kısmet deilmiş artık napalım ama tekrar soliyeyim gelebilecek arkadasların önceden haber vermeleri gerekmektedir kalacak yerlerini önceden ayarlamamız gerekmektedir _________________ --24 kasym--
Tayfuncum uzun süredir yapmak istiyorum dalma olayini
23 Nisan GP yaris hakemi oldugum icin uygun birtarih degil ama sonraki bir tarihte mutlaka dalmaya gelecegim _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
dragon35, savasım senide mi hakem yaptılar bende gelicektim ama işlerden dolayı olmadı bu arada ilk hakemligin olucak sanırım allah kolaylık versin bide sabır _________________ --24 kasym--
Tarih: 09.04.2007 - 13:35 Mesaj konusu:
MehmetTan demiş ki:
tayfunum hayırlısı olsun gezi olursa kesinlikle katılırım ve gelirim
olmasada gelecegim kendine iyi bak
hah tamam mehmet tan gelirse bende gelirim dalmaya şaka bir yana dalmayı severim vede meraklıyımdır inşallah bir gün uğrarım tayfun kardeş ayrıca hayırlı uğurlu olsun
Tayfunmtx, kardeşim benim yeni aldım 2007 r1 tolga upraka veriyom yarışması için onur kardeşimiz de yeni aldıgı 2007 r1 veriyo tolga istanbul parkta ATATÜRK KUPASINA MD sponsorlugunda yarışcak bizde ellimizden gelen yardımları yapcaz
tolga uprak ATATÜRK KUPASI yarışını 2 adet 2007 r1 le yarışcak _________________ akrepkral3547@hotmail.com
ibRRahim, valla gel ögretirim ama yakonlarda hicbir yuvarlak cisim ozellikle top falan olmayacak sen karıstırıosun abi savas topları deil onlar seni valla bataryalarda kullanmak lazım dusmanı 2 dakikada yıkarsın ole atıslar yaparsan parmagı kopartıyodun ayak ustu _________________ --24 kasym--
Ett MotoGp olması nedeniyle herkez katılamıyabilir dediğin gibi bu tur org. devam dicem M.D. ailesi icin hatta org. sorumlusu Halil arkadasımızla istişare yapıp yaz basında cok güzel bir org. hazırlamayı dusunuyorum hem gezi hemde Dalış hemde Didimin tarihi güzelliklerini sizi gezdirebileceğim Eylemlerim Devam Edecek.... _________________ --24 kasym--
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız