Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu Benım Motorumun Yeni Resimleri ne düşünüyorsunuz???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu Benım Motorumun Yeni Resimleri ne düşünüyorsunuz???

Bu Benım Motorumun Yeni Resimleri ne düşünüyorsunuz???
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 31.03.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan allah düşmanımın başına motor kazası vermesinn Bravo
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
darknss
Üye
Üye

Nereden: Kusadasi

MesajTarih: 08.04.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çok güzel allah kaza bela vermesin...yapmışken arkaya da stiker yapsaydın

[quote]
Hurgeneral

Alıntı:

arka tekerde stıker nie yok?

Alıntı:

yamaha_onur

arka lastıkte sticker vardı ama eskyınce söktüm su an derslerimim cok yogun olması sebebi ilede tekrar alıp yapıştırmakla ugrasamıorum:) ayrıca hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için
Başa dön
darknss Çevrimdışı darknss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 08.04.2007 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle kullan birader kazasız belasız binmek nasip olsun
Başa dön
tarkan_600 Çevrimdışı tarkan_600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 08.04.2007 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH nazardan korusun şirin motor abii kazasız suruşlerrr Delirdim
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 08.04.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkada sticker yok........birde arka lastiği değiştirince motorda hiç sorun yaşadınmı,mesela hız konusunda,performans konusunda.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr83
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede güzel olmuş bazı şeylerin gözünü çıkartmadan değiştirmek yetio eline sağlık
Başa dön
gsxr83 Çevrimdışı gsxr83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
burki_suziXR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ch/bern

MesajTarih: 08.04.2007 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motosiklet güle güle kullan Bravo

|||MaKiNa MüHeNdİsİ|||
Başa dön
burki_suziXR Çevrimdışı burki_suziXR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
rockmoto
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.04.2007 - 10:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline emeğine sağlık kazasız belasız sürüşler
Başa dön
rockmoto Çevrimdışı rockmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gemlikli
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: gemlik

MesajTarih: 08.04.2007 - 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun arkadaşım bendede bi tane var bu motordan çok salam motor emin ol ben 12 kere kaza yaptım hala taşgibi Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum neyse iyi günlerde kullan Bravo
Başa dön
gemlikli Çevrimdışı gemlikli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kabuto
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul /anadolu yakasi

MesajTarih: 08.04.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gusel olmus ellerine saglik daha degisklik yapicakmisin peki
Başa dön
kabuto Çevrimdışı kabuto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hizligenc
Üye
Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorun çok güzel inşallah Kazasız belasız sürmek dileğiyle. Trafikte dikkatli sürmen dileğiyle. Motoruna iyi bak ona iyi davran Gülümsüyorum
Başa dön
hizligenc Çevrimdışı hizligenc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
darknss
Üye
Üye

Nereden: Kusadasi

MesajTarih: 08.04.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kabuto arkasım ön camurlugumu damalı bayrak yapmayı planlıyorum su sıralarda amadaha tam kara vermedım olmaz sa ztn yazın ya 125lik yada 600 rr almak ıstıorum allah nasip ederse
Başa dön
darknss Çevrimdışı darknss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tufan6666
Üye
Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 08.04.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gayet güzel abartısız ve orjinaline sadık kalınmış tebrikler güle güle kullan kazasız belasız Bravo Bravo
Başa dön
tufan6666 Çevrimdışı tufan6666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız sürüşler..............
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morcu350
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/dikili

MesajTarih: 08.04.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor çok güzel olmuş kardeşim ellerine sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
morcu350 Çevrimdışı morcu350 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal