easy_rider, motor var ybr125 r sponsor yok deneyim istanbul trafiğinde günde 12 saat ybr ile araba aralarında 110 uyarmı kabiliyet eh işte zaman allah c.c ne kadar ömür verdiyse o kadar sabır allah c.c herkeze mutlaka bi sabır verir.. değerlendirdiğim için yazdım zaten.. gözüm karadır hırs değil sadece amacım iyi bir yarış yapmak
firebladeosman, ok saol bana bu konuda biraz daha bilgi verirsen sevinirim RedStar, o işin şakası bizde biliyoruz deneyimin o olmadığını işin espirisiydi ama deeneyim dersek ciddi ciddi 10 yıldır kullanıyorum 2000 yılında kazadan dolayı reacing kullanmıyorum yani kısacası yeni bir başlangıç yaptım motora o yüzden daha iyi olmak istiyorum İYİNİN İYİSİ
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 217 Nereden: bu dünya benim memleket
Tarih: 06.04.2007 - 20:36 Mesaj konusu:
Motosiklet kulüblerinden birine müracat et 150 ytl sezonluk lisans çıkaracaksın parayı TMF alıyor
sonra bir motor al
her yarış için 150 YTL yarış için para yatıracaksın ayrıca 30 YTL sigorta parası
pist yarışları izmit körfezde ve izmir pınarbaşında yapılır sezonda 6 defa
motorunu getir götür lastik yedek parça konaklama derken yarış başı 1.000 ytl yi gözden çıkar
hadi bakalım kolay gelsin _________________ deli ruh
dumrul, Dediği gibi ortalama bir yarış 1.000 ytl yi buluyor ama sen biraz geç kalmışsın Honda CBR 125 cup ve 250 Cup seçmeleri yapıldı. Sen önümüzdeki seneyi bekle ama ben kendime güvenürüm ben kendi motorumu alıp piste girerim diyorsan başka. Ama bu işin en büyük İştirakçisi Honda dır.
arkadasim birak bu isi bilenler yapsin.motorcu olmak ybr ile 110 gormek degildir.iyi belki heves ettin ama bu sekilde bir tanimi pistlere tasiyamazsin.biz orada motorcularin mucadelesini veriyoruz.bazilarinin trafikte yarattirgi"saygisiz motorcu"imajini silmek icin ugrasiyoruz.eger dersen ki;ben sadece dort kukanin etrafinda,hergun iki saat donuyorum,ve bu isi sabirla yapiyorum,o zaman senin elinden tutarlar.
Tarih: 06.04.2007 - 21:27 Mesaj konusu:
Arkadaşlar peki bu motorların üstünde oynanmaması şartmı ?
Yoksa isteyen kendisine göre ayrı bir modifiye + oynama yapabilirmi?
Cbr 125 cup klasmanında? _________________ Ku?adasy Motosiklet Kulübü (KMK)www.kmk.org.tr
bunları okurken aklıma bir şey takıldı.şimdi lisans aldık bir klüpten,özellikle 125 yada 150 cc lik bir yarış olsun seçenekler ne olabilir mesala.dargtan başka gp şeklinde bir yarışma varmı ülkemizde.honda cup a hondanın seçtiklerinin haricinde bende bir cbr 125 alsam giremezmiyim ,giremezsem nedeni nedir madem bir yarış ve lisansım var ve markada honda diyelim,nasıl olurmu böyle bişi,her isteyenin girebilmesi gerektiğini düşünüyorum yani o hondanın takımından hariç,evet arkadaşlar bilenler bilmeyenlere anlatsın _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız