Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Son değişiklik devir&akü saati (photo)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Son değişiklik devir&akü saati (photo)

Son değişiklik devir&akü saati (photo)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

satıyorum motoru 2 700 verene vericem Göz kırpıyorum
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r, hayırlı müşteriler sana o zaman Gülümsüyorum
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şaka şaka sayın organizatörüm o benim bebeğim antalyanın gözdesi Delirdim öle kolay kolay satarmıyım hatta satmayı bile düşünmüyorum
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr83
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım güzel olmuş emeğine sağlık ama arklarımın ayna konusundaki uyarısına katılıyorum evet hayat senin hayatın lafım yok ama burda konuştuğumuz motorunun fotosunu görüp beğendiğimiz bi arkın haberlerde kural tanımaz gencin hazin sonu veya korkunç sonu olarak ben görmek istemem allah korusun hepimizi ama madem marifetlisin bukdr aynalı bi çizim yap bide
Başa dön
gsxr83 Çevrimdışı gsxr83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 08.04.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya ne kadar büyüttünüz ayna meselesini sanki sizin motorunuzun aynası söktü adam.Tamam ayna yararlı bişey ama ne motor alırsam alıyım kesinlikle sökerim.Motorun tipini bozuyo.Benimde aynalarım sökük ve hiç bir problem yaşamıyorum yaşamadımda.Sadece sollama yapcakken kafamı çevirip bakıyorum yetiyor bana.Bu kadar laf bence boşa siz ne derseniz deyin o arkadaşım kafasına koymuş bi kere, takmıcak aynalarını.

iLk3r, motorun hayırlı olsun allah nazardan saklasın Bravo ..Bu arada tanıdın mı beni ? Ersin in orda karşılaşmştık
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sxysl
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2007 - 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyide ben anlamadım. sağa sola dönerken,şerit değişirken arka tarafı nasıl görebiliyorsun? 35 yıldır motosiklet kullanıyorum şürüş esnasında bakış zamanın en az 1/4 aynaya bakmakla harcanır.Valla aynası olmayan
bir bisiklet bile bana göre yola çıktığında kelle koltukta demektir.Ne diyelim kolay gelsin.
Başa dön
sxysl Çevrimdışı sxysl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 08.04.2007 - 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iLk3r demiş ki:
ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca... Bravo

aynalar hayati önem taşır dostum...karar verme refleksini hızlandırır...çok gerekli...motor güzel ama aynasız motor tehlikeli...
banditboys
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 17:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilker ben az önce coşkunla konuştum .hani şu antalya'da ayna yok diye ceza yazacak polis tanımıyorum diye yazmışsınya bu konuyu ilettim atatürk caddesinde ve evrenin orada takılırken dikkatli ol .hani eşin benzerin yok ya yediğin cezanında eşi benzeri olmayacak.
Başa dön
banditboys Çevrimdışı banditboys Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 08.04.2007 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tatlı gösüküyo elciklerde mannak Gülümsüyorum CBR abisine özeniyo velet Çok gülüyorum
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kelebek599
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 08.04.2007 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banditboys, çılgın unocu reyyyyyzzziiiinngggg kişilik deli gibi experts uzmanı. öncü kişil 5 eeeee
Başa dön
kelebek599 Çevrimdışı kelebek599 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR, tanıdım kardeşim teşekkür ederim
sxysl, alıştık artık küçük bi kafa hareketiyle görebiliyorum tabi racinge binersem farklı yada 200 ustu bi makineye ama beatta bana yetiyo
banditboys, bu arada bandit abi coskun abimle araamıza girme sakın !!! ben onu seviyorum o da beni sewiyo saolsun 1 dediiiimi 2 etmiyoo Bravo
Başa dön
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 09.04.2007 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10_uR ve iLk3r

Adreslerinizi verin bana size birertane colt king cobra yollayayım '' Silah ''
ve içlerindede 1 er tane 9 mm mermi .
Motora binmeden önce sıkın bir tane kafanıza 1 olmaz 2 olmaz berki ama bir anda pat diye bir ses duyarsın sonrasını burda baş sağlığı mesajları.
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
roller
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya nasıl ayna kullanmıyosun sol aynam kırık trafiğe çıkmıyorum .sende çıkma
Başa dön
roller Çevrimdışı roller Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.04.2007 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynaları çıkarmasaydın be arkadaşım. tabi kullanan sensin. OK
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 12.04.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız binersin inşallah Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.38 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal