Tarih: 24.03.2007 - 20:03 Mesaj konusu:
beyazkardelen79, güzel fotolar,güzel yorumlar.ellerine sağlık paylaşım için.
izmir MD yine hız kesmeden yoluna devam etmiş bu hafta da..fotolardan da bu açıkça belli oluyor.umarım hiçbirşeyin eğlencenizi bozmayagücü yetmez....bu arada beyazkardelen79, foto çekme ve ekleme işi,istanbulda bana kaldığı gibi,izmirde de sana kalmışa benziyor.....hadi hayırlı olsun _________________
Süper eglendik yahuuu. .beyazkardelen79 ablam nick imizi madem bilmiyodun sorsaydın yahuu .. Çok üzdün bizi. ..Soldaki yc sağdakide Afo yani ben .Ellerine sağlık emeğine sağlık ablam.Eglence ve gezilerimizin ardı arkası kesilmemesi dilegiyle.
Herzaman olduğu gibi yine M.D. Harika.. Saat 21:00 a doğru Kalkıp gelicektim ama malesef iş yorgunluğundan yerimden kalkamadım.. Özledim valla Arkadaşlarıda.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 25.03.2007 - 04:07 Mesaj konusu:
Alıntı:
sadece bedava verirlerse giyerim diyosun!!
bikehoper, Tabikide öyle abi yoksa yamaha ya paramı verilir ki
Alıntı:
abı herkesın ıcınde yamaha var en son sende acıga vurdun yakısmıs ama
10UR1, Saol canım kardeşim benim ama güzele ne yakışmaz dimi ama Yoksa Yamaha olması ile alakası yok yani
Alıntı:
bu arada halilRR, ayyyyyyyyyyyyyy allahımmm ne kadar yakışmıtı sana ooo yamaha yazılı t-shirt ben çokk begendiiii
TEK_SEKER, Ne kadarbüyük bir sweet di o öyle.Ama onu bana arkadaş verdi al toz bezi yaparsın diye.Ondan aldım yani Böle yeşşşiiiillll
Alıntı:
Herzaman olduğu gibi yine M.D. Harika.. Saat 21:00 a doğru Kalkıp gelicektim ama malesef iş yorgunluğundan yerimden kalkamadım.. Özledim valla Arkadaşlarıda..
maxell, Kardeşim keşke gelseydin ya bizde seni çok özledik çünkü.Umarım haftaya fuara gelirsinde orada bari görüşür hasret gideririz _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 523 Nereden: Istanbul-Kozyatagi
Tarih: 04.04.2007 - 23:27 Mesaj konusu:
yaa kusura bakmayın tesekkur edemedim tum MD ye sıcak karsılamalarından dolayı ve NURcum fotograflar icin cok tesekkur ederim...
Yazın gorusmek uzere... _________________ 80 günde devrialem yaptym bööle "alem" görmedim
anicik, Hoşgelirsin sende aramızda görmekten mutluluk duyarız..
alestevardiya, Tekrar bekleriz bunu saymayız _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
gokalq, balıkçı senin hatun hasta iyileştirelim onu bir an önce de gitmeden sen bir kere eğlenelim...
freddy_, Buyur senide bekleriz... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
efet ya sevgilim hasta dün geceden beri gözüme uyku girmiyor o yüzden geçmiş olsun dileklerini ilettin umarım walla çok kötü kızar sonra bak _________________ en büyük delikanlılık;efendiliktir..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız