Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sakarya poyrazlar 1. motosiklet şenliği

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sakarya poyrazlar 1. motosiklet şenliği

sakarya poyrazlar 1. motosiklet şenliği
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kısmet ederde bir aksilik çıkmazsa geliriz inşallah, çadırları tulumları hazırlamak lazım şimdiden.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitmek lazzım gezmek lazım gezıp gorup anlatmak lazım amaa nerdeeeee ancak 60 km uzaga gıdebılıyoz Ağlıyorum Ağlıyorum
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wayyyy cok güzell yaaaa....

30 dk bi uzaklıgımız var oraya büyük bi ihtimal katılırımmmmm....
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, neden öyle 60 km sınırı var anlayamadım
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
REPSOL41
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELİ/İZMİT

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, harbiden heeee ben de anlayamadımm ? ?
HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Başa dön
REPSOL41 Çevrimdışı REPSOL41 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 28.02.2007 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sereye, teşkürler yapmış oldun bu duyru için
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
zuspat25
Üye
Üye

Nereden: turkey

MesajTarih: 03.03.2007 - 20:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temiz hhaaavvvvvaaayaaa bayılırım bben Alkışlıyorum Dans Dans
Başa dön
zuspat25 Çevrimdışı zuspat25 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sereye
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Düzce

MesajTarih: 05.03.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorcu camiasından o kadar güzel yansımalar var ki MD de ve açılan diğer motosiklet sitelerinde.

Nicklerimizle sanaldan tanıştığımız, yazıştığımız, görüştüğümüzde uzun soluklu kaynaşmanın adımlarının atılacağından şüphem olmayan bu etkinliğin tarih olarak da güzel bir zamana denk geldiği görüşündeyim.

Allah kısmet eder de havalar da açık geçerse, daha sonraki festivallerde hep bu tat ile kıyaslama yapılacak, sonraki kamplı katılımlara bu festival ışık tutacaktır.

Sakarya Valiliğine, Belediyesine, ilgili kuruluşlarına, Sakarya'daki bu işin gönüllülerine NOKSANSIZLIK adına çok görevler düşmektedir.

SMSK başkanı Sayın Kemal Başkana ve ekibine hatırlatma yapmamız adına;
Güzel sonuçlanan etkinlik olması için görüşleriniz oldukça önem arzetmektedir.
Başa dön
sereye Çevrimdışı sereye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
moryel
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 05.03.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar slm tek tekere devam Delirdim bende gelmek istiyoruuuuuuuuuuuuuum sakaryalı olupta orada olamamak... motor var ama bakımda zaten annem 7 kilometre dışına çıkarmıyor Ağlıyorum buradan geçerken beni arkasına atıcak olan varmı Çok gülüyorum hadi iyi eğlenceler...
Başa dön
moryel Çevrimdışı moryel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 05.03.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Katılacak arkadaşların resimlerini bekliyoruz. İyi eğlenceler
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sereye
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 30.03.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Festival Broşürü

Başa dön
sereye Çevrimdışı sereye Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 30.03.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne güzel mekan mış yaw ben de planlıyorum böle bişey mobiletlerle nasıl olur kardeşlerim
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra, mobilet ve hatta motorsuz olmak hiç farketmez. Yeterki dostluk olsun gönüller bir olsun.Bu arada öğrendiğim bilgilere göre kamp alanı için özel güvenlik olacakmış.

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
sereye
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu festival ile ilgili başka bir başlık daha açılmış, birleştirilmeli mi? tek taraftan mı devam edilmeli karar veremedim.
http://www.motordelisi.com/ftopic-43887-days0-orderasc-0.html

Sevgili arkadaşlar; emsalsiz, sorunsuz, noksansız, örnek gösterilen bir festival yapabilmenin sorumluluklarına göre planlamalarını, ayarlamalarını yapıyoruz. Motosiklet kardeşliği adına bu festival çok ses getirmeli diye düşünüyor, sesimizi duyurarak motosikletin önemine dikkat çekmeye çalışıyoruz.

Bir çok sitede duyurulması, katılımın fazla olmasını isteğimiz; bir sitenin ismini duyurmak değil, motosiklet sürücülerinin sorunlarını ortaya dökebilmek, motorcularla tanışmak, kaynaşmak, kamp hayatının tadını bilmeyenlere sunabilmek, eğlenmek, değerlendirilmiş bir hafta sonunun hatıralarını ileride torunlarımıza gururla anlatabilmektir.

Her şeye rağmen olası aksamaların anlayışla karşılaşacağını düşünüyor, "gitsem mi acaba" niyetinde olanların çok güzellikler kaçıracağını özellikle belirtiyorum.
Başa dön
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 10.05.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir festival olacağa benziyor benim katılmam pek mümkün olmasa da gelmek çok isterdim...Bursa MD'lilerle ayrı kalmak beni çok üzüyor Ağlıyorum

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.59 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal