Tarih: 02.04.2007 - 22:27 Mesaj konusu:
azizoran demiş ki:
Motorcu camisının başı sağolsun allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin çok üzücü olay,ben ölüm haberini duyduğumda honda stantındaydım her kes çök üzüldü ama ne yazıkki yapıcak bir şey yok lütfen arkadaşlar çok dikkatli olalım geride bırakacağımız ailemizi ve sevenlerimizi düşünüp ona göre motora binelim.
evet çok haklısın kaza haberini duyan fuardaki herkes çok üzgündü fuarın son gününde yıkıcı bir haber oldu herkes için allah ailesine ve geride kalan tüm sevenlerine sabır ve güç kuvvet versin çok zor bir durum gencecik bir insan allah rahmet eylesin ne diim allahım _________________ EN YYY MOTOSYKLETÇY MOTOSYKLETE EN UZUN BYNENDYR.
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlarına sabır versin.Gerçekten çok üzüldüm.Bu ara bu tür haberler çoğaldı ne yazıkki.Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım.Artık bu tür haberlerle karşılaşmayalımm
İnanın çok kötü oldum.Yarışlardan da tanıdığımız çoğu zaman rakibimiz de olan arkadaşımıza Allah Rahmet Eylesin.Geride kalanların başı sağolsun. _________________ Geç frenaj; iyi viraj!!!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız