Kayıt: Aug 10, 2005 Mesajlar: 1567 Nereden: İstanbul - Düzce
Tarih: 07.04.2007 - 09:11 Mesaj konusu:
mete_han demiş ki:
OOOOOOooooo kanküü naber...hayırlı olsun diyeceğim ama motor babanın değilmi ...
Metahan abi babamın malı benim malım benim malım yine benim malım
Alıntı:
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Teşekkür ederim...
Alıntı:
ne kadar güzel anlatmışsın be kardeşim tebrikler
hayırlı olsun motorun güle güle kullan kardeşim Allah kaza bela vermesin
Eee Ahmet abi işte MİC_CheCK farkı Teşekkür ederim...
Alıntı:
güzel motor farında yolunda açık olsun
Teşekkür ederim...
Alıntı:
DL 650 hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dılerım..
Maşallah sende motora gore pek ufak tefek sayılmazsın o yuzden ılk bır ıkı gun zorlar gıbı ama ondan sonra bısıkletten farkı kalmaz senın ıcın
Bende aynı renk 2002 dl1000 var daha aldıgım anda 350 km yola gıttım bıraz sırtım agrıdı ılk gun sonra hıc bırsey yok tek etapta 700 km aynı gun ve sehır ıcı fılan ırgalamıyor ustelık yas ta haylı var 53 fılan
hadı kolay gelsın
ıyı baslayan guzel bıten surusler
Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:
Sayın anicik,
eğer boyunuz 1.75 civarı değilse zor biraz,eşim 172 ama maalesef ...parmak ucları ile motoru tutmak riskli..DL haylı yüksek...
Evet tamda dediğiniz gibi oldu. İlk başlarda gözüme balina gibi görünüyordu ama şimdi bir dağ keçisinin üzerinde gibi hissediyorum kendimi
Alıntı:
MiC_CheCK, MD tarihinde bir ilk. Aynı forumda babaya yakalanan evlat. Ben bunu yeni konu olarak VİP ye açmaz mıyım?
Yaa aman freewing abi ne yapıyorsun. Anaaa rezil olacam tüm MD ye Ya zaten babamda uzun süredir MD ye giriyordu ama demekki bu sefer fazla kızdırmışım Ders çalış dersss
Alıntı:
Kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Teşekkür ederim...
Alıntı:
Eski bir topik ama yazıyı okudum ve masalsı bir anlatım hoşuma gitti. kazasız belasız sürüşler
MiC_CheCK, babaya dikkat seni buradan takip ediyor ona göre.
Gezi falan yaptıgında yüzünü gösterme.
Yoksa baba enseler.
Yok zaten attığım her adımı ailemle paylaşıyorum yani eğer bir geziye gideceksem(ki zor) önce babama söylerim zaten _________________ Arkadaşlıklar Neden En Az Bir Çıkara Dayalı ???
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız