30 dk bi uzaklıgımız var oraya büyük bi ihtimal katılırımmmmm.... _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 28.02.2007 - 17:23 Mesaj konusu:
EROLL88, neden öyle 60 km sınırı var anlayamadım _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
EROLL88, harbiden heeee ben de anlayamadımm _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Motorcu camiasından o kadar güzel yansımalar var ki MD de ve açılan diğer motosiklet sitelerinde.
Nicklerimizle sanaldan tanıştığımız, yazıştığımız, görüştüğümüzde uzun soluklu kaynaşmanın adımlarının atılacağından şüphem olmayan bu etkinliğin tarih olarak da güzel bir zamana denk geldiği görüşündeyim.
Allah kısmet eder de havalar da açık geçerse, daha sonraki festivallerde hep bu tat ile kıyaslama yapılacak, sonraki kamplı katılımlara bu festival ışık tutacaktır.
Sakarya Valiliğine, Belediyesine, ilgili kuruluşlarına, Sakarya'daki bu işin gönüllülerine NOKSANSIZLIK adına çok görevler düşmektedir.
SMSK başkanı Sayın Kemal Başkana ve ekibine hatırlatma yapmamız adına;
Güzel sonuçlanan etkinlik olması için görüşleriniz oldukça önem arzetmektedir.
arkadaşlar slm tek tekere devam bende gelmek istiyoruuuuuuuuuuuuuum sakaryalı olupta orada olamamak... motor var ama bakımda zaten annem 7 kilometre dışına çıkarmıyor buradan geçerken beni arkasına atıcak olan varmı hadi iyi eğlenceler...
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 04.04.2007 - 14:17 Mesaj konusu:
taypen_bugra, mobilet ve hatta motorsuz olmak hiç farketmez. Yeterki dostluk olsun gönüller bir olsun.Bu arada öğrendiğim bilgilere göre kamp alanı için özel güvenlik olacakmış. _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Sevgili arkadaşlar; emsalsiz, sorunsuz, noksansız, örnek gösterilen bir festival yapabilmenin sorumluluklarına göre planlamalarını, ayarlamalarını yapıyoruz. Motosiklet kardeşliği adına bu festival çok ses getirmeli diye düşünüyor, sesimizi duyurarak motosikletin önemine dikkat çekmeye çalışıyoruz.
Bir çok sitede duyurulması, katılımın fazla olmasını isteğimiz; bir sitenin ismini duyurmak değil, motosiklet sürücülerinin sorunlarını ortaya dökebilmek, motorcularla tanışmak, kaynaşmak, kamp hayatının tadını bilmeyenlere sunabilmek, eğlenmek, değerlendirilmiş bir hafta sonunun hatıralarını ileride torunlarımıza gururla anlatabilmektir.
Her şeye rağmen olası aksamaların anlayışla karşılaşacağını düşünüyor, "gitsem mi acaba" niyetinde olanların çok güzellikler kaçıracağını özellikle belirtiyorum.
Güzel bir festival olacağa benziyor benim katılmam pek mümkün olmasa da gelmek çok isterdim...Bursa MD'lilerle ayrı kalmak beni çok üzüyor _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız