Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Askere gidiyorum...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Askere gidiyorum...

Askere gidiyorum...
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler diliyorum şubat'da bende gidiyorum ve 15 ay için Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesim hayırlı teskereler diliyorum yerin güzel okulun güzel yani 1 ay en fazla sıkıntın oda alışma süresi sonra rahatsın kendine dikkat et,
!VATAN SANA CANIM FEDA!! komando yürüyüyüş kararı sayılacakkkk..
SAY!!!(bunu duyduğun zaman beni hatırla) Çok gülüyorum Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zx-636r, vatan borcudur ödenecek kardeşim hayırlı teskereler şimdiden Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 10.04.2007 - 06:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler işşallah cabucak geçer Dans
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler arkadaş selametle git ve gel şimdik artık tablo koyanda bulamayız neysen sen hele bi bitirde askerliği gerisi kolayy Bravo
avarem
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskerler, sayılı gün çabuk geçer güle güle git güle güle gel Bravo
Başa dön
avarem Çevrimdışı avarem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, Allah yolunu açık etsin. Hayırlısı ile askerliğini tamamlarsın inşallah. HAYIRLI TESKERELER
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu__md
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KASABA'DAN

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güle güle git gel allah sabır versin 5 ay çabuk geçer hayırlı teskereler
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla söze gerek yok sanırım, sadece 5 ay 5 gün Çok gülüyorum ondan sonra,
''Legend is back'' Bravo
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı teskereler borcunu ödede gel
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.04.2007 - 08:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ali'cim hayırlı teskereler Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa2785, ewet kardeşim seninle de ufak takışmamız olmuştu sen de kusura bakma
deliemin, ben yokken gözüm arkada kalmıyor storm kardeşlerim 636 nın hakkını veriyor....yine çekecegin var yani:)
alptoker, sag ol cok teşekkur ederim
SGOR, kardeşim unutmadım..bugun halledicem
Mavi-RR, sag olasın....ozaman da dedigim gibi 600rr 272 yi geçiyo ben olayın aslını sonra p.m den ogrendim Çok gülüyorum
BlackSuprakardeşim eylul 15 gibi burdayım sezon bitmeden tatile gelicem...gelince 296 ya zx10 ile devam
alenalper, butun 2 teker dostlarımı bekliyorum...kalacak yer var şimdiden universite okuyan bir arkadaş buldum yer hazırGülümsüyorum
burdan 250km civarı guzel bir gezi olur...modum artık organizasyon yaparsın sen
yc_, teşekkurler..ben hepsini unuttum senin de unutmana çok sevindim
anicik, okul çabuk bitiyor ben hiç bitmez sanıyordum ama 7 senede bitti:) sen matematigi 4 senede bitirirsen artık racinge binmeyi hakedersin Bravo ..dönüşte düğün var butun M.D yi davet edicem
ekamba, oyle biyle bitecek artık....biz de bir soz vardır "acı patlıcanı kırağı çalmaz"derler
demgah, sag ol Bülent abi....ortam bizim ortam kıyafetler oyle kamuflaj oyle Çok gülüyorum
mustafa456, ooo desene çarşısı Beyoğlu nu aratmıyor ...
bana net kafe olsa yeter malum dunya orda yenı burda Bravo
GSXR-PRO,aynen oyle oluyor abimden biliyorum....18 ay yapmıştı...yaşadıklarını 10 senedir anlatıyor hala bitiremedi Gülümsüyorum
canakkaleli, sana da şimdiden kolay gelsin o da biter merak etme....
SRAD-HAN, malum herişin acemiligi olacak tabi ...zorluklar yemın töreninden sonra azalır dediler...dedigini hatırlıycam... Bravo
DJ-RAMON, M.D de cok degerli bilgili arkadaşlar var mutlaka biri teknik verileri benim yerime koyar...ben zaten her fırsatta nete giricem
eko_r1, aynen dedigin gibi 5+5 Çok gülüyorum
ryangt, kardeşim okulu hemen bi-tir-me Çok gülüyorum

mete_han,kadiRR_delisi, redstorm, ByManiacGNY, hakdem, onlyrider, mrpilot,MercuryRising, Heihojin, Biker_BoyzZ, tunagr, MaRaNtZz, seth777, tnevel, daytm, Arcan, kigdrift, arif_45, alpiser, king16, ninja, dezanj, seafor, vlamix, umut2323, derinn, crunch, proracing, erkan_turak, avarem, volkanoptik, turgutlu__md, GOLYAT34,

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..hepinizi özleyeceğim
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler dilerim, güle güle git güle güle gel. Acemilik dönemin de güzel mevsime denk gelmiş zaten. Sayılı gün çabuk geçer. Sonra bir bakıyorsun; "sefer görev emrini iptal ettik" diye yazı gönderiyorlar, "o kadar oldu mu biteli, yaşlandım mı ben yahu" diyorsun. İyice kırptılar zaten, kısa döneme pek sayacak şafak da bırakmadılar Gülümsüyorum.

İnşallah yeminden sonra burada olursun yine ara ara, sağlıcakla kal.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZX-636R, Hayırlı tezkereler ali kardeşim. Sağ salim git, Sağ salim gel.
Vatani görevinde sana başarılar...
Bilecikten bi gün geçersem egsoz dinletirim merak etme Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı teskereler darısı başıma Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal