şaka şaka sayın organizatörüm o benim bebeğim antalyanın gözdesi öle kolay kolay satarmıyım hatta satmayı bile düşünmüyorum _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
Tarih: 03.04.2007 - 22:59 Mesaj konusu:
arkadaşım güzel olmuş emeğine sağlık ama arklarımın ayna konusundaki uyarısına katılıyorum evet hayat senin hayatın lafım yok ama burda konuştuğumuz motorunun fotosunu görüp beğendiğimiz bi arkın haberlerde kural tanımaz gencin hazin sonu veya korkunç sonu olarak ben görmek istemem allah korusun hepimizi ama madem marifetlisin bukdr aynalı bi çizim yap bide
Tarih: 08.04.2007 - 16:02 Mesaj konusu:
Ya ne kadar büyüttünüz ayna meselesini sanki sizin motorunuzun aynası söktü adam.Tamam ayna yararlı bişey ama ne motor alırsam alıyım kesinlikle sökerim.Motorun tipini bozuyo.Benimde aynalarım sökük ve hiç bir problem yaşamıyorum yaşamadımda.Sadece sollama yapcakken kafamı çevirip bakıyorum yetiyor bana.Bu kadar laf bence boşa siz ne derseniz deyin o arkadaşım kafasına koymuş bi kere, takmıcak aynalarını.
iLk3r, motorun hayırlı olsun allah nazardan saklasın ..Bu arada tanıdın mı beni ? Ersin in orda karşılaşmştık
İyide ben anlamadım. sağa sola dönerken,şerit değişirken arka tarafı nasıl görebiliyorsun? 35 yıldır motosiklet kullanıyorum şürüş esnasında bakış zamanın en az 1/4 aynaya bakmakla harcanır.Valla aynası olmayan
bir bisiklet bile bana göre yola çıktığında kelle koltukta demektir.Ne diyelim kolay gelsin.
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4355 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 08.04.2007 - 16:56 Mesaj konusu:
iLk3r demiş ki:
ayna kullanmıyorum o yuzden yerlerini bile iptal ettim görünüşünü bbile deiştiriyo aynaları takınca...
aynalar hayati önem taşır dostum...karar verme refleksini hızlandırır...çok gerekli...motor güzel ama aynasız motor tehlikeli... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
ilker ben az önce coşkunla konuştum .hani şu antalya'da ayna yok diye ceza yazacak polis tanımıyorum diye yazmışsınya bu konuyu ilettim atatürk caddesinde ve evrenin orada takılırken dikkatli ol .hani eşin benzerin yok ya yediğin cezanında eşi benzeri olmayacak.
10_uR, tanıdım kardeşim teşekkür ederim
sxysl, alıştık artık küçük bi kafa hareketiyle görebiliyorum tabi racinge binersem farklı yada 200 ustu bi makineye ama beatta bana yetiyo
banditboys, bu arada bandit abi coskun abimle araamıza girme sakın !!! ben onu seviyorum o da beni sewiyo saolsun 1 dediiiimi 2 etmiyoo _________________ Beat Designer GTuning
07 AH 423
Kayıt: Oct 28, 2005 Mesajlar: 214 Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!
Tarih: 09.04.2007 - 22:20 Mesaj konusu:
10_uR ve iLk3r
Adreslerinizi verin bana size birertane colt king cobra yollayayım '' Silah ''
ve içlerindede 1 er tane 9 mm mermi .
Motora binmeden önce sıkın bir tane kafanıza 1 olmaz 2 olmaz berki ama bir anda pat diye bir ses duyarsın sonrasını burda baş sağlığı mesajları.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız