Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motorda oturma pozisyonu hakkında bir soru!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motorda oturma pozisyonu hakkında bir soru!

motorda oturma pozisyonu hakkında bir soru!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Rain_R1
Üye
Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 10.01.2005 - 22:27    Mesaj konusu: motorda oturma pozisyonu hakkında bir soru! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm motor meraklısı arkadaşlar bir sorum olacak size danışmak istedim.
cbr 600 vardı sattım boyum 1.84 ufak kalıyordu motor,ama oturuş pozisyonu bulmuştum kendime o motorda cok rahat uzun yol yapıyordum..1 ay önce 2004 r1 aldım kısa sürüşler ii fakat nedense uzun yol yapacak bir pozisyon bulamadım cbr den cok farklı koltuk ve gidon şekli deponun uzerine yattıgımda boynumu yukarı kasmak zorunda kalıyorum ve boyun ağrısı yapıyor,frene bastıgımdada depoya ayaklarımı nekararda sıkıştırsam ellerimle gidonu bastırıyorum ister istemez ve yatıramıyorum doğal olarak motoru,vardır mutlaka bunun bir yolu,biryerlerde yanlış yapıyorum ama bulamıyorum.bu konuda sağlıklı bilgiler verirseniz sevinirim.hepinize kazasız belasız sürüşler arkadaşlar..
-----------------------------------------------------------------------------------

Konunun daha çabuk anlaşılması için başlığı uyarladım ;-) .
zxrOsman
Başa dön
Rain_R1 Çevrimdışı Rain_R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
toygunn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: suadye

MesajTarih: 10.01.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peglere ayak topuyla basmayı denersen faydalı olucakdır Dil çıkarıyorum depoyu dızlerınle kavradıgını zaten belırtmıssın...(Ayak Topu Olarak Adlandırılan Nokta:Ayak baş parmağının az gerısındekı hassas nokta)
toygunn Çevrimdışı toygunn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NeiTH
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bostanci

MesajTarih: 10.01.2005 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kardesim bende 1.83 cm yim... Biraz daha arkay1 oturmay1 dene... Uzun yolda ama... Sehir içinde alt1ndan gider... popo nu arkaya çek hafif... Biraz daha yat... Yumusak tankpedlerden al onlar rahat... Dil çıkarıyorum
NeiTH Çevrimdışı NeiTH Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rain_R1
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2005 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilgin için sağol zxrosman,heran arka freni kullanırım gerekcesi ile ben ayaklıklara topuk kısmıyla basıyorum hep belki dediğini yapsam daha rahat bir oturuş olur toygun
Başa dön
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 10.01.2005 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

R1 de hiçbir zaman CBR 600F deki rahatı bulamazsın. tabiki r1 deki performansıda CBR600F de .. Biri Racing motor diğeri de spor touring. Ne yaparsan yap yorulacaksın arkadaşım gerçek bu.. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 10.01.2005 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bb benim boy 1.65 ben ne kullanabilirim :md:
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Rain_R1
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2005 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teski,R1 in arka koltuğunda oturabilirsin.boyun nekadar benden kısada olsa,benden daha heybetli durursun Dil çıkarıyorum
Başa dön
teski
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/kucukyali

MesajTarih: 10.01.2005 - 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr kullanabilir miyim peki Çok gülüyorum
Başa dön
teski Çevrimdışı teski Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sino
Süper Racingci Üye
Süper Racingci Üye

Nereden: Almanya/Duisburg

MesajTarih: 10.01.2005 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Rain_R1

Koltugu yükseltmek icin bir kaplamaciya gidebilirsin!! Ve ayakliklari ayarlanan racing tiplerden alirsan istedigin pozisyona ayarlayabilirsin!!Gidonu yükseltmek icinde gilles tooling'in hususi ayarlanabilen kolllari var!!
Bunlarin hepsi senin R1 in üstünde cok rahat oturmani saglayacaktir.
Tabiki maddi olay!!

Gilles tooling ayakliklar (piyasada en iyisidir)

Gilles Tooling kolluklar ayarlanabiliyor...

Umarim sana yardim edebilmisimdir!! Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum
sino Çevrimdışı sino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Rain_R1
Üye
Üye

MesajTarih: 10.01.2005 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayaklıkların yukarı kalkması cok mantıklı,resimler ve uğraşın için sğl dostum
Başa dön
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 10.01.2005 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rain_R1 demiş ki:
ilgin için sağol zxrosman,heran arka freni kullanırım gerekcesi ile ben ayaklıklara topuk kısmıyla basıyorum hep belki dediğini yapsam daha rahat bir oturuş olur toygun

SU linkte bu konuyu okumani istiyorum.

http://donald.hypermart.net/Teori/19ELLER.htm

Rahatsizliginin boyunla ilgisi yok. Michael Jordan yaptiktan sonra sen de yaparsin... Gülümsüyorum

Ayak topugu ile basmak kesinlikle yanlis. Onu hemen duzelt.
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
ares
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 00:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maxell demiş ki:
R1 de hiçbir zaman CBR 600F deki rahatı bulamazsın. tabiki r1 deki performansıda CBR600F de .. Biri Racing motor diğeri de spor touring. Ne yaparsan yap yorulacaksın arkadaşım gerçek bu.. Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum

ne yazikki yanlıs,istersen hayabusa alıp touring rahatlıgını vede istedigin an r1den daha hızlı bir yolculuk yapabileceksin.... Göz kırpıyorum

Leery D.omineer D.ud+ML
Başa dön
ares Çevrimdışı ares Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu jordan motormu kullanıyormuş benim boyum 1.90 ufak kalmadığım motorlar zx-12 zzr 1100 ,bunun dışında r1 altımda oyuncak gibi duruyor ve çok rahatsız
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oldman2003
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.01.2005 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben boydan değil kilodan kaybederim her halde. 100 kg. 'yım. r1 bir binebilsem giderim ama nasıl inicem.
Başa dön
oldman2003 Çevrimdışı oldman2003 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.01.2005 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

jordan motora bindiginde sanki kosan birisi gibi gözüküyo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal