ekamba ve eko yakından kısada olsa tanıştıgıma memnun oldum tekrardan .sen ben le kuzu çevirebilirmisin yalan olmuş ,yaza beraber inşallah _________________
valla çok sağlam geziydi tanıştığım tüm arkdaşlar çok iyi insanlar o yüzden kendimi şanslı sayıyorrum.Bizle kuzu çeviremediniz bize köfte yetti . tabi biz mehmet rr la öncedn bi 3 tane lahmacun attık ama neyse herkese çok teşşekürler . ekamba,nossçu, ekoR1,astral, hepinizle tanıştığıma memnun oldum yazın artık sideye bekliyoruz. eğer bizle sıkabilirseniz yazın sidedesiniz ona göre yazın!!! birde herkes dükkan önündeki fotoya dikkat üç montta aynı belediye hayrına dağıtıyormuş herhalde!!!! fazla lafa gerek yok yine ızdırabını aldık görüşmek üzere tekrar
guzel ve ıslak bır geceydı ozellıle benım için
kısa da olsa tanıştık gelen butun arkadaşlara teşekkur ederim...
mehmet kardeşim senı orda bilek gureşinde yenecek tek bir guç vardı o da 636 power ....
yazın askerde olacagım antalyaya yakın bıryere gelırsem mutlaka ziyarete gelicem bunu saymadım....
ekamba SBSY
gebze md sen low rider sın ızdırapçı gazcılarıyla sıkabilirmisin??
Mehmet_RR ım minik kuşummm
Lowriders adına side petrolün orada çok güzel bir teker izi bıraktım.
Seni karşılayamadık ama oradan geçtiğinde beni hatırlarsın.
20 Nisan civarı sizin orada toplanıyoruz. Haberin olsun
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 02.04.2007 - 21:36 Mesaj konusu:
ZX-636R demiş ki:
ekamba SBSY
hertürlü alicim,hertürlü,,yalnız arabada senden daha iyi viraj yaparım baba,,anladın sen onu sana hayırlı teskereler şimdiden,bu arada şafak kaç???karanlık gibi duruyor ya neyse _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
valla çekin taktir etmek lazım yahuuuu süper kareler özellikle bi kaç kare çok hoştu valla emin daii kilo amış yaff 1000rr zaten gitmez bide kilo ne yaptın öyle yaff
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız