Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ortalık serseri dolu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ortalık serseri dolu

Ortalık serseri dolu
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 06.04.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ee kendi istemiş ölmeyi ama ölmemiş......show yapıcak ya işte.......belasını bulmuş....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 06.04.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ısın obur tarafından bakalım bıde İyi fikir İyi fikir
dusunsene kız arkadasın sana benımle olume bıle gelırmısın dıye soruyo İyi fikir
sende laf olsun dıye gelırım askım senle her seye gelırım Gülümsüyorum
kız elfrenını cekıyo zuhahahaa Gülümsüyorum
cocugun ılk kelımesı ne olur acaba İyi fikir hassı.......rrrr
cocuk amma dumur olmustur yaaaaa Delirdim Delirdim
allah akıl fıkır versın nedıyelım

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 06.04.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulen gebermemişler mi ....tüh bunlar insan deyimine bile yakışmıyolar suçsuz insanlarında sebebi ooluyolar..... Sinirlendim
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 06.04.2007 - 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kız demiş adama benimle ölüme gelirmisin... gelirim demiş oda el frenini çekip ölmeye ve öldürmeye teşebbüs etmiş. adam gelirim demiş lafının arkasında dursun ölsünler anasını satam Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
dankek_15
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kendi canının kıymetini bilmiysun bari başkasının canını tehlikeye atma Sinirlendim .bu ne biçim iş ne insanlar varya İstemiyorum
Başa dön
dankek_15 Çevrimdışı dankek_15 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 06.04.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulan hadi ikiniz ölmek istiyosunuz da karşı yoldan gelen adamın ne suçu var LAN!!!!!! Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Buraya öyle şeyler yazmak isterdimki...Forumu kirletmemek için yazmayacagım...

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 06.04.2007 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim bilir neler içtiler... :bad: :bad:

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bu konuşmalar nerden alınmış banda kayıtmı yapmışlar bu insan olmayan yaratıklar.. Üzgünüm
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR61
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaşadığımız toplum içerisinde bulunan insanların birbirlerine karşı olan sorumlulukları hak ve hukuklarının hiçe sayılması çok üzücü bir durum. Allah hidayet versin. Üzgünüm
Başa dön
GSXR61 Çevrimdışı GSXR61 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

magandalıkta son nokta olsa gerek Öfkeliyim
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.04.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ilginç bir olay gerçekten hayret ettim..Capital1, paylaşımın için sağol arkadaşım..
kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 08.04.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah akıl fikir versin ne diyeyim Sinirlendim

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 08.04.2007 - 19:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunlara maganda deniyor ve etrafta bol miktarda bulunuyor.İnsanın kendi hayatını bu kadar arabesk kıvamda yaşaması kendi tecihi ama başkalarının hayatını tehlikeye atmak düpedüz magandalık Öfkeliyim Allah akıl fikir versin böyle ebleklere Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kingdrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze-bayramoğlu

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ASLI demiş ki:
bunlara maganda deniyor ve etrafta bol miktarda bulunuyor.İnsanın kendi hayatını bu kadar arabesk kıvamda yaşaması kendi tecihi ama başkalarının hayatını tehlikeye atmak düpedüz magandalık Öfkeliyim Allah akıl fikir versin böyle ebleklere Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
yaf harbiden bunların türü ne oluyo anlamadım insan olsa karşısındakini düşünür çarptığı şey bir araçtan ziyade karşıya geçmek istiyen küçük bir çocukta olabilirdi yada hamile bir bayan en önemlisi yaya bir insana çarpsa ne olacaktı yok abi bunlar maganda değil bunlar piskolojik manyak bunlar türünün en gelişmiş örneği yeni bir sapık vakası Sinirlendim Sinirlendim

kadir_ocak@hotmail.com
kask tak başın ağrımasın
Başa dön
kingdrift Çevrimdışı kingdrift Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal