Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MotorDelisi Uyelerine 23Nisan Da Dalış Önerisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MotorDelisi Uyelerine 23Nisan Da Dalış Önerisi

MotorDelisi Uyelerine 23Nisan Da Dalış Önerisi
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.04.2007 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kısmet deilmiş artık napalım Bravo ama tekrar soliyeyim gelebilecek arkadasların önceden haber vermeleri gerekmektedir kalacak yerlerini önceden ayarlamamız gerekmektedir
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.04.2007 - 12:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun zamandır dalmıyorum bu yıl bu işi daha sık yapıcam kardesim mutlaka gelicem yanına!!
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzak yaaa şansa bakk Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm çok isterdim katılmayı çokkkk

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin şimdi Çevrimiçi deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.04.2007 - 12:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfuncum uzun süredir yapmak istiyorum dalma olayini Dil çıkarıyorum
23 Nisan GP yaris hakemi oldugum icin uygun birtarih degil ama sonraki bir tarihte mutlaka dalmaya gelecegim Bravo

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dragon35, savasım senide mi hakem yaptılar bende gelicektim ama işlerden dolayı olmadı bu arada ilk hakemligin olucak sanırım allah kolaylık versin bide sabır Dil çıkarıyorum
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 09.04.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfunmtx, kardeşim 22nisanda da benim motorun yarışı var Çok gülüyorum .gelebirirse bende gelirim Delirdim

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

velit senin motorun yarısı derken o nsl oluyo ya motor sensizmi yarıscak sen olmıyacakmısın
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 09.04.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun Dans bende olmak isterdim yaaaa
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MehmetTan demiş ki:
tayfunum hayırlısı olsun gezi olursa kesinlikle katılırım ve gelirim

olmasada gelecegim kendine iyi bak

hah tamam mehmet tan gelirse bende gelirim dalmaya Gülümsüyorum şaka bir yana dalmayı severim vede meraklıyımdır inşallah bir gün uğrarım tayfun kardeş ayrıca hayırlı uğurlu olsun Bravo Bravo
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 09.04.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfunmtx, kardeşim benim yeni aldım 2007 r1 tolga upraka veriyom yarışması için onur kardeşimiz de yeni aldıgı 2007 r1 veriyo tolga istanbul parkta ATATÜRK KUPASINA MD sponsorlugunda yarışcak bizde ellimizden gelen yardımları yapcaz Delirdim Delirdim

tolga uprak ATATÜRK KUPASI yarışını 2 adet 2007 r1 le yarışcak

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 13:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vay süpermis kutluyorum sizi Velit super bi dayanısma
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 09.04.2007 - 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfunmtx, öğretçeksen gelirim kardeşimm Bravo Bravo ama beni biliyon sonra yazı sakat sakat çıkarmıyasınn Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum geliyimmi ? sen karar verr Delirdim Delirdim

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, valla gel ögretirim ama yakonlarda hicbir yuvarlak cisim ozellikle top falan olmayacak sen karıstırıosun abi savas topları deil onlar seni valla bataryalarda kullanmak lazım dusmanı 2 dakikada yıkarsın ole atıslar yaparsan parmagı kopartıyodun ayak ustu Dil çıkarıyorum
ozgurcal
Üye
Üye

Nereden: kuşadası

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tayfunmtx, Fikir ve fiyat çok güzel,GP sonrası hertürlü gidilir.giderkende ibRRahim, zeynep hanımdan cacığını yer öle geçeris Gülümsüyorum
Başa dön
ozgurcal Çevrimdışı ozgurcal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ett MotoGp olması nedeniyle herkez katılamıyabilir dediğin gibi bu tur org. devam dicem M.D. ailesi icin hatta org. sorumlusu Halil arkadasımızla istişare yapıp yaz basında cok güzel bir org. hazırlamayı dusunuyorum hem gezi hemde Dalış hemde Didimin tarihi güzelliklerini sizi gezdirebileceğim Bravo Eylemlerim Devam Edecek.... Delirdim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal