Tarih: 10.04.2007 - 00:02 Mesaj konusu: Baba oğul şiir tadında çocuklar gibi şendik
Sevgili oğlum Zeynele geçen yıl söz vermiştim seni seneye fuara götüreceğim diye bu yıl kısmet oldu ikimiznde ömür boyu unutamayacağı bir gezi gerçekleştirdik.
Gaziantep havalimanında uçak beklerken.
Zeynel bey uçağa çabuk alıştı)
Ve memleketimin seyrine doyum olmayan manzarası
Erciyes sanki haykırıyor başı dik mağrur bir şekilde ben buradayım diye
Zeynoşum ilk defa metroya biniyor hem sevinçli hemde bir okadar meraklı
Ve fuar alanındayız tabiki ilk uğrayacağımız yer evimiz sevgili ağabeyimiz ZAGORU bir kez daha hürmetle ve rahmetle anıyoruz...
Sevgili başkanımız Hakan Dinçer beyefendi ileyiz ayrıca bu resmi çeken değerli eşi Arzu hanımda teşekkür ediyor buradan sevgilerimi yolluyorum..
Anaaaaaa bizim oğlanın gözü nerelerdeymişte haberimiz yokmuş bir görseniz bir görseniz ))
Valla Zeynel halinden çok memnun ah bir Anasından korkmasam bende çektireceğimde nerdee ee yakışıklı oğlanı buldular paylaşamıyolar tabi )
Sevgili motordelisi dostlar umarım sizleri sıkmamışızdır yorumlarınıza göre değerlendirip resimlerin geri kalanları sizlerle paylaşacağım hepinize sağlık sıhhat ve bir ömür boyu kazasız belasız sürüşler diliyorum kalın sağlıcakla... _________________ ŞEHİTlerle yeşillendi allandı.
YİĞİTlerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞu HİLALlendi GÜLlendi
NAMUSun İZZETin AR GÜLü MUHSİN....
Sevgili motordelisi dostlar umarım sizleri sıkmamışızdır yorumlarınıza göre değerlendirip resimlerin geri kalanları sizlerle paylaşacağım hepinize sağlık sıhhat ve bir ömür boyu kazasız belasız sürüşler diliyorum kalın sağlıcakla
Estağfurullah abi resimlerin devamını bekliyoruz..
Tarih: 10.04.2007 - 05:47 Mesaj konusu:
Alperence, paylaşım için teşekkürler evlat şimdiden motorcu _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 10.04.2007 - 06:29 Mesaj konusu:
herkese örnek olacak bir babasınız öncelikler bu konuda tşkkür etmek istiyorum +fotolar çok güzel paylaşımın için teşekkürler _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 10.04.2007 - 14:30 Mesaj konusu:
Alperence, sıkılmak ne demek aksine büyük bir zevkle baktım resimlerinize..
Oglunuz ileride iyi bir motorcu yanısıra hızlı bir capkın olacaga benziyor resimlere bakılırsa _________________ ***NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE***
Oğlunuz çok şanslı Bizim gibi; motora binebilmek için ailesini uzun çabalarla ikna etmesine gerek kalmayacak Çok da keyifli bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli Özellikle de sizin ufaklığın Kızlar sarmış dört bir yanını _________________ "Cesaretin ölçüsü ölmek de?il ya?amaktyr."
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız