Evet cumartesi son bir kez uğradık fuara oğlumla... Bu sefer fazla fotoğraf çekmedim... Son bir kaç kare:)
Ne desem bilemedim:)
Atilla Patik MD standında
Rahatlığa bakarmısınız
Mezar ve Mehmet tan stand önünde... Sağdaki mankene dikkat...
Mehmet Tan röportajda. Fotoğraf çekmekten dinleyemedim ama neşeli bir röportaj oldu.
Breh breh....
Mezar ve scooter... Mezar o scooter varederodan sonra ufak gelir sana dedim ama dinletemedim:)
Yorumsuz :P
Ya baba ya....
Bizim deliler:))))
Tarih: 02.04.2007 - 08:03 Mesaj konusu:
tr_rider, o ortamda o kadar oluyor ne yapsınlar esmer olanın dans okulu var eski arkadaşım... _________________ ride safe...
Burak Tavil
05555519198
CBR1000RR06
ben de halay anina denk geldim, hatta "le le le le canim" kismi olabilir _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 03.04.2007 - 15:09 Mesaj konusu:
metro2005, o PİAGGİO'nun MP3 model maxiscooter ı.
250cc. enjeksiyonlu, 22beygir motora sahip.
fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 13.650ytl gibi birşeydi!
oradaki yetkili gözümüzün önünde motoru yere kadar yatırdı ve buna rağmen öndeki ikitekerden hiçbirisi yerden kesilmedi. test sürüşleri olacakmış parkormanda haberin olsun _________________ suzuki V-STROM 2006 / piaggio x9-250 2006 / honda TRANSALP 2006 / piaggio x9-180 amalfi 2001
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 04.04.2007 - 19:25 Mesaj konusu:
Arkadaşlar Fuarda BMW standının orada bir motosiklet ile olduğunuz yerde Stoppie yaptırıp resim çekiyorlardı ve bu resimleri Salı günü www.bmw-motosiklet.com da bulabileceğimizi söylemişlerdi. Ancak 2 gündür siteyi tavaf ettim ve hiç birşey bulamadım. Bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler. _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız