Gerçekten inanamıyorum Harika bir şey yapmışlar, takdire şayan tüm olanlar Ayrıca görüldüğü kadarıyla çok da modern bir köy... Tüm köylerimizin bir gün böyle "Bademler" gibi olabilmesi dileğiyle.. _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
beyaz_kardelen79, mustafa456, Ellerinize sağlık arkadaşlar.Çok keyifli bir hafta sou geçirdik Bademler köyü halkı çok cana yakın insalar.Anahtarı bulsaydık tiyatronun içine kadar giricektik ama olmadı neyse bi daha ki sefere artık.Köydeki gençler hiç boş durmuyor.Sürekli bir faaliyet var.Kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir yer.Şiddetle tavsiye ederim.
mustafa456, Canım bende kendi adıma çok teşekkür ederim sana evini bizede açtığın için... _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
bademler köyüne bir ziyarette bulunduk.amacımız tiyatro salonunu görmekti ama anahtarı bulamadıkları için maalesef göremedik.
vuyu ve yayık ayranı satan teyzemiz
bademler köy pazarı her hafta pazar günü saat:11.00 açılıyor
pazar içinde gözleme yapan yerler mevcut.bizde burdan yararlandık
sevgili vuyu ve ben 29-31 tarihleri arasında oynanıcak olan susuz yaz afişinin önünde poz verdik.köyün meydanına büyük bir afiş asılmış.susuz yaz oyununda sahne alıcak arkadaşlarlada konuştuk.
susuz yaz oyununa mutlaka gidin izleyin derim.hem bademler köyünün sıcak insanlarıyla sohbet edin gezin görün derim. _________________
Gerçekten çok duygulandım.Şuanda pekçok köyde elektrik su sıkıntısı yaşanırken bu köyde böyle kültürel bir etkinlik adına bir tiyatro salonu açılması alkışlamaya değer.
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7710 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 08.04.2007 - 00:13 Mesaj konusu:
SerhatRR,
bademler'de sadece kültürel faaliyet yok sportif faaliyetlerde aralıksız olarak devam ediyor
her zaman diyorum güzel TÜRKİYE'mizin bütün köyleri böyle olsun _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 08.04.2007 - 02:10 Mesaj konusu:
Daha önce gitmiştim ama bugün salona girme fırsatımızda oldu ve kesinlikle çok güzel olmuş herşey _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız