Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 03.04.2007 - 18:12 Mesaj konusu:
olleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy... ÇAYIR ÇİMEN BULUŞMALARINI SEVİYORUM
tam diyordum yine mi corner bak bu habere çok sevindim.. özlemiştim çimenlerde ders çalışmayı ibRRahim gel arkadaşım ben seni alırım havalimanından kask ve montunu getirmeyi unutma hee _________________
ANY 21
birde misafir getiriyorum, haftayada motor kullanarak geliyorum, ama haftaya karsıda olacak o kadar yol yapamam sanırım, birdahaki Bostancı buluşmasına gelicem motorla
sevgili motor eğitmenim Mali'ye ve manevi desteği için canım kardeşim Nes'e teşekkürler!!!
ibRRahim, herzaman dosttum başımın üstünde yerınız var ama biri hariç laaa AKREP kırdın ayağimı pazar günü senın yüzünden üstüne basamadım laaa 120 kılo, üstüme atladı bide.....
mezar, yandın sen olum bida geldimde senle sumo güreşi yapcam bittin sen... he kardeşim hatırlamış ken söyleyeyim inga nın sana selamı var nerde benim bira fıçısı arkadaşım diyo
burak kardeşim bende geliyom benide sen alır mısın havalanından
gercekten 22 nisanda istanbul parkta yarış var atatürk kupası
tolga uprak benim ve MD sponsorlugunda yarışcak sen güzel bi gezi yaparsın istanbul park a öptüm seni _________________ akrepkral3547@hotmail.com
Tarih: 04.04.2007 - 08:20 Mesaj konusu:
ASLI, ooo Hayırlı olsun yakışırr seni motor üstünde görmek _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
akrep_kral, inga seni niye arasın benı sormak için güzelim dün gece beraberdık gezdık istanbulda sen ordan boşa çalişma akşam toplantıya gelecek bellı degıl ama daha ben gidip alacam artık nede olsa kask mont her zaman hazır....
bu arada senı aramadıgını biliyorum numarasını almadım bile diyerekten baya güldük senın hakkında...
22 nisanda gel ama senle göbek atmam.... inga görürsün yanımda artık gelınce naberrr.......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız