Tarih: 02.04.2007 - 20:51 Mesaj konusu: Çanakkale - Altınoluk günübirlik gezi :) 02 Nisan 2007
Arkadaşlar merhaba bu gün bir arkadaşımın ricası üzerine yeni aldığı motorunu almak için çanakkaleden Balıkesir'e bağlı Altınoluk'a gittik iykide gitmişiz gerçekten güzel bir gezi oldu ... Giderken foto çekmeyi unutmuşuz ama dönüş yolunda bol bol çekmeye çalıştık.
Burası arkadaşın Teyzesinin evi motorunu oradan almaya gittik bizi kapıda eniştesi ve sevimli köpeği karşıladı .
Kazdağlarında durup çay içip nefis manzaranın tadına varmadan geçip gitmenin uygun olmayacağını düşündük...
Tekrar yola koyulduk ve yolda giderken çekemediğimiz fotoğrafları telafi etmek için durmuştuk...
Çanakkale'ye yaklaşmıştık ama karnımız zil çalmaya başladı bizde nefis manzarası olan bu küçük lokantada durup birşeyler yiyip manzaranın keyfini çıkartmaya karar verdik ...
Ben...
Ve yemeklerimiz geldi , önce çorbalar bilahare nefis kuru ve pilav
Çaylarımızı beklerken.....
Hava kararmaya başlamıştı ve tekrar hareket zamanı gelmişti...
YA reflektörleri gördüm de montta çok iyi ya benimkinde sanırım sadece omuzlardaki marka üstünde var..Hiç dikkat etmemiştim.ARtık kaska bi fren lambası gibi bişe takıcam sanırım.Bi motoru alayım da hayırlısı ile... _________________
Tarih: 02.04.2007 - 22:42 Mesaj konusu:
Yeni motorunu güle güle kullan kardeşim, ne mutlu size güzel havayı ve ortamı değerlendirmişsiniz... İnşallah gelmek ve oralarda motor sürmek bizlere de nasip olur... Kazdağları başlıbaşına bir gezi zaten... Tebrikler... _________________
Tarih: 02.04.2007 - 23:14 Mesaj konusu:
Oh oh güzel havada kısa günün karı, götürün bakalım kuruyu pilavı...
Kale, hocam pazar günü Çanakkaleden harun-efe ve birkaç arkadaş daha Yenice göletine pikniğe geliyor. Ayıptır söylemesi sucuk ekmek partisi var. Sonra burda görünce canınız çekmesin, davet edilmedik demeyin. Atlayın motorlara gelin hep beraber bekleriz...
harun-efe Çanakkale Suzuki bayii nde çok değerli bir arkadaşımız, kardeşimiz. Tanışmanızı isterim... _________________
Tarih: 03.04.2007 - 06:35 Mesaj konusu:
selam sevgili Kale, paylaşın için tşk.motor alan arkadaşa da allah kaza bela vermesin On7_li, de dediği gibi ç.kale merkezde bir kaç arkadaş gelcek ve sucuk ekmek partisi var senin anlayacağın sende onlarla atla ve el eğer ç.kale bölgesinde olan arkadaşlarda davetlidir _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2206 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 03.04.2007 - 07:40 Mesaj konusu:
o ne ya kurunun içinde yarım ekmek bandırmışsınız SÜPER Bi eküri oluyor kuru-pilav nese ben bi valideye bakayım bugun öğlen ne yiyecez karnımı acıktırdınız walla.... bu arada motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Tarih: 03.04.2007 - 09:04 Mesaj konusu:
Arkadaşınızın yeni motoru hayırlı uğurlu olsun, kasklarımız da aynıymış ...memleketimin gezilecek çok yeri var...ben de biraz daha deneyim kazandıktan sonra motorumla gelicem inşallah oralara, bir Assoss, Çanakkale yapmak lazım...yolları, virajları tam bizlere göre _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız