iyi bir gezi olmuş sağ-salim gidip gelmişsiniz....
Murat abi duyduguma gore cok guvendigin modlu R6 636 yı geçememiş... ...seninle roll-on yapamadıgımıza artık üzülmüyorum sonuç baştan belli zaten ...
Eray lastige hem uzuldum hem sevindim...yenisi için bahane oldu ancak orda roll-on şampiyonu olmanı cok isterdim ki oylesin zaten...kuzi ben askere gidiyorum artık bayrak sende
Ahmethan rodajı bitirmişsin hadi hayırlı olsun buarada 636 ile test imkanın oldu mu?
redstorm abı o kulaklıkları napıyon sen motorda gıderken ses almıyım dıyemı kullanıyon?
mahsuru yoksa ben açıklayayım. gürültüyü azaltmak ve akşam paydostan sonra inlemeleri kesebilmek için motor tepesindeyken takıyor. etkili olduğunuda söylüyor.
ihtiyar'da ondan kulakları pek kaldırmıyo motor sesini. _________________ Kawasaki ZX-636R [full Akrapovic] [hyperpro]
Kayıt: Jan 06, 2005 Mesajlar: 547 Nereden: asfalt alty / istanbulllll
Tarih: 09.04.2007 - 15:48 Mesaj konusu:
ZX-636R demiş ki:
iyi bir gezi olmuş sağ-salim gidip gelmişsiniz....
Murat abi duyduguma gore cok guvendigin modlu R6 636 yı geçememiş... ...seninle roll-on yapamadıgımıza artık üzülmüyorum sonuç baştan belli zaten ...
Eray lastige hem uzuldum hem sevindim...yenisi için bahane oldu ancak orda roll-on şampiyonu olmanı cok isterdim ki oylesin zaten...kuzi ben askere gidiyorum artık bayrak sende
Ahmethan rodajı bitirmişsin hadi hayırlı olsun buarada 636 ile test imkanın oldu mu?
kardeşim benim. ahmet sıkı gazcı. RR ın hakkını veriyor. senin videoları izledim. güzel çekimler yapmışsın. ben 3 senedir diyorum 2.97 die bazıları kafa buluyordu. sen ıspatını verdin. umarım artık susarlar. bilirsin biz o hızlarda tapa gaz gideriz imkanlar elverdikce. kawa işte daha ne diyim. _________________ www.gazciteam.org
kawasaki green zx6r 2005 (34 tk 4149)
slip-on akrapovic - K&N air filter -NGK iridium buji - Hyperpro steering - zero gravity
GAZCI TEAM
Tarih: 09.04.2007 - 17:35 Mesaj konusu:
Bol gazlı keyifli bir geziydi. Kandıra-ağva-şile arası viraj manyağı olduk. Binlikler viraj işini pek sevmedi ama ben epey keyif aldım.
Şile dönüşünde tepede saçma saçma sapan bir S virajında ducatinin biri fena patlamıştı. İki ducatili arkadaşı da bekliyordu, durduk yardıma ihtiyaçları varmı diye, işaret ettiler yolumuza devam ettik biz de. Aynı yerde daha önceden kawasakili bir arkadaşım da patlamıştı.
Sezonu açtık demeyelim çünkü zaten hiç kapamamıştık... _________________ www.ssrider.com
"Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
ZX-636R, alicim sana kim sölemişse geçildi diye sen üzülme diye sölemişlerdir, sen tarafsız 636 sı olmayan bizim gruptan bi arkadaşa sor da sölesin roll on da 636 nın halini (perişan) haaa aklımdayken söleyim evet sonuç belli R6 birinci kawa ikinci (roll on dan bahsediyorum yoksa bahsi geçen arkadaşları benim yolda geçmem ne mümkün )
Tarih: 09.04.2007 - 21:14 Mesaj konusu: :(
abi insan banada haber vermezmi bende eşmedenim peşinizden tin tin gelirdim ya böle geziler olursa izninizle bende katılmak isterim... _________________ beğenip beğenmeye bilirsin, bunu bana belirtmk zornda deilsin, bugun varsın yarın yoksun, fazla düşünme kaybolursn...
Maşallah.. Maşallah.. Allah Nazardan Saklasın.. Hepiniz Harika Görünüyorsunuz.. Süper bir gün geçirdiğiniz her halinizden belli.. Maşallah Maşallah.. Nazar değmesin Hepinize.. Makinelerde Rengarenk Elma Şekeri gibi Görünüyor hepsi.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 09.04.2007 - 22:04 Mesaj konusu:
Selamlar,
Sabah biz de bir grup endurocu olarak, aynı saatlerde OPET'teydik, sizi gördüm ama siz olduğunuz bilmiyordum, bilseydim gelir bir merhaba derdim, gerçi daha sonra yolda selamlaştık. _________________
UZAY, siz miydiniz kardeşim. Evet selamlaştık. Siz ne tarafa gittiniz? _________________ [img]http://img409.imageshack.us/img409/5381/nrejy6il1jrg83cawp21ms8zd5.gif[/img]
Tarih: 10.04.2007 - 06:50 Mesaj konusu:
redstorm, valla iyi gezmişsiniz allah kaza bela vermesin paylaşım için teşekkürler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Feb 16, 2006 Mesajlar: 554 Nereden: BaBaMıN oLmADıĞı HeRyErDeN !!!
Tarih: 10.04.2007 - 07:53 Mesaj konusu:
süper bi gezi olduğu her halinden bellii _________________ ^^YıLDıRıM MoToR^^
sakarya/pamukova
phamuqowaly_54@hotmail.com
^^bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez keyfe keder kralına değil alayına gider^^
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız