Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - madde in çin :@

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

madde in çin :@

madde in çin :@
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 05.02.2007 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gavurbey, motorunu sıl fazla tozlu bırakma yazık olur Delirdim
Dans seni koşarak geçerim ben Dans

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gadfader
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun kardeş aman dikkat diyorum ...
Başa dön
gadfader Çevrimdışı gadfader Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bıse olmaz takma kafana guzel teker koymusun ama dıkkat ett
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DoGaN_FaLcOn, geçmiş olsun kardeşim,
clawman,
Alıntı:

çinli bide croser tarzı bir motor helal olsun dicem ama elinde kalmış motor geçmiş olsun demek daha yerinde olur.hocam zaten çinli be yavvv neyine güvenipte teker yaparsın usul usul bin işteee ama helal olsun o motorla teker yapmak

Aynen Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 03.04.2007 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam abi m.d. ama çinle biraz sınırlı m.d. olmak lazım yoksa m.a.e olur!
(motoru alırsın eline) anlamında Bravo Bravo Bravo
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 03.04.2007 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga iyi güzelde made in ÇİN..............! yani ?

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BEdiRR-HAN187
Üye
Üye

MesajTarih: 03.04.2007 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birader eğer o aletle teke kaltıysan valla helal olsun kutlarım. parça işinide sorun etem direk tornaya
servisten fazla şey umma derim . birde nasıl yaptığını bi anlat be bende bidejinlun var gezerken ara sıra gaza geliyorum kalkmıyor ama bir kere kasis ten iki tekeride kestim yerden bi yol göster be bize racing gibi değil ki bu makinalar birde uygun değiller ama insan kafasına girdimi yapıyor nede olsa ızdırapçıyız bi kere
Başa dön
BEdiRR-HAN187 Çevrimdışı BEdiRR-HAN187 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEdiRR-HAN187, arkadaslar cok sukur motorumu yaptım... o kadarda buyutulecek bıseyı yokmus servısınde hazırını aldım ve taktım. dostum sanada tavsıyem yolda en az bir tekerın olsun Dil çıkarıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal