Öyle olsaydı şu an kimse motora binmiyor olurdu zaten.. Motosiklet camiasındaki birlikteliğimiz hayatta olduğumuz ve binmeye devam ettiğimiz sürece geçerli olan birşeydir. Mesela ben şimdi ölsem, herkes 5 dakika üzülür, Allah Rahmet Eylesin der, 3 gün sonrada gülmeye eğlenmeye devam eder.. Bu işin raconu da budur. O yüzden olayı dramatize etmemek lazım. Herkesin kararı kendine hayırlı olsun. Gülümsüyorum
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zen, engin abi çok büyük geçmiş olsun, motosikleti bırakman iyi ya da kötü diyemem çünkü sen zaten doğru olan yapmışsın sana göre. Allah daha büyüklerinden korusun hapimizi. sıradaki ben miyim demiyeceğim çünkü 2 hafta önce ben de devirdim motoru, tamamiyle kendi suçum, kimseye çamur atmayacağım. tekrar geçmiş olsun abi.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dr_t
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım, bunada şükür, hayatta kaybedilen bazı şeylerin yeri asla dolmuyor,ama yinede biraz dinlenmek iyi gelebilir sana,sonra yüreğin senin için doğru kararı versin bırak ve ona uy,şimdilik onemlı olan iyi olman...
dr_t Çevrimdışı dr_t Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
yerebakan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun zaten ne varsa karşı tarafta oluyor motorcular okadar dikkatliki aynı dikkat ve özeni araba kullananlarda göstersebirşey olmayacak
Başa dön
yerebakan Çevrimdışı yerebakan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
motorcambazi
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük gecmiş olsun nediyelim karara saygı duyalım artık
Başa dön
motorcambazi Çevrimdışı motorcambazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suatcan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bayramo?lu

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok geçmiş olsun herseyde vardır bi hayır
Başa dön
suatcan Çevrimdışı suatcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Sonraki
6. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal