Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Üniversiteli Motorcular

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Üniversiteli Motorcular

Üniversiteli Motorcular
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10 11, 12, 13  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
keeway
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA/motoristan

MesajTarih: 08.04.2007 - 07:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumali tekin
cukurova üniversitesi
muhasebe 2
sükür kavusturana c.ü bi md daha varmış ulaşmak istersen
nightfall_01@hotmail.com
Başa dön
keeway Çevrimdışı keeway Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SuSTALi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ConYa- FaTiXx

MesajTarih: 08.04.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fatih ustalı
selçuk üni
T.B.M.Y.O. Pc yazılım teknoloji
2+1 Gülümsüyorum
Pm
Başa dön
SuSTALi Çevrimdışı SuSTALi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 08.04.2007 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı:volkan belen
okul:19 mayıs üniversitesi
bölüm:su ürünleri yüksek lisans
sınıf:1
firebleda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 08.04.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kocaeli muh.bölümünden olnlar bir toplantı yapalım veziroğlu yerleşkesinde yaa.hadiiiii k.u lüler nerdesiniz Ağlıyorum ben kendimi daha önceden tanıttım ama bir daha tanıtayım;
Emrah YAVUZ
KOCAELİ müh.fak.makına müh.1 sınıf(i.ö)arkadaşlar benim dersler pazartesi ve cuma günleri hariç vinsan kampüsünde 201 nolu derslikte oluyo.snıf temsilcisiyim kime sorsanız gösterirler bekliyorum sizleri Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
firebleda Çevrimdışı firebleda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorun yaşı yok ben fuarda bi manzara gördüm çok şaşırdım yaşlı bi kadın deri pantolon filan giymiş motorundan iniyordu birde orta yaşlarda artçısı vardı Alkışlıyorum bravo dedim ya eşime dedimki bak işte örnek motorun yaşı yok ruhları genç dedim.aman teyze yani babaanne kızma belkide bu siteye oda üyedir Dil çıkarıyorum birde tekerlekli sandalyeyle gelen bi arkadaş vardı bi arkadaşı iteliyordu onu iki ayağı alçıda insan duygulanıyor bunları görünce yani dedimki kaza yapmış iki ayağı alçıda ve yine motora devam diyip motor stantlarını geziyordu aman dikkatli olalım motorcu düşmez diye bişey yok illaki düşeceksin bu bir gerçek İstemiyorum
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kamilh07
Üye
Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 19:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adı:Kamil HAZAR
okul:İstanbul üni/fen fakültesi(vezneciler)
bölüm:matematik
sınıf:5

bir duyuruda ben yapayım.ist. üni deki birçok arkadaşımın bu olaydan haberi yok!!!
tabiki ENEZ KAMPI.geçen senelerde 2 kere gittim bu sene yine gideceğim.tabiki motorumla.üniversitemizde tüm deliler olarak hepberaber gitsek ne güzel olur.çünkü çok eğlenceli bi yer.bizimle çok daha eğlenceli olacaktır.detaylı bilgiyi msnden verebilirim.
kamp 7 gün sürüyor.
geçen sene günlük 10 ytl idi(yatak,sabah+öğle+akşam açık büfe yemek)
şimdi bir kaç fotooo....

Başa dön
kamilh07 Çevrimdışı kamilh07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
siccann
Üye
Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Derya
marmara ünv.(bahçelievler)
İşletme bölümü
4. sınıf(1 senem daha var:) )
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.04.2007 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

galip sökmen
dokuz eylül üniversitesi (tınaztepe)
inşaat müh.
3. sınıf

600f,rubinho,cengizkizilirmak sizlerle aynı kampusteyiz umarım bi gün karşılaşırız
Başa dön
galoo Çevrimdışı galoo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.04.2007 - 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tayfun uludag uni muhasebe 2 sınıf Dil çıkarıyorum
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
beckir
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kou nerdeeeeee??????????????
Başa dön
beckir Çevrimdışı beckir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
memosgrawe
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adı : Mehmet Özarslan
Okulu : Zonguldak karaelmas üniversitesi
Fakülte: mühendislik fakültesi
Bölüm : jeodezi ve fotogrametri müh.
Sınıf : 2
Başa dön
memosgrawe Çevrimdışı memosgrawe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Desdemona
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2007 - 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Büşra Palancı
Marmara Üniversitesi
Fen-Edebiyat Fakültesi
Tarih bölümü
2. sınıf Bravo
Başa dön
Desdemona Çevrimdışı Desdemona Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
idereli42
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 02.06.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amanında amanın kardeşlerime bi bak yaf

Konya MD ankete gerek yok eskiler tanır !!!!!
Başa dön
idereli42 Çevrimdışı idereli42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.06.2007 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

galoo demiş ki:
galip sökmen
dokuz eylül üniversitesi (tınaztepe)
inşaat müh.
3. sınıf

600f,rubinho,cengizkizilirmak sizlerle aynı kampusteyiz umarım bi gün karşılaşırız

ben serpenin orlardayım genelde motorla gittiğimdede oralarda duruyor,kesin karşılaşıyozdur.
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vahsikedi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.06.2007 - 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

manve, artık hapisane oldu Dokuz Eylül Eğitim Fakültesi. Kartımızı unutsak giremiyoruz. Dışarıdan birisine kimlik sorulması güzel güvenlik açısında ama Dokuz Eylül öğrencilerine neden bu ayrım yapıldı ona anlam veremiyoruz. Üvey evlat gibi yaptılar Üzgünüm Kuzenim geliyor, giremiyor. Annem uğrasa onu da alamayacaklar herhalde.. Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10 11, 12, 13  Sonraki
11. sayfa (Toplam 13 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal