Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gazciteam 8 nisan sapanca sezon açılışı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gazciteam 8 nisan sapanca sezon açılışı.

Gazciteam 8 nisan sapanca sezon açılışı.
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi bir gezi olmuş sağ-salim gidip gelmişsiniz....
Murat abi duyduguma gore cok guvendigin modlu R6 636 yı geçememiş... Çok gülüyorum Çok gülüyorum ...seninle roll-on yapamadıgımıza artık üzülmüyorum sonuç baştan belli zaten Gülümsüyorum ...
Eray lastige hem uzuldum hem sevindim...yenisi için bahane oldu ancak orda roll-on şampiyonu olmanı cok isterdim ki oylesin zaten...kuzi ben askere gidiyorum artık bayrak sende Bravo
Ahmethan rodajı bitirmişsin hadi hayırlı olsun buarada 636 ile test imkanın oldu mu?
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 09.04.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

636 lar beni geçti. onlar anca r6 yla gidebilir Gülümsüyorum

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tunagr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.04.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BLACKSTORM demiş ki:
fast_rider demiş ki:
redstorm abı o kulaklıkları napıyon sen motorda gıderken ses almıyım dıyemı kullanıyon?

mahsuru yoksa ben açıklayayım. gürültüyü azaltmak ve akşam paydostan sonra inlemeleri kesebilmek için motor tepesindeyken takıyor. Bravo etkili olduğunuda söylüyor.

ihtiyar'da ondan kulakları pek kaldırmıyo motor sesini. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 09.04.2007 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hmm benim memleketimden geçmişsiniz Çok gülüyorum Güzel gezi yapmışsınız Resimlerde güzel.
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BLACKSTORM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: asfalt alty / istanbulllll

MesajTarih: 09.04.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R demiş ki:
iyi bir gezi olmuş sağ-salim gidip gelmişsiniz....
Murat abi duyduguma gore cok guvendigin modlu R6 636 yı geçememiş... Çok gülüyorum Çok gülüyorum ...seninle roll-on yapamadıgımıza artık üzülmüyorum sonuç baştan belli zaten Gülümsüyorum ...
Eray lastige hem uzuldum hem sevindim...yenisi için bahane oldu ancak orda roll-on şampiyonu olmanı cok isterdim ki oylesin zaten...kuzi ben askere gidiyorum artık bayrak sende Bravo
Ahmethan rodajı bitirmişsin hadi hayırlı olsun buarada 636 ile test imkanın oldu mu?

kardeşim benim. ahmet sıkı gazcı. RR ın hakkını veriyor. senin videoları izledim. güzel çekimler yapmışsın. ben 3 senedir diyorum 2.97 die bazıları kafa buluyordu. sen ıspatını verdin. umarım artık susarlar. bilirsin biz o hızlarda tapa gaz gideriz imkanlar elverdikce. kawa işte daha ne diyim. Göz kırpıyorum
GAZCI TEAM
Başa dön
BLACKSTORM Çevrimdışı BLACKSTORM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.04.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla helal olsun resimler harika makinalar çok güzel sizler de çok hoş sunuz hepinize çok teşekkürler ederim allaha emanet olun Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bol gazlı keyifli bir geziydi. Bravo Kandıra-ağva-şile arası viraj manyağı olduk. Binlikler viraj işini pek sevmedi ama ben epey keyif aldım.

Şile dönüşünde tepede saçma saçma sapan bir S virajında ducatinin biri fena patlamıştı. İki ducatili arkadaşı da bekliyordu, durduk yardıma ihtiyaçları varmı diye, işaret ettiler yolumuza devam ettik biz de. Aynı yerde daha önceden kawasakili bir arkadaşım da patlamıştı.

Sezonu açtık demeyelim çünkü zaten hiç kapamamıştık...
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.04.2007 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, alicim sana kim sölemişse geçildi diye sen üzülme diye sölemişlerdir, sen tarafsız 636 sı olmayan bizim gruptan bi arkadaşa sor da sölesin roll on da 636 nın halini (perişan) haaa aklımdayken söleyim evet sonuç belli R6 birinci kawa ikinci Delirdim (roll on dan bahsediyorum yoksa bahsi geçen arkadaşları benim yolda geçmem ne mümkün İstemiyorum )
Başa dön
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bilal_R6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 09.04.2007 - 21:14    Mesaj konusu: :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi insan banada haber vermezmi bende eşmedenim peşinizden tin tin gelirdim ya böle geziler olursa izninizle bende katılmak isterim...
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 09.04.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah.. Maşallah.. Allah Nazardan Saklasın.. Hepiniz Harika Görünüyorsunuz.. Bravo Süper bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli.. Maşallah Maşallah.. Nazar değmesin Hepinize.. Makinelerde Rengarenk Elma Şekeri gibi Görünüyor hepsi.. Çok gülüyorum Bravo

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 09.04.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar,

Sabah biz de bir grup endurocu olarak, aynı saatlerde OPET'teydik, sizi gördüm ama siz olduğunuz bilmiyordum, bilseydim gelir bir merhaba derdim, gerçi daha sonra yolda selamlaştık. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 09.04.2007 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rengarenk bir gezi olmus Göz kırpıyorum paylasım icin tesekkurler Alkışlıyorum
http://www.sahibinden.com/nolan_x-_lite_x-_801r_kask_sifir_WQQaXQQ7849993WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
bulosel Çevrimdışı bulosel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

UZAY, siz miydiniz kardeşim. Evet selamlaştık. Siz ne tarafa gittiniz?

I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, valla iyi gezmişsiniz allah kaza bela vermesin Bravo paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_racer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bi gezi olduğu her halinden bellii Gülümsüyorum Gülümsüyorum
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Başa dön
crazy_racer Çevrimdışı crazy_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal