Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 06.04.2007 - 10:36 Mesaj konusu:
sereye demiş ki:
Vay eşşek herif vay. Sen bu sene de kazanama üniversiteyi de DL, YBR gözünde tütsün bobinajcı Nevzat'ın yanında. Hurdaya sattığımız Pejoya da kurban olursun.
Biz seni ders çalışmaya gönderiyoruz, adama bak yaf, motor tepesinde güneş banyosu yapıyor.
Senin grafiti yapmaya zamanın mı var? Otur, sınava çalış.
Eeemm baba şimdi şey valla, şimdi babacım şimcik ehem öhöm Uff yaaa
Alıntı:
vay,hayırlı olsun kuzen,tam düzcelik bir motor almışsınız,baska motor yurumez düzcenın tarlavari asfaltında..yakında senden teker videoları beklıyorum,çoban-kervan arası
Tek tekermi Sinan abi baksana burada bile babama yakalanıyorum birde tek teker video su felan uffff. Yok abi kalsın ben almayayım
Hepinize güzel temennileriz için TEŞEKKÜR ediyorum... Hem benim ne işim var motor tepesinde, MD de felan Ben ders çalışmaya gidiyorum _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 06.04.2007 - 12:24 Mesaj konusu:
hayırlı olsun gözlemlerini bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz. belki ben de birdün vespa dan inip v-storm a binerim _________________
ANY 21
Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 06.04.2007 - 18:31 Mesaj konusu:
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
anicik demiş ki:
hayırlı olsun gözlemlerini bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkür ederiz. belki ben de birdün vespa dan inip v-storm a binerim
Ani büyük motosikletin en büyük avantajı; mesela şehir dışından motosikletli misafirlerini karşılamak için otoban çıkışına grup halinde gitmeye karar veripte, altındaki makinayla öndekilere yetişemeyip farklı bir otoban çıkışına yönelme durumun olmuyor
Upsss... Fatih abi nerede
Ayrıca buralara bir gün yolunuz düşerse koltuğumun üzerinde yeriniz var _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 06.04.2007 - 19:23 Mesaj konusu:
ne kadar güzel anlatmışsın be kardeşim tebrikler
hayırlı olsun motorun güle güle kullan kardeşim Allah kaza bela vermesin _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
DL 650 hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dılerım..
Maşallah sende motora gore pek ufak tefek sayılmazsın o yuzden ılk bır ıkı gun zorlar gıbı ama ondan sonra bısıkletten farkı kalmaz senın ıcın
Bende aynı renk 2002 dl1000 var daha aldıgım anda 350 km yola gıttım bıraz sırtım agrıdı ılk gun sonra hıc bırsey yok tek etapta 700 km aynı gun ve sehır ıcı fılan ırgalamıyor ustelık yas ta haylı var 53 fılan
hadı kolay gelsın
ıyı baslayan guzel bıten surusler
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
Sayın anicik,
eğer boyunuz 1.75 civarı değilse zor biraz,eşim 172 ama maalesef ...parmak ucları ile motoru tutmak riskli..DL haylı yüksek...
MiC_CheCK, MD tarihinde bir ilk. Aynı forumda babaya yakalanan evlat. Ben bunu yeni konu olarak VİP ye açmaz mıyım?
sereye,
Alıntı:
Vay eşşek herif vay. Sen bu sene de kazanama üniversiteyi de DL, YBR gözünde tütsün bobinajcı Nevzat'ın yanında. Hurdaya sattığımız Pejoya da kurban olursun.
Biz seni ders çalışmaya gönderiyoruz, adama bak yaf, motor tepesinde güneş banyosu yapıyor.
Senin grafiti yapmaya zamanın mı var? Otur, sınava çalış.
_________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 06.04.2007 - 20:51 Mesaj konusu:
MiC_CheCK, babaya dikkat seni buradan takip ediyor ona göre.
Gezi falan yaptıgında yüzünü gösterme.
Yoksa baba enseler. _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız