Tarih: 02.04.2007 - 15:04 Mesaj konusu: YBR Ön Fren Hk. Yardım İstiyorum
Arkadaşlar 2 Gün önce ön lastiğim patladı lastiği sökerken balatanın biri yerinde çıktı. Lastikçide 2 motorcu arkadaşla birlikte baya uğraştık ama takamadık neyse o şekilde arka frenle götürdüm motoru. Evde baya uğraştıktan sonra balatayı taktım yerine. hidrolik yağı ekledim fakat bu sefer fren hiç tutmuyor. acaba neyi yanlış yapıyorum anlayamadım.
Tarih: 02.04.2007 - 17:00 Mesaj konusu:
dostum eger dısk motorunda hıdrolık kalmadıysa balatalara ulasması zaman alır bıra beklemelısın eger fıren kolu yumusaksa bu sebepden dırr... _________________
dostum eger dısk motorunda hıdrolık kalmadıysa balatalara ulasması zaman alır bıra beklemelısın eger fıren kolu yumusaksa bu sebepden dırr...
merkez hava yapmıstır yapman gereken havasını aldırmak eger kendin almak istiyorsan önce hidroliği doldur kapağını kapatmayı unutma sıcrarsa boyaya zarar verebilir alt merkezde bulunan hava sipobunu gevset biraz yağ bosalsın ve sık daha sonra frene bir kaç kez pompala kolu basılı tut ve sibobu gene gevset tekrar sık ve bu işlemi bir kaç yap frenin sertleştiğini hissedeceksin bütün bunnarı yaptıktan sonra hidrolik değen yerleri suyla iyice yıkamayı ihmal etme
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız