Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Baba oğul şiir tadında çocuklar gibi şendik

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Baba oğul şiir tadında çocuklar gibi şendik

Baba oğul şiir tadında çocuklar gibi şendik
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Alperence
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 10.04.2007 - 00:02    Mesaj konusu: Baba oğul şiir tadında çocuklar gibi şendik Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili oğlum Zeynele geçen yıl söz vermiştim seni seneye fuara götüreceğim diye bu yıl kısmet oldu ikimiznde ömür boyu unutamayacağı bir gezi gerçekleştirdik.

Gaziantep havalimanında uçak beklerken.

Zeynel bey uçağa çabuk alıştıGülümsüyorum)

Ve memleketimin seyrine doyum olmayan manzarası

Erciyes sanki haykırıyor başı dik mağrur bir şekilde ben buradayım diye

Zeynoşum ilk defa metroya biniyor hem sevinçli hemde bir okadar meraklı

Ve fuar alanındayız tabiki ilk uğrayacağımız yer evimiz sevgili ağabeyimiz ZAGORU bir kez daha hürmetle ve rahmetle anıyoruz...

Sevgili başkanımız Hakan Dinçer beyefendi ileyiz ayrıca bu resmi çeken değerli eşi Arzu hanımda teşekkür ediyor buradan sevgilerimi yolluyorum..

Anaaaaaa bizim oğlanın gözü nerelerdeymişte haberimiz yokmuş bir görseniz bir görseniz Gülümsüyorum))

Valla Zeynel halinden çok memnun ah bir Anasından korkmasam bende çektireceğimde nerdee ee yakışıklı oğlanı buldular paylaşamıyolar tabi Gülümsüyorum)

Sevgili motordelisi dostlar umarım sizleri sıkmamışızdır yorumlarınıza göre değerlendirip resimlerin geri kalanları sizlerle paylaşacağım hepinize sağlık sıhhat ve bir ömür boyu kazasız belasız sürüşler diliyorum kalın sağlıcakla...
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Başa dön
Alperence Çevrimdışı Alperence Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NatureBoy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sevgili motordelisi dostlar umarım sizleri sıkmamışızdır yorumlarınıza göre değerlendirip resimlerin geri kalanları sizlerle paylaşacağım hepinize sağlık sıhhat ve bir ömür boyu kazasız belasız sürüşler diliyorum kalın sağlıcakla

Estağfurullah abi resimlerin devamını bekliyoruz..
Başa dön
NatureBoy Çevrimdışı NatureBoy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 10.04.2007 - 03:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çocuğu göremedim resimlerde... Dil çıkarıyorum

Ne hoşuna gitmiştir şimdi onun tüm olup bitenler, uykusunda motordan başka birşey göremez olmuştur.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2007 - 04:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel bir gezi olmuş baba oğul Gülümsüyorum bizim babamızda sizin gibi olsa Üzgünüm İstemiyorum İstemiyorum

Zeynel babacığının kıymetini bil Bravo

bizimle paylaştığınız için teşekkürlerAlperence
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 10.04.2007 - 05:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, Çok güzel kareler. Önümüzdeki yıl artık Motorunuza atlar gelirsiniz.
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.04.2007 - 05:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, paylaşım için teşekkürler Bravo evlat şimdiden motorcu Gülümsüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese örnek olacak bir babasınız öncelikler bu konuda tşkkür etmek istiyorum +fotolar çok güzel paylaşımın için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhteşemsiniz gerçekten. Allah birlikte motor binmek nasip etsin inşallah oğlunuzla Gülümsüyorum
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ellerine sağlık resimlerin devamını bekliyoruz çok güzel bi fuar gezisi olmuş Alkışlıyorum Dans
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, sıkılmak ne demek aksine büyük bir zevkle baktım resimlerinize..
Oglunuz ileride iyi bir motorcu yanısıra hızlı bir capkın olacaga benziyor resimlere bakılırsa Göz kırpıyorum
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhhh keşke çocuk olsaaamm tüh beeee.... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alperence, abı benımde babam olsa benıde boyle fuara goturup boyle fotolar cekebılmemı saglıcaksan olur vallaa Gülümsüyorum saka bır yana guzel eglenmıssınız sanırım paylasımın ıcın tesekkurler Bravo
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oğlun için mükemmel bir gün olmustur Gülümsüyorum Cok sevinmiştir gercekten Alkışlıyorum
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 10.04.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oğlunuz çok şanslı Gülümsüyorum Bizim gibi; motora binebilmek için ailesini uzun çabalarla ikna etmesine gerek kalmayacak Bravo Çok da keyifli bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli Gülümsüyorum Özellikle de sizin ufaklığın Dil çıkarıyorum Kızlar sarmış dört bir yanını Dil çıkarıyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.04.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte muhteşem bir baba ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal