Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kawasaki ZZR 1400 mü honda 1000 RR mi ?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kawasaki ZZR 1400 mü honda 1000 RR mi ?

kawasaki ZZR 1400 mü honda 1000 RR mi ?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 01.04.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim bana ikiside uyar Gülümsüyorum 250 görsün oo çok bile nedicim ben yaf 350 felan Çok gülüyorum şaka şaka cbr 1000rr
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
nmtears
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 01.04.2007 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardes sana zzr1400 mu aliyim cbr1000rr mi aliyim diyen arkadasina bunu al diyip tekerin arasina sIkIsan tasi goster
Başa dön
nmtears Çevrimdışı nmtears Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üstad ikisi çok farklı tarzda makinalkar sen önce ne tarz bir makina istediğine karar ver daha sonra zaten alırsın ne alacaksan Bravo

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Üstad ikisi çok farklı tarzda makinalkar

olduğu için yorum yoooook Bravo

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 01.04.2007 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx-r600, arkadaşlar hepinizde soruyu anlamadan yazmışınız ya iyice okunsene naket motor diyor yani oyuncak bence 1400 al sen görünüm güzel çocuk luk yıllarını hatırlamış normaldir üstüne gitmeyin ayıptır ya Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 01.04.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ikiside güzel ama 1000 rr süper makina

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 02.04.2007 - 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam soru sormus danısmıs bıze uygun cevabı vermek duser adam topik acmaya danısmaya korkuyo ha Sinirlendim .bence 1000rr al arkadas 1400 ırı motor hızlıdır falan ama cok ırı otobus gıbı bı sey pek rahat olmaz 1000rr kıvrak ve hafıf olur bıraz yorar ınsanı ama olsun buna deger
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Cthulhu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 03.04.2007 - 03:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şehirdışı rölatif konfor için ZZR1400 Bravo
Şehirdışı rölatif sürat için ZZR1400 Bravo
Yakıt sarfiyatını kasmadığını düşünüyorum zaten Bravo
Şehiriçi rölatif kısa mesafe,indi-bindi Honda Activa Bravo Dil çıkarıyorum
Şehirdışı şehiriçi her türlü canımın içi ZZR1400 Bravo
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 04.04.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx-r600, kardeş ben 1400'ü seçerim her zaman güç lazım yola çıktın mı Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yamahaci_kursat_59
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende zzr 1400 derim
Başa dön
yamahaci_kursat_59 Çevrimdışı yamahaci_kursat_59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim fikrim 1000rr
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZZR1400 DERİM çok rahat ve inanamayacagın kadarda pıratik kullanımı sanki 600 lük malina gibi 1400 5000 devire kadar sakin 6000 devirden sonra alsana güç diyor.1000rr spor rahatsız bir makina 1400 2 karakterli tercih 1400 zzr OK Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.08.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsx-r600, kardeş biraz rahatlık ve sürat arıyorsan kawadan şaşma derim Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle zzr1400 diyenlere eleştrim var.Massey Ferguson yada John Dere marka traktör kullansın arkadaş gücü ve ihtişamı görsün sonra o gücün 340km/h'lara çıktığını hayal etsin gözü keserse Delirdim Delirdim Delirdim hiç düşünmeden alsın.
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 10.08.2007 - 11:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yoksa 8500cc lik dodge tomahawk mı daha ii acaba? o esas soran arkadaşa bende bunu soruyorum...

ya da hayabusa da olabilir 1300cc ortasını bulmak açısından....

kimse alınmasın bozulmasın lütfen!!! ama bu soruda bir ciddiyet eksikliği gördüğü için böyle bir cevap yazdım kimse alınıp gücenmesin pek mantıklı gelmedi bu soru bana....
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal