Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'nin ilk köy tiyatrosu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Türkiye'nin ilk köy tiyatrosu

Türkiye'nin ilk köy tiyatrosu
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 14.03.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten inanamıyorum Şok oldum Harika bir şey yapmışlar, takdire şayan tüm olanlar Alkışlıyorum Ayrıca görüldüğü kadarıyla çok da modern bir köy... Bravo Tüm köylerimizin bir gün böyle "Bademler" gibi olabilmesi dileğiyle.. Bravo

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 15.03.2007 - 00:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyaz_kardelen79, mustafa456, Ellerinize sağlık arkadaşlar.Çok keyifli bir hafta sou geçirdik Bademler köyü halkı çok cana yakın insalar.Anahtarı bulsaydık tiyatronun içine kadar giricektik ama olmadı neyse bi daha ki sefere artık.Köydeki gençler hiç boş durmuyor.Sürekli bir faaliyet var.Kesinlikle gidilip görülmesi gereken bir yer.Şiddetle tavsiye ederim.

mustafa456, Canım bende kendi adıma çok teşekkür ederim sana evini bizede açtığın için... Göz kırpıyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 19.03.2007 - 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bademler köyüne bir ziyarette bulunduk.amacımız tiyatro salonunu görmekti ama anahtarı bulamadıkları için maalesef göremedik. Üzgünüm

vuyu ve yayık ayranı satan teyzemiz Gülümsüyorum

bademler köy pazarı her hafta pazar günü saat:11.00 açılıyor

pazar içinde gözleme yapan yerler mevcut.bizde burdan yararlandık Gülümsüyorum

sevgili vuyu ve ben 29-31 tarihleri arasında oynanıcak olan susuz yaz afişinin önünde poz verdik.köyün meydanına büyük bir afiş asılmış.susuz yaz oyununda sahne alıcak arkadaşlarlada konuştuk.

susuz yaz oyununa mutlaka gidin izleyin derim.hem bademler köyünün sıcak insanlarıyla sohbet edin gezin görün derim. Bravo

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 19.03.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, siz varya harikasınız.. Bravo Kafamı vuruyorum duvarlara Anladı SEn Dil çıkarıyorum

Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SerhatRR
Üye
Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 07.04.2007 - 19:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten çok duygulandım.Şuanda pekçok köyde elektrik su sıkıntısı yaşanırken bu köyde böyle kültürel bir etkinlik adına bir tiyatro salonu açılması alkışlamaya değer. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
SerhatRR Çevrimdışı SerhatRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 07.04.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa456, sanada teşekkür ederim kardeşim izleyemeyecez ama resimleri bekliyoruz Çoook seviyorum

beyazkardelen79, abla resimleri paylaştığın için teşekkür ederim ederim bademler köyü güzel bir yere benziyor

resimlerden de anlaşıldığı gibi
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 08.04.2007 - 00:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SerhatRR,
bademler'de sadece kültürel faaliyet yok sportif faaliyetlerde aralıksız olarak devam ediyor Bravo

her zaman diyorum güzel TÜRKİYE'mizin bütün köyleri böyle olsun Çok gülüyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 08.04.2007 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha önce gitmiştim ama bugün salona girme fırsatımızda oldu ve kesinlikle çok güzel olmuş herşey Bravo
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eren93
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 26.06.2007 - 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mustafa456, sen kimsin mustafa ben nazlı bibinin torunuyum?

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

slm

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

mustafa456, slm Göz kırpıyorum

Son Mesajdan 14 dakika sonra eklendi:

beyazkardelen79, mrb

Son Mesajdan 164 saat 38 dakika sonra eklendi:

Dans
Başa dön
eren93 Çevrimdışı eren93 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal