Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 29.03.2007 - 23:41 Mesaj konusu:
iLk3r, yorumlarda sanırım sen biraz sert algılamışsın arkadaşları herkesin anlatmak istediği aynı nokta
sevgiyle kal kazasız sürüşler diliyorum _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
valla her yorumda aynı sözleri gördüğüm için herhalde biraz kızdım.
aslında ayna takılmıcak die bi şart yok yarın tamponcuma gidiyim special bi ayna uyduralım bakalım nası olucak pekiSGOR, abi konyada bu işle uğraşan varmı yani modifiye? _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
Tarih: 30.03.2007 - 07:37 Mesaj konusu:
çok güzel olmuş ama bencede aynaları takman lazım arada bir lazım oluyor hani asvalta kedi gibi yapışma diye _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Abicim aynaları sökmüşsün herkez brawo iyi yapmışsınmı desin o zaman herkez söksün aynaları çamurlukları farları sinyalleri sence iyi örnekmi olur bu motor delilerine bence hemen tak buradaki insanlar seni düşünmüş yorum yapğmış bence sevinmen lazım seni düşünen birileri olduğu için iyi sürüşler _________________ pancar motoru
SATILIK 2008 MODEL YBR 125
http://www.sahibinden.com/2008_model_ybr_125WQQaXQQ7745327WQQpXQQdisplayitem
armyy, teşekkürr ederim kardeşim bu arada dediğin gibi zevk benim motor benim can benim. zaten ben bu zihniyetle çıktım yola...
normalde 8-9 saat motor ustundeyim paketçilik yapıyorum ve aynaların önemini iii biliyorum ama kendi şahsi motorum kendi şahsis zevkim.
RüzGaR, teşekkür ederim sayın organizatörüm
paradiseeizmir, her güzelin bi kusuru vardır benimkininde kusuru aynası öle bi anda tak deyince olmuyo ben motoru bu şekle getirmek için 2 gece kara kalemle çizim yaptım ama merak etmeyin aynı yerine olmasada başka bi yere ayna koyacağım dün geceden beri onunla ugraşıyorum _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
dünkü çocuklar bugün motorcuyum derse böle dengesizlikler yaparlar. bırak düz gitmeyi şehirler arası yollarda apalıyolar biri arkadan korna çaldımı. yazık inşallah sonları hayır olur. KAANKA BAK HERKEZ BENİM DEDİĞİMİ DİO. NİKEL AYNA TAK
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
AYNAYA BAKTIĞINDA GÜLÜMSÜYORSAN BİN MOTORUNA!!! ama bu adamın işi gücü isyan piskolojik motorcu. giderken bi görün ölüm makinası. allah muhafaza.
Tarih: 01.04.2007 - 14:38 Mesaj konusu:
devir saatlerini görebilicemiz şekilde foto çekseydin çok daha güzel olurdu devir&akü saatini göremedim nasıl bişe olduğunu.
motoru güzel yapmışsın _________________ Shadow Rider...
Kayıt: Feb 14, 2007 Mesajlar: 379 Nereden: gebze-bayramoğlu
Tarih: 01.04.2007 - 18:34 Mesaj konusu:
aga motor güzel ama aynalar olmazsa kulaksız keçiye benzer bence tak sen o aynaları lazım olur birgün _________________ P-E-R-T T-E-A-M
kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Tarih: 01.04.2007 - 19:56 Mesaj konusu:
erkill demiş ki:
bi sollama yaparken arkadan gömsünlerde görürsün o zaman gösterişi sen
Bunu bu yolla değilde başka bir yolla anlasa?...
Mesela motoruyla bir sahil kenarında dururken aniden bir kaç kız yanından geçiyor vede seni kesiyolar Sende o telaşla kendinin nasıl göründüğünü merak edip saçlarını düzeltmek için aynaya bakman gerekiyor ancak ne yapacaksın ayna yok
Bigün en kötüsü böyle bir yolla anlarsın umarım... _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız