Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 10.04.2007 - 06:39 Mesaj konusu:
kardesim hayırlı teskereler diliyorum yerin güzel okulun güzel yani 1 ay en fazla sıkıntın oda alışma süresi sonra rahatsın kendine dikkat et,
!VATAN SANA CANIM FEDA!! komando yürüyüyüş kararı sayılacakkkk..
SAY!!!(bunu duyduğun zaman beni hatırla) _________________
Tarih: 10.04.2007 - 06:47 Mesaj konusu:
zx-636r, vatan borcudur ödenecek kardeşim hayırlı teskereler şimdiden _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
hayırlı teskereler arkadaş selametle git ve gel şimdik artık tablo koyanda bulamayız neysen sen hele bi bitirde askerliği gerisi kolayy _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
hayabusa2785, ewet kardeşim seninle de ufak takışmamız olmuştu sen de kusura bakma
deliemin, ben yokken gözüm arkada kalmıyor storm kardeşlerim 636 nın hakkını veriyor....yine çekecegin var yani:)
alptoker, sag ol cok teşekkur ederim
SGOR, kardeşim unutmadım..bugun halledicem
Mavi-RR, sag olasın....ozaman da dedigim gibi 600rr 272 yi geçiyo ben olayın aslını sonra p.m den ogrendim BlackSuprakardeşim eylul 15 gibi burdayım sezon bitmeden tatile gelicem...gelince 296 ya zx10 ile devam
alenalper, butun 2 teker dostlarımı bekliyorum...kalacak yer var şimdiden universite okuyan bir arkadaş buldum yer hazır
burdan 250km civarı guzel bir gezi olur...modum artık organizasyon yaparsın sen
yc_, teşekkurler..ben hepsini unuttum senin de unutmana çok sevindim
anicik, okul çabuk bitiyor ben hiç bitmez sanıyordum ama 7 senede bitti:) sen matematigi 4 senede bitirirsen artık racinge binmeyi hakedersin ..dönüşte düğün var butun M.D yi davet edicem
ekamba, oyle biyle bitecek artık....biz de bir soz vardır "acı patlıcanı kırağı çalmaz"derler
demgah, sag ol Bülent abi....ortam bizim ortam kıyafetler oyle kamuflaj oyle mustafa456, ooo desene çarşısı Beyoğlu nu aratmıyor ...
bana net kafe olsa yeter malum dunya orda yenı burda GSXR-PRO,aynen oyle oluyor abimden biliyorum....18 ay yapmıştı...yaşadıklarını 10 senedir anlatıyor hala bitiremedi canakkaleli, sana da şimdiden kolay gelsin o da biter merak etme....
SRAD-HAN, malum herişin acemiligi olacak tabi ...zorluklar yemın töreninden sonra azalır dediler...dedigini hatırlıycam... DJ-RAMON, M.D de cok degerli bilgili arkadaşlar var mutlaka biri teknik verileri benim yerime koyar...ben zaten her fırsatta nete giricem
eko_r1, aynen dedigin gibi 5+5 ryangt, kardeşim okulu hemen bi-tir-me
Hayırlı teskereler dilerim, güle güle git güle güle gel. Acemilik dönemin de güzel mevsime denk gelmiş zaten. Sayılı gün çabuk geçer. Sonra bir bakıyorsun; "sefer görev emrini iptal ettik" diye yazı gönderiyorlar, "o kadar oldu mu biteli, yaşlandım mı ben yahu" diyorsun. İyice kırptılar zaten, kısa döneme pek sayacak şafak da bırakmadılar .
İnşallah yeminden sonra burada olursun yine ara ara, sağlıcakla kal. _________________ Looks like I' m a do everything myself - Maybe I could use some help - But hell, if you want somethin' done right - You just do it yourself
(Rüzgar ate?i körükler)
ZX-636R, Hayırlı tezkereler ali kardeşim. Sağ salim git, Sağ salim gel.
Vatani görevinde sana başarılar...
Bilecikten bi gün geçersem egsoz dinletirim merak etme
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız