Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir MD 23.03.2007 Uğrak bar ve Ooze Bar Eğlence Resimleri!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir MD 23.03.2007 Uğrak bar ve Ooze Bar Eğlence Resimleri!

İzmir MD 23.03.2007 Uğrak bar ve Ooze Bar Eğlence Resimleri!
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 24.03.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, güzel fotolar,güzel yorumlar.ellerine sağlık paylaşım için. Bravo Bravo

izmir MD yine hız kesmeden yoluna devam etmiş bu hafta da..fotolardan da bu açıkça belli oluyor.umarım hiçbirşeyin eğlencenizi bozmayagücü yetmez....bu arada beyazkardelen79, foto çekme ve ekleme işi,istanbulda bana kaldığı gibi,izmirde de sana kalmışa benziyor.....hadi hayırlı olsun Delirdim Delirdim

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
afo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.03.2007 - 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper eglendik yahuuu. Çok gülüyorum Çok gülüyorum .beyazkardelen79 ablam nick imizi madem bilmiyodun sorsaydın yahuu Üzgünüm .. Çok üzdün bizi. Dil çıkarıyorum ..Soldaki yc sağdakide Afo yani ben .Ellerine sağlık emeğine sağlık ablam.Eglence Delirdim ve gezilerimizin ardı arkası kesilmemesi dilegiyle.
Başa dön
afo Çevrimdışı afo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 25.03.2007 - 00:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herzaman olduğu gibi yine M.D. Harika.. Saat 21:00 a doğru Kalkıp gelicektim ama malesef iş yorgunluğundan yerimden kalkamadım.. İstemiyorum Özledim valla Arkadaşlarıda.. Çok gülüyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 25.03.2007 - 04:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

sadece bedava verirlerse giyerim diyosun!!

bikehoper, Tabikide öyle abi yoksa yamaha ya paramı verilir ki Beğenmedim

Alıntı:

abı herkesın ıcınde yamaha var en son sende acıga vurdun yakısmıs ama

10UR1, Saol canım kardeşim benim ama güzele ne yakışmaz dimi ama Dil çıkarıyorum Yoksa Yamaha olması ile alakası yok yani Çok gülüyorum

Alıntı:

bu arada halilRR, ayyyyyyyyyyyyyy allahımmm ne kadar yakışmıtı sana ooo yamaha yazılı t-shirt ben çokk begendiiii

TEK_SEKER, Ne kadarbüyük bir sweet di o öyle.Ama onu bana arkadaş verdi al toz bezi yaparsın diye.Ondan aldım yani Çok gülüyorum Böle yeşşşiiiillll Çok gülüyorum

Alıntı:

Herzaman olduğu gibi yine M.D. Harika.. Saat 21:00 a doğru Kalkıp gelicektim ama malesef iş yorgunluğundan yerimden kalkamadım.. Özledim valla Arkadaşlarıda..

maxell, Kardeşim keşke gelseydin ya bizde seni çok özledik çünkü.Umarım haftaya fuara gelirsinde orada bari görüşür hasret gideririz Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serter_Sert
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 25.03.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nur ellerıne sağlık çok guzel olmuş.Ağır abilik kim biz kim sadece işten geldiğimiz için o şekıldeydık. Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

[quote="zxrhalit"]

gsxr_serter abim konyalı degilmi ya tipe bir bakarmısınız yakısıklılıga...abi sen gemilyorsun ama ben sanırım haftaya ordayım..bulucam seni Öfkeliyim

quote] Halit çok teşekkur ederım o senın guzelliğin.Gel ne zaman istersen. Bravo
Başa dön
Serter_Sert Çevrimdışı Serter_Sert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 03.04.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

20 nisanda yine uğrak barda toplanacaksanız ben de orda olcağım Gülümsüyorum 20-21-22-23 nisan da ordayım.. İZMİR MD görüşmek üzere Göz kırpıyorum

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 04.04.2007 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa kusura bakmayın tesekkur edemedim tum MD ye sıcak karsılamalarından dolayı ve NURcum fotograflar icin cok tesekkur ederim...
Yazın gorusmek uzere... Çoook seviyorum Bravo
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 04.04.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, Hoşgelirsin sende aramızda görmekten mutluluk duyarız..
alestevardiya, Tekrar bekleriz bunu saymayız Göz kırpıyorum
gokalq
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 04.04.2007 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yahu kaç gün geçti üstünden ama hala tadı damağımda Dil çıkarıyorum bi dahamı gitsek ne yapsak Delirdim Delirdim Delirdim

Başa dön
gokalq Çevrimdışı gokalq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DARISI BAŞIMIZA istanbul m.d Göz kırpıyorum bizimkiler neden se bu kadar eğlenceli yerlerde geçmiyorr Üzgünüm izmir m.d Bravo

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 05.04.2007 - 01:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gokalq, balıkçı senin hatun hasta iyileştirelim onu bir an önce de gitmeden sen bir kere eğlenelim...
freddy_, Buyur senide bekleriz...
gokalq
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

efet ya sevgilim hasta dün geceden beri gözüme uyku girmiyor o yüzden geçmiş olsun dileklerini ilettin umarım walla çok kötü kızar sonra bak Dil çıkarıyorum Sinirlendim

Başa dön
gokalq Çevrimdışı gokalq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 05.04.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kopmusunuz yine Göz kırpıyorum resimlerin hepsi birbirinden guzel muhetesem eglenmişiniz umarım mutluluğunuz ebedi olur tebrikler Alkışlıyorum

Son Mesajdan 24 saniye:

kopmusunuz yine Göz kırpıyorum resimlerin hepsi birbirinden guzel muhetesem eglenmişiniz umarım mutluluğunuz ebedi olur tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik, seninle tanışmak için senin izmir'e gelişini merakla bekliyorum Göz kırpıyorum

alestevardiya, bunu saymayız zaten tekrar bekleriz Bravo her ne kadar sohbet etme imkanımız olmasada seni tanımak güzeldi Gülümsüyorum

freddy_, senide izmir'e bekliyoruz Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 05.04.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortam var ortam güzel olmuş
aman dikkat edin alkoller düşmüyo ellerden hiç Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal