Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ödemişli motorcu onur ayvazı kaybettik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ödemişli motorcu onur ayvazı kaybettik

ödemişli motorcu onur ayvazı kaybettik
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 02.04.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Ağlıyorum
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 02.04.2007 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin

http://www.myspace.com/seyfo
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.04.2007 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rağmet eylesin diyorum Üzgünüm
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
olguncaner
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: kandyra

MesajTarih: 02.04.2007 - 21:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah ailesine yakınlarına sabır versın.boyle olaylar cok uzuyo insanı.
Başa dön
olguncaner Çevrimdışı olguncaner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Motoboy
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.04.2007 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin. Üzgünüm.......
Başa dön
Motoboy Çevrimdışı Motoboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 02.04.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran demiş ki:
Motorcu camisının başı sağolsun allah ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin çok üzücü olay,ben ölüm haberini duyduğumda honda stantındaydım her kes çök üzüldü ama ne yazıkki yapıcak bir şey yok lütfen arkadaşlar çok dikkatli olalım geride bırakacağımız ailemizi ve sevenlerimizi düşünüp ona göre motora binelim.

evet çok haklısın kaza haberini duyan fuardaki herkes çok üzgündü fuarın son gününde yıkıcı bir haber oldu herkes için allah ailesine ve geride kalan tüm sevenlerine sabır ve güç kuvvet versin çok zor bir durum gencecik bir insan allah rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum ne diim allahım Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
997799
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 02.04.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin ailesine bo sabır mekanı cennet olur inşallah
Başa dön
997799 Çevrimdışı 997799 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpeRR
Üye
Üye

Nereden: kahpe istanbul

MesajTarih: 02.04.2007 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah geride kalanlara sabır versin yerini cennet etsin

kazalar artıyor ne oluyor yaw Ağlıyorum
alpeRR Çevrimdışı alpeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 03.04.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin..................... rabbim tahsilatını affetsin
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 03.04.2007 - 06:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlık versin
emre3455
Üye
Üye

Nereden: sarıyer/ist

MesajTarih: 03.04.2007 - 06:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesın gerçekten çok üzücü haberler bunlar alisine sabır saglık versın allah.. Bravo

WITH_YOU
Başa dön
emre3455 Çevrimdışı emre3455 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 03.04.2007 - 06:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.Geride kalanlarına sabır versin.Gerçekten çok üzüldüm.Bu ara bu tür haberler çoğaldı ne yazıkki.Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım.Artık bu tür haberlerle karşılaşmayalımm Ağlıyorum
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 03.04.2007 - 07:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İnanın çok kötü oldum.Yarışlardan da tanıdığımız çoğu zaman rakibimiz de olan arkadaşımıza Allah Rahmet Eylesin.Geride kalanların başı sağolsun. Ağlıyorum
GPR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 03.04.2007 - 07:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun tüm yakınlarına Allah sabır versin
Başa dön
GPR Çevrimdışı GPR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ilhanfazer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 03.04.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH rahmet eylesin Ağlıyorum
ilhanfazer Çevrimdışı ilhanfazer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal