Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Son değişiklik devir&akü saati (photo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Son değişiklik devir&akü saati (photo)

Son değişiklik devir&akü saati (photo)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.03.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r, yorumlarda sanırım sen biraz sert algılamışsın arkadaşları herkesin anlatmak istediği aynı nokta
sevgiyle kal kazasız sürüşler diliyorum Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.03.2007 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla her yorumda aynı sözleri gördüğüm için herhalde biraz kızdım.
aslında ayna takılmıcak die bi şart yok yarın tamponcuma gidiyim special bi ayna uyduralım Delirdim bakalım nası olucak Ağlıyorum Bravo Bravo pekiSGOR, abi konyada bu işle uğraşan varmı yani modifiye?
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.03.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r, üzgünüm kullandığın motor ilgi alanıma girmediği için bilmiyorum Göz kırpıyorum
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 30.03.2007 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r, sınırlenmekte haklısın:cunku bır kısının soyledıgını ardarda baskalarından duymak canını sıkmıs haklı olarak ama senın ıyılıgın ıcın yazdıklarını dusunursen canını sıkacagına bır dusun....benım de arkadasımda 05'R1 var aynasız kullanıyor ben uyarımı yaptım hala oyle kullanıyor dogrumu hayır ama zevk onun..canda... motorunu cok begendım ılk modıfıye topıgı actıgındada yazmıstım guzel yanı..kazasız kullanmanı dılerım.. Bravo
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 30.03.2007 - 07:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel olmuş ama bencede aynaları takman lazım arada bir lazım oluyor hani asvalta kedi gibi yapışma diye Göz kırpıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 30.03.2007 - 08:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan cok guzel soylemıs dıyecek baska bır sey yok Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 30.03.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abicim aynaları sökmüşsün herkez brawo iyi yapmışsınmı desin o zaman herkez söksün aynaları çamurlukları farları sinyalleri sence iyi örnekmi olur bu motor delilerine bence hemen tak buradaki insanlar seni düşünmüş yorum yapğmış bence sevinmen lazım seni düşünen birileri olduğu için iyi sürüşler
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 30.03.2007 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkes motorunu sevmesi lazım.Gerçekten çok güzel olmuş.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 30.03.2007 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok gözel olmuş yavaş git ama oke Gülümsüyorum
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, teşekkürr ederim kardeşim bu arada dediğin gibi zevk benim motor benim can benim. zaten ben bu zihniyetle çıktım yola...
normalde 8-9 saat motor ustundeyim paketçilik yapıyorum ve aynaların önemini iii biliyorum ama kendi şahsi motorum kendi şahsis zevkim.

RüzGaR
, teşekkür ederim sayın organizatörüm

paradiseeizmir, her güzelin bi kusuru vardır benimkininde kusuru aynası öle bi anda tak deyince olmuyo ben motoru bu şekle getirmek için 2 gece kara kalemle çizim yaptım ama merak etmeyin aynı yerine olmasada başka bi yere ayna koyacağım dün geceden beri onunla ugraşıyorum
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kelebek599
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 01.04.2007 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünkü çocuklar bugün motorcuyum derse böle dengesizlikler yaparlar. bırak düz gitmeyi şehirler arası yollarda apalıyolar biri arkadan korna çaldımı. yazık inşallah sonları hayır olur. KAANKA BAK HERKEZ BENİM DEDİĞİMİ DİO. Alkışlıyorum Alkışlıyorum NİKEL AYNA TAK Alkışlıyorum Çoook seviyorum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

AYNAYA BAKTIĞINDA GÜLÜMSÜYORSAN BİN MOTORUNA!!! ama bu adamın işi gücü isyan piskolojik motorcu. giderken bi görün ölüm makinası. allah muhafaza.
Başa dön
kelebek599 Çevrimdışı kelebek599 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 01.04.2007 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

devir saatlerini görebilicemiz şekilde foto çekseydin çok daha güzel olurdu devir&akü saatini göremedim nasıl bişe olduğunu.
motoru güzel yapmışsın Bravo

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga motor güzel ama aynalar olmazsa kulaksız keçiye benzer Çok gülüyorum bence tak sen o aynaları lazım olur birgün Bravo

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi sollama yaparken arkadan gömsünlerde görürsün o zaman gösterişi sen Çok gülüyorum
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 01.04.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

erkill demiş ki:
bi sollama yaparken arkadan gömsünlerde görürsün o zaman gösterişi sen Çok gülüyorum

Bunu bu yolla değilde başka bir yolla anlasa?...
Mesela motoruyla bir sahil kenarında dururken aniden bir kaç kız yanından geçiyor vede seni kesiyolar Şok oldum Sende o telaşla kendinin nasıl göründüğünü merak edip saçlarını düzeltmek için aynaya bakman gerekiyor ancak ne yapacaksın ayna yok Çok gülüyorum
Bigün en kötüsü böyle bir yolla anlarsın umarım... Gülümsüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.56 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal