Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Afyonkarahisar MD Varan 26 Ağustos Milli Parkı Gezisi.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Afyonkarahisar MD Varan 26 Ağustos Milli Parkı Gezisi.

Afyonkarahisar MD Varan 26 Ağustos Milli Parkı Gezisi.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:04    Mesaj konusu: Afyonkarahisar MD Varan 26 Ağustos Milli Parkı Gezisi. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi günü akşam sevgili arkadaşım hakanla beraber karar aldık ve bütün gurubu arayıp Pazar günü varan 26 ağustos milli parkına gideceğimizi söyledik.
Buluşma yeri saat 11:00 de benim ofiste olacaktı.
Pazar günü saat 10:30 da ofisi açtım beklemeye koyuldum ve ilk gelen arkadaşımız hamdi oldu ve devamı da peş peşe geldi. Ekip tamamlandı 9 kişiydik.
Yol güzergahın da bulunan bize geçen hafta üzücü bir şekilde yaklaşan özdilek a.ş den alışveriş yapıp yolumuza koyulmak için hareket ettik.
Üzücü olay diyorum geçen hafta sagolsun dengesiz bir güvenlik görevlisiyle park yüzün den tartışma yaşadık.
Harika bir geziydi özdilek ten alışverişimizi yaptıktan sonra park alanına yöneldik.

Ofis önünde toplanma anı

özdilekte yiz arkamız da ikbal termal otel ve mağazaları var burası tam bir termal kent 30 km lik alan da bir çok termal otel var ayrıca 6 büyük otel inşaatı için de bakanlıktan onay alınmış golf sahaları ve yapay kayak pistleri yapılacak.

her şey çok güzeldi özdilek ten ayrıldık ama park alanına geldiğimiz de en önemli birkaç malzemeyi unutmuşuz vay be nasıl unuttuk halen daha düşünüyorum.
Malzemeleri sayıyorum domates biber ve soğan
Neyse hakan la motora atlayıp cumhuriyet dinlenme tesislerine gidip alalım dedik.
Cumhuriyet tesislerine geldiğimiz de market bölümün de manavın olmayışı bizi üzdü ben de belki cumhuriyet tesislerinin restoran bölümün den isteyelim dedim ve restoran şefiyle konuşmaya gittik restoran şefi arkadaş güzel bir şekil de bize veremeyeceğini söyledi neyse önemli değil dedik ve varan tesislerine doğru yöneldik eğer varan tesislerin den de olumsuz bir sonuç alırsak özdileğe tekrar dan geri dönecektik buda yaklaşık 25 km lik bir yol olacaktı.
Varan tesislerinin marketinde de manav reyonu yokmuş.
Gene bir yüzsüzlük yapıp restoranttan isteyelim dedim.
Restoran şefine olayı anlattık ve kendisi bize çok iyi bir yaklaşım sergileyerek restoran mutfağın dan bize yardımcı oldu gerçekten çok iyi bir yönetici.
Varan tesislerinin üst düzey yöneticilerini kutluyorum böyle çözüm üretici ve iyi niyetli yöneticileri çalıştırdıkları için.

Park alanın dan görüntüler hamdi her zaman ki gibi gen gülen yüzüyle tüm dünyayı selamlıyor.

masum çocuk ( küçük Emrah ) hakan tavukların sosunu hazırlarken.

hazırlanan tavukların mangal üstü sefası

yaklaşık 6,5 kilo eti yiyen sevgili arkadaşlarımız Tarzancılık oynamaya başladı.
Tarzan Mehmet ve Sedat

düşmanın hezimete uğratıldığı yer tınaz tepe

soldan sağa doğru
Gürkan , Mehmet , Gökhan , Sedat , Abdurrahman , Hakan , Hamdi , Ali , Fatih

dönüş yolculuğumuzun fotoları maalesef yok çünkü aşırı yağmura yakalandık ve kendimizi benim ofise zor attık.

Katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar, ne kadar güzel organizasyon yapmışsınız. Size bir sorum olacak; neden organizasyonu yapmadan önce başlık açmıyorsunuz? Ben de gelip hem sizinle tanışmak hem de pikniğinize ortak olmak isterdim.. Giderayak tam süper olurdu.. Giderayak diyorum çünkü bir iki gün içinde iş değişikliği sebebiyle Eskişehir'e taşınıyorum. Belki haftasonları ailemi görmeye gelecek olursam bir şekilde görüşebilir, bir etkinliğinize de olsa katılabilirim. Gülümsüyorum Yolunuz açık olsun, tartışmasız park alanları diliyorum. Çok gülüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
avarem
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 09.04.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benimde Annem Afyonlu çocukluğumda yaz tatillerini Afyonda geçirirdim.
Halende akrabalarımız var hem içinde hemde Karaaslan köyünde uzun seneler sonra tekrar gittim hem çok büyümüş hemde güzelleşmiş son gittiğimde nefes nefesede olsa kaleye çıktım resimlerinizi görünce o günlerim geldi çok teşekkür ederim. bu arada şöförleriniz çok uçarı araba kullanıyorlardı özellikle yayalara karşı umarım hala öyle değillerdir. Hepinize ayrı ayrı selamlar Kazasız günler dilerim.
Başa dön
avarem Çevrimdışı avarem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 09.04.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkmenaga, ana maşallah ne güzel
resimler için teşekkürler arkadaşlar elinize sağlık Allah muhabbetinizi bozmasın devamını dilerim Bravo
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

avarem, Trafik hala tımarhane gibi Beğenmedim Beğenmedim

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 09.04.2007 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkmenaga, çok güzel olmuş en güzeli diyebilrim

resimler için tşk ler
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ziyan
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 10:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi afyonlu olarak sizle gurur duyuyorum Alkışlıyorum guzel olmus afyona geldigimizde beraber olmak dilegiyle Alkışlıyorum
Başa dön
ziyan Çevrimdışı ziyan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
03afyok
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 09.04.2007 - 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar artık afyon md ayaklanıyor.ve her etkinligimizde siz md ailesinin de haberi olacak.hepinizi afyonkarahisara bekliyoruz.

SAYGILARIMLA!!! 03AFYOK.

AFYON MD TE@M
Dans

Son Mesajdan 25 dakika sonra eklendi:

Buda Aggro(Gürkan)-Ve Ben

Başa dön
03afyok Çevrimdışı 03afyok Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyesofblind, avarem, SGOR, eyesofblind, emrahcadirli, ziyan arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.
bu arada daha önceden planlanmış bir gezi degildi bu.
bir gün öncesinden arkadaşları aradım ve gezi toplantısını yaptık.
inşallah sevgili arkadaşım 03afyok 'un da söylediği gibi Afyon MD bu yaz tam gaz gezileri düzenleyecek.
Afyon daki yeni MD üyeleri ile tanışmak isteriz eger gezilerimize katılırlar sa bizleri mutlu ederler.
TEŞEKKÜRLER.
turkmenaga Çevrimdışı turkmenaga Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.04.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

of of süper bi gezi herkezde koruma masallah orda lazer marka kask gördüm renkli camlı güzel kask o bi ara bendede vardı Bravo
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 12.04.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar afyon md olarak güzel bir gezi yaptığımıza inanıyorum devamıgelecek katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum Halit abi gökhanla konyadaki buluşmalara gelmeyi düsünüyoruz izmirede gideriz valla Gülümsüyorum
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, sana katılıyorum nedeyim süperr
Başa dön
crayz_84 Çevrimdışı crayz_84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 12.04.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turkmenaga, cooooooooook ğüselll fotolar Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turkmenaga
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.04.2007 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zzr-250 sedat ne yani şimdi siz konya ya bizsiz mi gitmeyi düşünüyorsunuz ?
çekerim kulaklarınızı ikinizin de Öfkeliyim
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 13.04.2007 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam hadi sizide götürelim abi Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal