Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Galiba bende motorcu oldum. (Dl-650 V-Strom)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Galiba bende motorcu oldum. (Dl-650 V-Strom)

Galiba bende motorcu oldum. (Dl-650 V-Strom)
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 06.04.2007 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MiC_CheCK, hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin Göz kırpıyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 06.04.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sereye demiş ki:
Vay eşşek herif vay. Sen bu sene de kazanama üniversiteyi de DL, YBR gözünde tütsün bobinajcı Nevzat'ın yanında. Hurdaya sattığımız Pejoya da kurban olursun.
Biz seni ders çalışmaya gönderiyoruz, adama bak yaf, motor tepesinde güneş banyosu yapıyor.
Senin grafiti yapmaya zamanın mı var? Otur, sınava çalış.

Eeemm baba şimdi şey valla, şimdi babacım şimcik ehem öhöm Göz kırpıyorum Uff yaaa İstemiyorum

Alıntı:
vay,hayırlı olsun kuzen,tam düzcelik bir motor almışsınız,baska motor yurumez düzcenın tarlavari asfaltında..yakında senden teker videoları beklıyorum,çoban-kervan arası

Tek tekermi Çok gülüyorum Sinan abi baksana burada bile babama yakalanıyorum birde tek teker video su felan uffff. Yok abi kalsın ben almayayım Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Hepinize güzel temennileriz için TEŞEKKÜR ediyorum... Hem benim ne işim var motor tepesinde, MD de felan Gülümsüyorum Ben ders çalışmaya gidiyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 06.04.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TÜRK kasına sahip olan olmayan herkesin DL650
Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

kazasız belasız cezasız vede keyif yüklü sürüşler yapasın senelerce

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 06.04.2007 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Gülümsüyorum gözlemlerini bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz. belki ben de birdün vespa dan inip v-storm a binerim Delirdim

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 06.04.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah' ım kaza bela wermesin ... Bravo motor Maşallah çok güzel

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
MiC_CheCK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul - Düzce

MesajTarih: 06.04.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

anicik demiş ki:
hayırlı olsun Gülümsüyorum gözlemlerini bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz. belki ben de birdün vespa dan inip v-storm a binerim Delirdim

Ani büyük motosikletin en büyük avantajı; mesela şehir dışından motosikletli misafirlerini karşılamak için otoban çıkışına grup halinde gitmeye karar veripte, altındaki makinayla öndekilere yetişemeyip farklı bir otoban çıkışına yönelme durumun olmuyor Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Upsss... Fatih abi nerede Gülümsüyorum Gülümsüyorum

Ayrıca buralara bir gün yolunuz düşerse koltuğumun üzerinde yeriniz var Gülümsüyorum Dans

Dostlarımın Ücreti Pahalı !!!

Başa dön
MiC_CheCK Çevrimdışı MiC_CheCK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OOOOOOooooo kanküü naber...hayırlı olsun diyeceğim ama motor babanın değilmi ... Göz kırpıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne kadar güzel anlatmışsın be kardeşim tebrikler
hayırlı olsun motorun güle güle kullan kardeşim Allah kaza bela vermesin
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel motor farında yolunda açık olsun
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sxysl
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DL 650 hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dılerım..
Maşallah sende motora gore pek ufak tefek sayılmazsın o yuzden ılk bır ıkı gun zorlar gıbı ama ondan sonra bısıkletten farkı kalmaz senın ıcın
Bende aynı renk 2002 dl1000 var daha aldıgım anda 350 km yola gıttım bıraz sırtım agrıdı ılk gun sonra hıc bırsey yok tek etapta 700 km aynı gun ve sehır ıcı fılan ırgalamıyor ustelık yas ta haylı var 53 fılan
hadı kolay gelsın
ıyı baslayan guzel bıten surusler

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

Sayın anicik,
eğer boyunuz 1.75 civarı değilse zor biraz,eşim 172 ama maalesef ...parmak ucları ile motoru tutmak riskli..DL haylı yüksek...
Başa dön
sxysl Çevrimdışı sxysl Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MiC_CheCK, Çok gülüyorum Çok gülüyorum MD tarihinde bir ilk. Aynı forumda babaya yakalanan evlat. Ben bunu yeni konu olarak VİP ye açmaz mıyım? Çok gülüyorum

sereye,
Alıntı:

Vay eşşek herif vay. Sen bu sene de kazanama üniversiteyi de DL, YBR gözünde tütsün bobinajcı Nevzat'ın yanında. Hurdaya sattığımız Pejoya da kurban olursun.
Biz seni ders çalışmaya gönderiyoruz, adama bak yaf, motor tepesinde güneş banyosu yapıyor.
Senin grafiti yapmaya zamanın mı var? Otur, sınava çalış.

Çok gülüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
XSERDALX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ?imdilik YZMYR sonra ANTALYA

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eski bir topik ama yazıyı okudum ve masalsı bir anlatım hoşuma gitti. kazasız belasız sürüşler
Başa dön
XSERDALX Çevrimdışı XSERDALX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 06.04.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MiC_CheCK, babaya dikkat seni buradan takip ediyor ona göre.
Gezi falan yaptıgında yüzünü gösterme.
Yoksa baba enseler. Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal