Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04.04.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04.04.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(anadolu)

04.04.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 03.04.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olleeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy... ÇAYIR ÇİMEN BULUŞMALARINI SEVİYORUM Çoook seviyorum Delirdim
tam diyordum yine mi corner bak bu habere çok sevindim.. özlemiştim çimenlerde ders çalışmayı Dil çıkarıyorum
ibRRahim gel arkadaşım ben seni alırım havalimanından Çok gülüyorum kask ve montunu getirmeyi unutma hee Dil çıkarıyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 03.04.2007 - 20:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

04/04, çarşamba genelde güneşli 15°c 8°c
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.04.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ibRRahim gel arkadaşım ben seni alırım havalimanından kask ve montunu getirmeyi unutma hee

teşekkür ederim düşünmen bile yeter Bravo Bravo

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 04.04.2007 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde misafir getiriyorum, haftayada motor kullanarak geliyorum, ama haftaya karsıda olacak o kadar yol yapamam sanırım, birdahaki Bostancı buluşmasına gelicem motorla Delirdim

sevgili motor eğitmenim Mali'ye ve manevi desteği için canım kardeşim Nes'e teşekkürler!!!
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.04.2007 - 00:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ibRRahim, herzaman dosttum başımın üstünde yerınız var ama biri hariç laaa AKREP kırdın ayağimı pazar günü senın yüzünden üstüne basamadım laaa 120 kılo, üstüme atladı bide.....

mezar, yandın sen olum bida geldimde senle sumo güreşi yapcam bittin sen... he kardeşim hatırlamış ken söyleyeyim inga nın sana selamı var nerde benim bira fıçısı arkadaşım diyo Çok gülüyorum Çok gülüyorum

burak kardeşim bende geliyom benide sen alır mısın havalanından

gercekten 22 nisanda istanbul parkta yarış var atatürk kupası

tolga uprak benim ve MD sponsorlugunda yarışcak sen güzel bi gezi yaparsın istanbul park a öptüm seni

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.04.2007 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
hayda bahar gelmişşşş Göz kırpıyorum
Gülümsüyorum hadi uyanalım arkadaşlar Şok oldum Göz kırpıyorum inleri terketme vaktidir Göz kırpıyorum şiiiiiii Gülümsüyorum
Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 04.04.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASLI, ooo Hayırlı olsun yakışırr seni motor üstünde görmek Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.04.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız hayırlı yollar yapman dileğiyle ....
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.04.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep_kral, inga seni niye arasın benı sormak için güzelim dün gece beraberdık gezdık istanbulda sen ordan boşa çalişma akşam toplantıya gelecek bellı degıl ama daha ben gidip alacam artık nede olsa kask mont her zaman hazır....

bu arada senı aramadıgını biliyorum numarasını almadım bile diyerekten baya güldük senın hakkında...

22 nisanda gel ama senle göbek atmam.... inga görürsün yanımda artık gelınce naberrr.......
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 04.04.2007 - 13:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O fotograftaki sarisin guzel kız var ya o da geliyormus duyurulur... Şok oldum Dil çıkarıyorum Dans
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 04.04.2007 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm ne yaızkki akşama işim çıktı ve ilk buluşmama katılamıyorum İstemiyorum inşallah başka bir güne katılabilirim İstemiyorum
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alestevardiya, kız döndün mü sen??? Şok oldum Hoşgeldin Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.04.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu bir şaka olmalı 1 günde hemen 1000 RR a terfi etmedin herhalde değil mi ?

Lütfen lütfen bugün 1000 RR la gelme ama haftaya olabilir

Çıkınlar hazır mı hava hala güneşli Delirdim

çıkınlar 2 kişilik unutmayın Gülümsüyorum
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASLI beni de gezdirsene yeni motorunlaaaaaaaaaaaaaa Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 04.04.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, beraber daha çok gezicez çok güzel organizasyonlarda, beklee Gülümsüyorum anladın sen
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal