Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - patlayan üst kapak contası ???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

patlayan üst kapak contası ???

patlayan üst kapak contası ???

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 08.01.2005 - 21:23    Mesaj konusu: patlayan üst kapak contası ??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

millet benim su an yeni aldıgım 85 model bir pejo 153 var ve sıkca üst kapak contası patlatıyor buna bir çözüm varmıdır lütfen yardım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2005 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yardım edecek kimse yok mu ????????????????????????
Başa dön
peugeot-cu Çevrimdışı peugeot-cu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.01.2005 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

servis e goturmeyi denedinmi ama 83 model abi Çok gülüyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2005 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

85 ama servis yapamıyorki Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2005 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neyse bosverin bir conta 25 kuruş haftada bir degiştiririm Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.01.2005 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahuahuauh en iisi he Çok gülüyorum aklıma gelmemişti :P
Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2005 - 23:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birinden yeni bir fikir aldım herkesle paylasayım dedim pejo motora mobilet üst kapak saplamalarını kullanmam tavsiye edildi o bira zdaha kalın ama onlarla vidalayabilirsem ömürlük olacakmış Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.01.2005 - 23:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

auhauh elinle yaparsın artık
83 model abi ya ii dayanmış
Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2005 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten ben yapayorum ama conta patlatması yaslılık degil sadece daha fazla güç Dil çıkarıyorum 133 km hız yapıyo bu yaslı canavar Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.01.2005 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hey ma$$allah
bizim orda honda black bird var yazlıkta 1100 cc koyu asker rengi dehşet
320 yapıo hayabusaya yakın oda 360 kaskıda CABERG
adam basıyo 200 arkasında oturdum sora adrenalin delisi oldum motor manyagı
okulda arabayla 360 dondum filam ford ka ile az kapısmadım ama ellerine verdim bazılarının Çok gülüyorum
devir kadranı bile yok o arabada
Başa dön
peugeot-cu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.01.2005 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benimki motorsiklet dostum araba degil Dil çıkarıyorum
Başa dön
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.01.2005 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eheh karşılaştıram dedim Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 09.01.2005 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

133 :md: ınfılak etmedııne sukret :P
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal