Tarih: 05.04.2007 - 10:07 Mesaj konusu: Motoshow'07 Fuar MD Stant Fotoğraf ve Videoları
Diğer başlıklarda Fuar'ın anlam ve önemi yeteri kadar konuşulduğu için uzun uzun mesaj yazmaya gerek yok..Fotoğraflara bakalım,videoları izleyelim..Gülelim
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 05.04.2007 - 10:12 Mesaj konusu:
İşteeee asıl fotolar geldi.
Gerçekten çok güzel eglenmişsiniz.
Herzamanki gibi şen ve şakrak Rabbit, ablacım teşekkürler _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
MD'yi tutana aşk olsun.
Gerçektende harika insanlar, harika karşılaşma ...
Stand mükemmel, ortam mükemmel, kareler mükemmel
HErşey mükemmel ....
Rabbit, Sanki senden 2 tane görür gibi oldum
Videolar&kareler için Teşekkürler _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 05.04.2007 - 10:25 Mesaj konusu:
Fotoğraflar süper canım ciğerim Arzum ellerine sağlık, orada olmayı ben de çok isterdim inşallah seneye artık...oldukça eğlenceli geçmiş. Halaylar, kareografiler süper
Bu arada Savaş ne zaman TV da görücez seni Artist gibi çıkmışsınız Halil ile
Mehmet Tan abim imreniyorum size ve ailenize...bir aile bu kadar mı sevgi dolu, bağlı, candan olur
MD kısacaaaa...........SÜPERSİNİZ! _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
Yorucu bir fuar geride kald1 tabi ben Izmir'den motorsikletimle gittim bi de gece yolculugu yapmak zorunda kalinca fazlasiyla do...m dondu Ama herseye ragmen MD ile olmaya degdi
Alıntı:
Arcan
Dostum o ceylani yogun istek uzerine Halil arkadasimla korumaya almak zorunda kaldik. Eeeee rus mankene Turk konukseverligini gostermeliydik _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 05.04.2007 - 10:54 Mesaj konusu:
süüüüüüüpersiniz yaaaaaa
resmen dediliğin doruklarına ulaşmışsınız MD dans grup
bu yıl son anda çıkan işler dolayısıyla gelemedim çok üzgünüm ama inşaallah seneye mutlaka oradayım standttan ayrılmayacağım kovsanızda gitmeyeceğim 4gün orada yatacağım _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Rabbit yorum yapmaya gerek yok demişsin ama dayanamıcam, ben kaçırmışım o dansları yaaa MehmetTan abi ve Hakan başkanım ;dans bu yaaa çok güldüm süper dans etmişsiniz inanın, keşke bende size katılsaydım ama çoook yorgun ve uykusuzdum, zaten fotoğraflardan anlamak mümkün artık bir dahakine
Velit yanında küçücük kalmışım ,sanki sen abi ,ben kardeş olmuşum kompleks yaptım inan
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 05.04.2007 - 11:05 Mesaj konusu:
arzu abla eline sağlık çok güzel kareler
md standı çok eğlenceli geçmiş bir saati boş geçmemiş sanki
vur patlasın çal oynasın misali
ya bu renk diyorum bu kadarmı yakışır bu kadarmı dikkat çeker siyah çok göz alıcı bir renk _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız