Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Trafikte birbirimizi tanımak için...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Trafikte birbirimizi tanımak için...

Trafikte birbirimizi tanımak için...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Istanbul da çıkartmaları nereden edinebilirim? Yarım edebilecek kimse varmı?
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tolgatasdemir, gelişim sürücü kursu var.Oda olmazsa İstanbul MD nin toplantılarına katılabilirsen sana yardımcı olurlar.

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bencede iyi fikir İyi fikir

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelişim Sürücü kursunda kalmamıştı en son sorduğumda. Bugün tekrar bi uğrayacağım yeniden sorarım. Deliiii yiz ama kimse bilmiyo, herkes öğrensin Çok gülüyorum
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.04.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

coooook ğüsel fikir abiiii Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Pegasus32
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Izmir

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim plakada var bi stiker. Ama o kadar hızlı gidiyorum ki kimse görmüyor herhalde. Hiç selam veren yok. Beğenmedim
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi bi fikir bende yapıştırıcam ama nerden buluruz o var Beğenmedim
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CaNToNa_650
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ışıklı kask alalım MD die yanıp sonsunn kafamızdaa bencee
Başa dön
CaNToNa_650 Çevrimdışı CaNToNa_650 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ArkaFoN
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super olur bence kaskıma graff atarım md die yapıstırma yada fark etmez kask war fakat motorum yoq Çok gülüyorum ama olcak seneye inşallah
Başa dön
ArkaFoN Çevrimdışı ArkaFoN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadowfreaks
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Denizli/Kuşadası/Davutlar

MesajTarih: 05.04.2007 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yetkililere sesleniyorum buradan lütfen her şehirde bir MD ürünlerinin olduğu yer ayarlansın ve buradan temin edelim eksik kalıyoruz yoksa bizi beğenmiyor musunuz? Dil çıkarıyorum Delirdim
seafor
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.04.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

örgüt valan kurmuş diyip içeri atarlar alim allah Delirdim Delirdim Delirdim ne gerek var canım gitip direk sinir ve ruh hastalıkları hastahanesinden bir rapor alalım daha iyi valla Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum bunlar sıyırmış diye Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
seafor Çevrimdışı seafor Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
legacy_md
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.04.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eet aynen bncede gusel bi uygulama olurr Alkışlıyorum
Başa dön
legacy_md Çevrimdışı legacy_md Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz bursa şanslıyız sanırım Çok gülüyorum

Yarın O.M.M.'ın düzenlediği Pratik Sürüş Eğitiminde ki Setbaşında kuracağımız stand'ta sticker temin edebilirsiniz Bravo

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iLk3r
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi burda md memdi antalyayı kise sallamıyo
Başa dön
iLk3r Çevrimdışı iLk3r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_gls
Üye
Üye

Nereden: MANiSA_Demirci KÜTAHYA_Simav

MesajTarih: 10.04.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki bu md stickerlarını nerden temin edebiliriz ki
Başa dön
a_gls Çevrimdışı a_gls Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal