Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TT.Arif den 7 Km'lik Tekteker Gösterisi (Yamaha R1'le)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TT.Arif den 7 Km'lik Tekteker Gösterisi (Yamaha R1'le)

TT.Arif den 7 Km'lik Tekteker Gösterisi (Yamaha R1'le)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 22.03.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maşallah ,maşallah 41 kere maşallah Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 22.03.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar kızmayın ama bu tekteker işini cok büyütüyorsunuz yapmayan yok neredeyse sökede HALİLRR da yaptı istedigi kadar gidiyor yabancı gösteri yapanlara hiç bakmıyorsunuz tektekeri gösteri yerine bile koymuyorlar adamlar basit bi olay artık bunlar gösteri diye koymayın bunları
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 22.03.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kelimenin bittiği nokta Bravo Şok oldum Delirdim
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 22.03.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel video arif abi nin çirkin bi videosu yok zaten

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.03.2007 - 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tarkan_600 demiş ki:
arkadaşlar kızmayın ama bu tekteker işini cok büyütüyorsunuz yapmayan yok neredeyse sökede HALİLRR da yaptı istedigi kadar gidiyor yabancı gösteri yapanlara hiç bakmıyorsunuz tektekeri gösteri yerine bile koymuyorlar adamlar basit bi olay artık bunlar gösteri diye koymayın bunları

tarkan kardeşim sökeli HALİLRR veya yurt dışındakileri bırak, o halde sende yap görelim senide alkışlayalım tabi o kadar basit ve kolaysa ve kabiliyetliysen hünerliysen senide gururla alkışlamak isteriz..
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tarkan_600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: NAZYLLY

MesajTarih: 23.03.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, tektekerin modası geçti sen yap ben yap dersek işin sonu gelmez anlatmak istedigim millet motor gösterisinde olayı aştı biz hala tektekerle avunuyoruz motorun önünü kaldırp bi otarafa bi bu tarafa gitmek anlamsız geliyor bana tekteker arifi kötülemek degil maksadımız ne demek istedigimizi anlamısındır sanırım her önünü kaldıran adının başına tekteker koysaydı yüzlerce tekteker arifler olurdu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: AKHİSAR 45 ½

MesajTarih: 31.03.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
conti45 Çevrimdışı conti45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ceza_feat
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing demiş ki:
maşallah ,maşallah 41 kere maşallah Bravo
Başa dön
ceza_feat Çevrimdışı ceza_feat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
canabien
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok böyle şey artık biri arife dur desin canım
Başa dön
canabien Çevrimdışı canabien Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Crazy_Ceza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Isparta/Gelendost

MesajTarih: 09.04.2007 - 18:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aga gercekten manyak bir şov olmuş ellerine saglık _?? Alkışlıyorum
firtinacocuk_r1
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 11.04.2007 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla bravo arif abi ben artıq bişi diyemicem..bölesini daha önce görmedim.ben bunu yaptımı hayal edemiyorum. İzledikçe türkiyeden böylesi diorum ve gurur duyuyorum. Alkışlıyorum Dans
Başa dön
firtinacocuk_r1 Çevrimdışı firtinacocuk_r1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 01.05.2007 - 20:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.05.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum yorumsuz paylasım için tşk cokk guzel Alkışlıyorum
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.05.2007 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adama helal olsun diyorum.kaç dk gitti öyle.yani bravo Alkışlıyorum
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 27.05.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle kılasmanının birincisi .... Alkışlıyorum Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal