Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "4 Nisan 2007 İstanbul MD Çayır Çimen Buluşma Fotoğrafl

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"4 Nisan 2007 İstanbul MD Çayır Çimen Buluşma Fotoğrafl

"4 Nisan 2007 İstanbul MD Çayır Çimen Buluşma Fotoğrafl
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden yaa ben resim çekilirken biraları saklayın demiştim. Amaç forumda hır çıkmasın yani.. Göz kırpıyorum

Uzun zamandan sonra çayıra başladık yine ve çokta güzel oldu. Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çayır çimen süperdi dün akşam gece saat 24.00 gibi bizde ayrıldık mekandan kapadık kepenkleri yanı dostlar artık anadolu çarşamba toplantıları sabit olarak orda olur dostlar cumartesileride 15.00 sonra mekan her zaman bizden kişilerle dolu olur.... ordanda gece bir yerlere kaçılır geçen seneler oldugu gibi.... Bravo

RüzGaR, haklısın ama ben içiyorum agbi bu mereti bana bakarak kımse içmez kilo yapar bakın bana kılo yapıyor içmeyın siz arkadaşlar....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, paylaşım için cooooook tşk kac tane motor vardı yaaaa Göz kırpıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, abi ondan demedim bende kullanıyorum zaten Gülümsüyorum
Fotolara yansımış ama önemli degil bir iki.Fazla kaçırılmasında Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaşasın, çayırçimen sezonunu resmi olarak açtık. Oh be kardeşim, oh beeeeeeeeee ! Delirdim

Harika bir akşamdı ve Nisan ayı için harika bir katılım vardı. Gülümsüyorum

O fotoğraflara girmeyen (erken ayrılan ve sonradan gelen) çok arkadaş oldu, toplu fotodaki kişilere kafadan +15 kişi ekleyin, daha gerçekçi olur.

İlk defa çayırçimene gelen arkadaşlar, havalar biraz daha ısınsın, tatlı yaz akşamları çayırçimen toplantıları gerçek bir motosiklet partisi haline dönüşüyor, az daha sabredin hehe

Çayıçimen mükemmel bir toplantı mekanı, belki de tüm İstanbul'un en güzel motosikletçi buluşma noktası zira:

* Geniş alan
* Motorlarımızla başbaşayız
* Test sürüşlerine imkan var
* Deniz kıyısı, isteyen kayalıklara gider
* Çim alan
* Cadde boyu, motoshowlara imkan var
* Meraklısına, piyasanın içinde
* Bakkal, çakkal, kokoreççi, dürümcü çok yakında, aç kalınmıyor
* Yazın seyyar büfe arabası geliyor, çay, bira, cola servisi
* Anadolu Yakasının kalbinde
* Bulması, tarif etmesi kolay

Daha ne olsun. Delirdim
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel ve bir okadar da eğlenceli geceydi... Göz kırpıyorum
Herkeze teşekkürler... OK
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, elindekiyle bize havamı atıyorsun hiç yakıştıramadım sana Dil çıkarıyorum sen bide böyle motora biniyorsundur ayıp ayıp Gülümsüyorum
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok guzel bir bulusmaydı.. Ayrıca motorlarını denemem icin veren butun arkadaslarıma da tesekkur ederim...

İste fotograflar...

Can dostum Guzel insan Alper veee ben Gülümsüyorum

Izmir den ithal ettigim kuzenim ve Alper

Eveeet gecenin ilerleyen zamanlarında simarmıs olabilirim Göz kırpıyorum Mazur gorun abileri sefere cıkacak oooo...

Amaa usturuplu olmasını da biliriz.
Solbastan Burak,Kuzen Betul, Bendeniz,Kuzen Dilek. Kamil Kaptan

Bi insan bu kadar ezilmezkiiiiii! Çok gülüyorum

Burakcım once senin hakkında cok iyi dusunuyordum taaaki son kareye kadar...

Iste Burak ın ve diger bazı uyelerimiz gercek yuzleri!!
FLASH FLASH FLASH!!!
Bi de o elleriyle butun uyelerimizi ellemistir! Kimse bilmez onun bu gercek yuzunu, gorun sayın uyeler gorun....

ARKADASLAR TEMMUZDA GORUSMEK UZEREEEEE....
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alestevardiya, Çok gülüyorumÇok gülüyorumÇok gülüyorum Harbii rezil ettin adamı dicem ama bilmezmisinki mezar utanmaz zaten.. Göz kırpıyorum
arzuche
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

korumasız motosiklete binmeyelim,
sevdiklerimizi üzmeyelim,
motosiklete binenlere SERSERİ dedirtmeyelim....

UMARIM ANLAYAN ANLAMIŞTIR.... Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
arzuche Çevrimdışı arzuche Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çayır çimen gezinin mukemmel olmuş içkiler felan Dil çıkarıyorum cidden güzel olmuş tebrikler Alkışlıyorum
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mrsulu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YSTANBUL kadyköy

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar güzel bir buluşma inşallah en yakın tarihte bidaha olurda gelebilirim inşallah ama lütfen biraları bırakalım bizlere yakışmıyor herkese kazasız günler
Başa dön
mrsulu Çevrimdışı mrsulu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arzuche, katılıyorum Alkışlıyorum
eleştirdiğimiz şeyleri bizler yapmayaım
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alestevardiya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul-Kozyatagi

Evet Burakta AR kalmamıs... Ar damarı çatlamısta ordan sızmıs hepsiiii.. Sinirlendim Varsa bildiginiz Ar satan bi yer ben hayrına alıcam biraz Delirdim
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel toplantı olmuş Bravo
bu arada ne o halin rezil mezar utanmıyonmu oraya buraya işemeye iç birayı işe etrafa elini yıkamadan tokalaşma milletle, kanıtlı ispatlı gördük resmi işte yuhh yanii Çok gülüyorum Gülümsüyorum

En son tamero tarafından 05.04.2007 - 12:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
2. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal