yahu kardeşim..... ben kimseden destek falan almam..; bu 1 .nci kısım... araştırmadan zıplıyosun bilmedigin konularda kırıcı konuşuyosun sonuç itibari ile onunda hayranları war kendine cephe aldırma sewmiyorsanda yazma .... atv dedigin çok tekerli motorsiklettir... araştırmasını yapabilirsin...... artı olarak benim motor hayatım hep büyük makinalarla geçti... we tecrübem de seni 4 e katlar ..,,, ha bide sizin gibi geçleri (PİSTLERDE GÖRMEK İSTERİZ) sosyal mesajjjj klawyeden gaz basmakla olmuyor bu işler ,, sewgili arkadaşım ....;; seninle her türlü dansı yaparız...;ayagımız takılır mı yoksa kırılır mı tabi kimin ayagının takılacagı ya nasip klawye gazcısı......
arkadaşım atv çok güzel güle güle kullan.Kardeşim yıllardır motor hastasıdır ve motora biner bende onun sayesinde ve ilk başlarda onun ısrarı ile motor dergileri okumaya başladım motoruyla benı gezdirdikten sonra bendede motor merakı başladı hem kardeşimin motoru ile ufak tefek düşmeler ve boyumun uzun olması motora karşı pek şansımın olmadığını gösterdi bende onun teşviki ile atv ye başladım.Kardeşim motor ben arkasında atv ile gezioruz:).arkadaşlar anlıyacağınız motor bir hoşgörü ve özgürlüktür bizimde birbirimize hoşgörülü davranmamız lazım atv den hoşlanmayan girmez yazman hoş karşılanacak bişey değil.Saygı göstermen lazım.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız