Arkadaşlar yazlıkta sitenin içinde sürmek için motor arıyorum.Kaliteli uygun fiyatlı motor istiyorum beğendiğim motorlar. Lütfen bana yardımcı olunuz .
Honda Today 50 tabiki bu kadar zevkli bir scooter hayatımda görmedim her eve lazımlık bir motosiklet çok şirin çok tatlı 55 km/h'ye gelince Speed ışığı yanıyor
Kayıt: Jan 28, 2005 Mesajlar: 873 Nereden: zonguldak/ Ere?li
Tarih: 10.04.2007 - 04:32 Mesaj konusu:
bu senin işte aynı kawasaki 1400 mü alsam yoksa gsx 1000 mi alsama benzemiş today 50 cc ondan güç bekleme ama seni tek kişi utandırmaz onu söyleyeyim süper motor fare gibi heryere girip çıkarsın heleki istanbul gibi yerlerde millet vaybe der ama 125 olarak senin seceneklerinde yamahayı öneririm kaliteli mal almak varken niye çin alayımki demi _________________ Lütfen Kask Takalym
camurlu_endurocu@hotmail.com
Tarih: 10.04.2007 - 05:42 Mesaj konusu:
yazlık yerde yokuş rampa varsa today 50 ile cok sıkıntı cekersın,bendede yazlıkta mondıal var, 110ft deli bir yokuşu 3 kişi çıkıyoruz:) mondıalı al derım ama yazlık yerde servısı mevcuttsa,yoksa yamaha veya honda _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 10.04.2007 - 06:52 Mesaj konusu:
yamaha en iyi seçim olur bence de....kaliteli ve sınıfında güçlü olan bir motor.ama kanuni nin o bölgede yakın bir srvisi var ise,onuda alabilirsin.oda seri ve oldukça güçlü bir makine.tipi de hoş.... _________________
Tarih: 10.04.2007 - 14:24 Mesaj konusu:
yamaha dedim neden çünkü cc olarak daha büyük arada bi daha uzaklara gitmek istersen bununla daha rahat edersin tabi honda çok salam kalite ama yamaha al sen beni dinle şimdiden hayırlı olsun _________________ SATILIK:
burgman400 2005 yanlış olmasın modifiyelidir..!
İrtibat no: 0535 8836086
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız