evet cumartesi de cok kalabalık katılımcı sayısı oldukca fazlaydı sanırım gün gectikce virus gibi cogalıyoruz bu yaz konyanın biz manyaklardan cekecegi var gibi görüyorum heheheh
gerçekten çok teşekkürler mükemmel bir gece
resimler ortam bir harika şeyhimizde gelmiş Allah muhabbetimizi bozmasın diyorum _________________ Konya MD Te@m
millet konya md de bi bayan olarak banada yeriniz varmı en kısa zamanda aranızda olmak isterim bu arada toplantı süper olmuş ali,murat çok hoş çıkmışsınız fotolarda e tabi bünye olunca makina napsın
Kayıt: Feb 03, 2007 Mesajlar: 174 Nereden: Unıted States Of BURSA_TR
Tarih: 09.04.2007 - 00:24 Mesaj konusu:
Valla memleketi özlettirdiniz bu yaz askere gıtmeden gelcem nasıpse ugrarım yanınıza yaw cok eglenmıssınız bellı devamını dılıyorum be beklıyorumBURSADA OLSAKDA KONYALIYIZ _________________ İ.KaaN DoğaN
_16 U 2138_
Tarih: 09.04.2007 - 15:45 Mesaj konusu:
ali_42, slm bu camıada senın kadar tanınmıs bır ınsan daha tanımıyorum nasıl yapıyorsun nasıl becerıyorsun ben bılıyorum eee nede olsa gereksız ısler mudurusun hanı arıyacaktın ınınce yalan oldu degılmı sen yalakalıklarını gıt konyalı motorculara yap
Son Mesajdan 16 dakika sonra eklendi:
kawasakı zxr10 r nınja bu sozlerım sanaydı yukardakı baslık yanlıs oldu alı 42 sızden ozur sızınle alakası yok sıze bol cevırmeler
Son Mesajdan 42 saniye:
kawasakı zxr10 r nınja bu sozlerım sanaydı yukardakı baslık yanlıs oldu alı 42 sızden ozur sızınle alakası yok sıze bol cevırmeler
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 09.04.2007 - 17:03 Mesaj konusu:
jodardo, ne oluyor kardeşim hayırdır ne yanlışı konu mevzu nedir lütfen saygılı ol saçma sapan şeyler yazıp huzurumuzu kaçırma lütfen arkadaşlar geçmiş bir topictir bilginize _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız