Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız

MotoSHOW'07 Fuarında 11 Nolu salonda MD Standındayız
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 27.03.2007 - 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuarın ilk günü ordayım kısmetse
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
maraba
Üye
Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaaa yoksabeni unuttunuzmu en sonunda sizlerele tanışacağım artık valla çok mutluyum
Başa dön
maraba Çevrimdışı maraba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mrdnmz
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Yst/Florya

MesajTarih: 27.03.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Didim'de tanışmak nasip oldu birkaçınızla gerisi de fuar'da kısmetse Çok gülüyorum
Başa dön
mrdnmz Çevrimdışı mrdnmz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.03.2007 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi sabah Haydarpaşa Tren İstasyonu'na iniyorum. Peki biri bana fuara nasıl gideceğimi tarif edebilir mi lütfen acaba rica etsem keşke??? Çok gülüyorum Delirdim

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 27.03.2007 - 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sorun cıkmassaaa bende ordayımm heyyyyy acılın delı mustafa gelıyorrrrr Delirdim ....
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seenant
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Bahçeşehir

MesajTarih: 27.03.2007 - 22:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk gün bende ordayım görüşürüsÇok gülüyorum
Başa dön
seenant Çevrimdışı seenant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 28.03.2007 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind, Fuara gidiş yolları için buradan faydalanabilirsin. Ayrıca yolları bilmeyen herkese farklı çözümler var bu topicte.
http://www.motordelisi.com/ftopict-44686.html
akoktay
Üye
Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazar günü mutlaka orada olacağım. Bu festival kaçmaz.
Başa dön
akoktay Çevrimdışı akoktay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.03.2007 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GhostEnduro Sağolasın, takip etmiştim. Alparslan abim aydınlattı sağolsun. Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dezanj
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 28.03.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bugün basın açılışı oldu ve biz nes,aslı,ghostenduro ordaydık harikaydı fuar geç gitmemize ragmen çok güzel dolaştık md standında başkanımız hakan dinçer ve aziz oran,mehmet tan vardı yani herşey harikaydı..motorları gördükçe gözlerim parladı Delirdim
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 19:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz,heyocan ikilisi,dun,saat 11.00 gibi dragostan yola cikip,erken erken fuarin 11 nolu girisine geldik.kapidan baskanimiz hakan dincer i cepledik.bizi kapiya kadar gelip karsiladi.tanistik.resimlerden daha yakisikli ve mutevazi bulduk kendisini.davetiyelerimizi verdi.beraberce,MD standina gectik.orada,herkes bir hazirlik ,bir harala gurule icindeydi.arzu-rabbit ,aziz oran ve mehmet tan la tanistik.ama laflamak az surdu. cunku takim sabah hazirligina devama mecbur gorunuyordu.gezi sonunda,standimizda tekrar ugramak uzere 9-10-11 nolu pavyonlari turlamaya ciktik.
harika bir organizasyon,harika urunler,sunulumlar,ve de guzel yer hostesleri ve mankenleri.
-urunlerden,piaggionun 250 cc lik MP3 unu evire cevire yokladik.fuar sonu,parkormanda test surusu yapmak uzere ferco dan engin beyle anlastik.muthis bir konsept.daha once,DD vasitasiyle galiba,forumlarda resmini gormustuk.
-bu pavyonda,bizim ABS diye takildigimiz,gazeteci motorcu ablamiz ayse sule bilgic ve yaninda nisanlisi kirac la karsilastik,tanistik.ABS guzel ve kirac yakisikli ve bayagi uzun boyluymus.yani motora zor biner.dortlu resimlendik.ABS den,yazilarinda,halkimizin motorculugu benimsemesi-onemsemesi vs konularinda daha bilincli ve konuyu sevdirici bir stil kullanmasini -coook kisa 3 kelime- ile rica ettik.bizi bagislasin.

-honda pavyonunda egitmenlerimiz murat ve tayfunla gorustuk. degerli ve hatirsinas arkadaslar.tayfun hoca ,bunca yirtinmali ve israrli deneyim kazanma cabalarimiza ragmen bizi tekrar, guvenli surus 2.ye katilmaya ikna etti.mayis ortasi evleniyormus.
bizim dylan i da tetkik edelim derken,bir tv gurubu,bizi enteresan mi buldular nedir,bizden dylan basinda roportaj istediler.cumartesi sabahi galiba tv 8 de icinde keyif kelimesi gecen bir programda yayinlanacakmis.heyecandan,MD liyiz demeyi galiba sona biraktik.konusmaya eklenmesini istedik.umariz cikar. Göz kırpıyorum
-kanuni pavyonunda tanisimiz sait kuralkan la biraz sohbet ettik. pavyonlarini begendik.forumlardan,kanuni lerin , adina layik kalitede-hele bir de fiyat kiyaslanirsa-oldugunu dusunuyorduk.bunu ifade ettik.atv lerine baktik.
-mototalde sina bey-honda sekerpinardan tayfun hocamizin araciligiyle,dylan imizi ve giyim kusamlarimizi temin etmisti -sevgi-saygi takasi yaptik.
-dorado pavyonundan bir cift bilege kadar korumali eldiven-95 ytl- aldik.dorado nun merkezi ankaradaymis.muhasebeci bir arkadasimiz bir yil once 250 cclik scooter tipi-ama gorunusu tipki vitesli gibi olan bir tane almisti.nerdeyse 6 ay ,altunizade-trilye arasi gitti-geldi.tik yok.surusu cok rahatmis.
-saati 17.00 yapinca,yoruldugumuzu anlayip,MD ye donduk.hakan bizi kenan evrene benzetti. 2 takim t sort-kep -fular -bel cantasi vs aldik.hakan,2 adet anahtarlk hediye etti.aziz in kuyumculugunu orada ogrendik.bileginde nefis bir motor zinciri benzetmesi zincir vardi.gumus.urunlerinin gelmesi gecikmis.asilacaklari pano hazirdi.belki bugun gelmistir.
MD de hulk la da tanistik.umdugumuzdan daha sicak kanli ve + enerji yukluyor insana. kuralkanlar, cikardiklari kanuni adli dergide gezi yazilari yazmasini istemisler.ilk yazisini gorduk.guzel bir dusunce . hulk dan cumoni yi,kosesinde sikistirmak icin,bizden sir gibi sakladigi koordinatlarini ogrendik.umariz,tayini ciktigi yere gitmeden ofisine baskin yapariz ve guzel bogaz manzarali ofisinde bir cay-kahve iceriz.

hepinize sevgiler.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 30.03.2007 - 22:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fuarın ilk saatlerinde Perşembe günü,ayaküstü Dragon35 ile tanışma fırsatım oldu standta.E gelmişken bir t-shirt hatırası alalım dedik.
Fuarda MD'nin adını görmek güzeldi.
Emeği geçenlere teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Not:Bu arada,daha önceden BMW test sürüşlerinden birisine katılmıştım ve İstinye Borusan'dan postama davetiye gelmiş : Çok ince düşünülmüş basit ama mutlu eden bir hareket,kendilerine teşekkür ederim bir BMW motorum olmasa da ilgililer.Zaten fuarda BMW f 800 ST'nin yanından ayrılamadım,insanın kanını çektiriyorlar yahu Bravo Gülümsüyorum
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 31.03.2007 - 07:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KONYA MD ekibi olarak yarın sabah tan ordayız geliyoruz valla MD ekibi ile tanışmayı sabırsızlık la bekliyorum inşallah yarın ordayız
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 31.03.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kuşadası KMK olarak bizlerde pazar günü oradayız görüşmek üzeri Alkışlıyorum
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
sfm2
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 28.04.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keske bızde gelseydık antalyadan
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
13. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.25 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal