Tarih: 22.03.2007 - 18:14 Mesaj konusu:
arkadaşlar kızmayın ama bu tekteker işini cok büyütüyorsunuz yapmayan yok neredeyse sökede HALİLRR da yaptı istedigi kadar gidiyor yabancı gösteri yapanlara hiç bakmıyorsunuz tektekeri gösteri yerine bile koymuyorlar adamlar basit bi olay artık bunlar gösteri diye koymayın bunları _________________
Tarih: 22.03.2007 - 20:30 Mesaj konusu:
tarkan_600 demiş ki:
arkadaşlar kızmayın ama bu tekteker işini cok büyütüyorsunuz yapmayan yok neredeyse sökede HALİLRR da yaptı istedigi kadar gidiyor yabancı gösteri yapanlara hiç bakmıyorsunuz tektekeri gösteri yerine bile koymuyorlar adamlar basit bi olay artık bunlar gösteri diye koymayın bunları
tarkan kardeşim sökeli HALİLRR veya yurt dışındakileri bırak, o halde sende yap görelim senide alkışlayalım tabi o kadar basit ve kolaysa ve kabiliyetliysen hünerliysen senide gururla alkışlamak isteriz..
Tarih: 23.03.2007 - 09:38 Mesaj konusu:
tamero, tektekerin modası geçti sen yap ben yap dersek işin sonu gelmez anlatmak istedigim millet motor gösterisinde olayı aştı biz hala tektekerle avunuyoruz motorun önünü kaldırp bi otarafa bi bu tarafa gitmek anlamsız geliyor bana tekteker arifi kötülemek degil maksadımız ne demek istedigimizi anlamısındır sanırım her önünü kaldıran adının başına tekteker koysaydı yüzlerce tekteker arifler olurdu _________________
valla bravo arif abi ben artıq bişi diyemicem..bölesini daha önce görmedim.ben bunu yaptımı hayal edemiyorum. İzledikçe türkiyeden böylesi diorum ve gurur duyuyorum.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız