çok geçmiş olsun arkadaşım. en iyi kararı vermişsin. her babayiğidin harcı değil motoru bırakmak.en azından benim için. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
geçmiş olsun....sana bişey olmamış ya o güzel.......motoru bırakma konusuda senin için en iyisi neyse o olsun... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 30.03.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
ENGİN,kardeşim büyük geçmiş olsun.abi noouyo bu aralar ya.habire kaza kaza.....en sevindirici yanı senin bu kazayı ufak tefek sıyrık ve morluklarla atlatıp,sapasağlam ayakta durabilmen.....ya arkadaşım gerçekten büyük geçmiş olsun sana.....
ama işin acı yanı,seni bu camia içinde tanıdım,ve sen bu camiadan kopma kararı almışsın.benim için üzücü olan da bu.he senle herdaim görüşürüz,ama buradan kopman yada kopmak işstemen üzücü.karar senin gerçi.neyi nasıl uygun görüyorsan,ööle yapmalısın.bir gerçek var ki,buradaki kişiliğinle konuşmanla ve karakterinle,msj ları aranılan isimler arasında olacağına eminim.....en kısa zamanda görüşmek üzere kardeşim..... _________________
Tarih: 30.03.2007 - 20:09 Mesaj konusu:
çok çok geçmiş olsun diyorum,cana geleceğine mala gelsin.sana bişey olmamış ya boşver.kararın için tebrik ederim herşey bi teçrübedir aile oldumu motor biraz zor oluyo benimde bi oğlum var ve iki hafta önce gece ışıksız yolda virajı kestiremedim kendimi refüzde buldum hala daha kalçamda ağrı var ben neyse diyorum ama bana bişey olsaydı oğlum ne olurdu onu düşünüyorum.onun için aile varsa işin içinde kaputu olan bi araca binmek her zaman daha güvenli.saygılar _________________ sinek
Tarih: 30.03.2007 - 20:15 Mesaj konusu:
zen,
Yakışıklı,kaliteli ve bir o kadar da muhterem kardeşim,büyük geçmiş olsun ,seninle her ne kadar tanışamasakda,sarfettiğin lisan ile gönlüme taht kurmuş birisin,vermiş olduğun kararın sonuna kadar arkasındayım kardeşim,ancak ne varki şunu da belirtmeden geçemiyeceğim;
kullanmış olduğumuz motosikletler,en agresif tarz kategoriye girdiklerinden , bir motosikletin verebileceği bütün riskleri ziyadesi ile vermekteler,işte bu yüzden spor motosikletlerinin asla hata affetmiyen bir yanı var,kaldı ki sen dangalak bir sürücünün hatası yüzünden soğumuş bulunmaktasın,senin belirttiğin gibi otoban da yüksek süratte olası bir kazada vahim sonuçlar doğurması kaçınılmaz,işte bu yüzden kafanın dinlenmesi ve toparlanmasından sonra ,soğukkanlılıkla verebileceğin kararlar olucaktır,bayan arkadaşını da gayet net anlayabiliyorum,aynı şeyler benim başımdan da geçti,ne varki bir motosikletçi en zor durumda bile doğru kararı verebilmelidir,ben amacına uygun daha kullanışlı bir motosikletinin olmasını dilerim,ve ayrıca dilerimki;bütün güzelliğini bizlerden mahrum etme lütfen kardeşim,tekrar büyük geçmiş olsun. _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
Kayıt: Aug 26, 2005 Mesajlar: 1983 Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR
Tarih: 30.03.2007 - 20:20 Mesaj konusu:
Bir iki kelam da ben edeyim, ne de olsa eski motorcuyum..
Öncelikle geçmiş olsun diyorum.. Sakatlanmadığına çok sevindim.. Bu dünyada hepimiz misafiriz.. Ama motorcu daha bir misafirdir. Her an gidicidir. Onun için motorculara iyi davranalım. 34 yıldır motosiklet kullanıyorum, daha düşmedim.. Ama çok gençliğimdeki bir dönem hariç hep korkarak bindim merete.. Çok motorcu arkadaşımı gömdüm. Hepsi beyindeki kırmızı çizgiyi geçtikleri için öldüler. Motosiklet bence bu dünyadaki en keyifli şeylerden biridir, ve bu tür şeyler genellikle tehlike içerir. Belki de bundan dolayı keyiflidir?... Hiçkimseye motora bin veya binme.. denmemelidir. Herkes kafasına göre takılmalı, ve vebal alınmamalıdır.. Motosikleti bıraksan veya bırakmasan bu kimseyi etkilemez. Kimsenin üzüleceğini veya sevineceğini sanmamak lazım. Öyle olsaydı şu an kimse motora binmiyor olurdu zaten.. Motosiklet camiasındaki birlikteliğimiz hayatta olduğumuz ve binmeye devam ettiğimiz sürece geçerli olan birşeydir. Mesela ben şimdi ölsem, herkes 5 dakika üzülür, Allah Rahmet Eylesin der, 3 gün sonrada gülmeye eğlenmeye devam eder.. Bu işin raconu da budur. O yüzden olayı dramatize etmemek lazım. Herkesin kararı kendine hayırlı olsun. _________________ GÖZLERİME BAK, MOTORCU OLDUĞUMU ANLARSIN... VEE MOTORCULUK MOTORDA DEĞİL MOTORCUDADIR....
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 30.03.2007 - 20:28 Mesaj konusu:
zen, engin abi çok büyük geçmiş olsun, motosikleti bırakman iyi ya da kötü diyemem çünkü sen zaten doğru olan yapmışsın sana göre. Allah daha büyüklerinden korusun hapimizi. sıradaki ben miyim demiyeceğim çünkü 2 hafta önce ben de devirdim motoru, tamamiyle kendi suçum, kimseye çamur atmayacağım. tekrar geçmiş olsun abi. _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 30.03.2007 - 20:28 Mesaj konusu:
geçmiş olsun arkadaşım, bunada şükür, hayatta kaybedilen bazı şeylerin yeri asla dolmuyor,ama yinede biraz dinlenmek iyi gelebilir sana,sonra yüreğin senin için doğru kararı versin bırak ve ona uy,şimdilik onemlı olan iyi olman... _________________ ekmek ?arap sen ve ben birde sabahyn dördü...
suzuki DL650
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız