cumali tekin
cukurova üniversitesi
muhasebe 2
sükür kavusturana c.ü bi md daha varmış ulaşmak istersen
nightfall_01@hotmail.com _________________ hyzly ve öfkeli
sanzymanly duygulara 5vitesli ihtiraslar katylyr
01 UK 480
arkadaşlar kocaeli muh.bölümünden olnlar bir toplantı yapalım veziroğlu yerleşkesinde yaa.hadiiiii k.u lüler nerdesiniz ben kendimi daha önceden tanıttım ama bir daha tanıtayım;
Emrah YAVUZ
KOCAELİ müh.fak.makına müh.1 sınıf(i.ö)arkadaşlar benim dersler pazartesi ve cuma günleri hariç vinsan kampüsünde 201 nolu derslikte oluyo.snıf temsilcisiyim kime sorsanız gösterirler bekliyorum sizleri
Tarih: 08.04.2007 - 19:41 Mesaj konusu:
motorun yaşı yok ben fuarda bi manzara gördüm çok şaşırdım yaşlı bi kadın deri pantolon filan giymiş motorundan iniyordu birde orta yaşlarda artçısı vardı bravo dedim ya eşime dedimki bak işte örnek motorun yaşı yok ruhları genç dedim.aman teyze yani babaanne kızma belkide bu siteye oda üyedir birde tekerlekli sandalyeyle gelen bi arkadaş vardı bi arkadaşı iteliyordu onu iki ayağı alçıda insan duygulanıyor bunları görünce yani dedimki kaza yapmış iki ayağı alçıda ve yine motora devam diyip motor stantlarını geziyordu aman dikkatli olalım motorcu düşmez diye bişey yok illaki düşeceksin bu bir gerçek
Tarih: 08.04.2007 - 19:47 Mesaj konusu:
adı:Kamil HAZAR
okul:İstanbul üni/fen fakültesi(vezneciler)
bölüm:matematik
sınıf:5
bir duyuruda ben yapayım.ist. üni deki birçok arkadaşımın bu olaydan haberi yok!!!
tabiki ENEZ KAMPI.geçen senelerde 2 kere gittim bu sene yine gideceğim.tabiki motorumla.üniversitemizde tüm deliler olarak hepberaber gitsek ne güzel olur.çünkü çok eğlenceli bi yer.bizimle çok daha eğlenceli olacaktır.detaylı bilgiyi msnden verebilirim.
kamp 7 gün sürüyor.
geçen sene günlük 10 ytl idi(yatak,sabah+öğle+akşam açık büfe yemek)
şimdi bir kaç fotooo....
manve, artık hapisane oldu Dokuz Eylül Eğitim Fakültesi. Kartımızı unutsak giremiyoruz. Dışarıdan birisine kimlik sorulması güzel güvenlik açısında ama Dokuz Eylül öğrencilerine neden bu ayrım yapıldı ona anlam veremiyoruz. Üvey evlat gibi yaptılar Kuzenim geliyor, giremiyor. Annem uğrasa onu da alamayacaklar herhalde.. _________________ Başına geleni değiştiremezsin; sadece mücadele edersin!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız