Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - alkollü motor sürücüsü

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

alkollü motor sürücüsü

alkollü motor sürücüsü
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 05.04.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ninja, kardeş dediğin gibi motorun adı çıkıyor ondan sonra bizde serseri oluyoruz dolayısıyla Beğenmedim Öfkeliyim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hayta_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 05.04.2007 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne farkederkı bugun kendıne zarar weren yarın baskasınada zarar werır hem alkollu arac kullanıyo bunun ıcın bıle ceza war bırakın kı kaza yapmayıı NINJA boyle bı konu actıgın ıcın tesekkur ederım
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.04.2007 - 15:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kim ne yaparsa kendıne yapar arkadaşlar sen içme o içerse kendıne içer derim ben toplantılarda grup halınde mekana gidilmiyor veya grup halınde eve gidilmiyor o yüzden burda tehlike herzaman sürücünün kendisindedir, gezi ve toplu sürüşlerde içki içmek yasak uymuyanada hop kardeş sen ne yapıyorsun diyemeyiz sadece uyarırız bizden bu kadar deriz, kimseye sınır koyamazsınız koydugunuz an o sınırı açmak isterler....

Ben kendi adıma konuşuyorum kımseye iç kardeşım demiyorum ama ben çogunlukla içiyorum ve bünyemden dolayı 10-12 birayla bile motor kullandıgım oldu kullandımda ama yanlış mı yanlış ona göre kendımı bılerek içiyorum hiç 40km yolu 30-40km hızla gittiginiz oldumu otobanda işte ben gittim içkiyiyken dikkatım daha çok yogunlaşıyor yola ve suratımı düşürüyorum......

Kaza yapmadım diyemem 3 araç pert ettım hepsınde alkolluydum ama bunlar olalı 4-5 sene oldu gençtik gülüyorduk eglenıyorduk ama sonuç olarak hep yanlıştı bunlar....

SİZ SİZ OLUN ALKOLLU ARAÇ KULLANMAYIN!!! Kendiniz için.....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Esc
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL/?i?li

MesajTarih: 06.04.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi en güzeli hiç içmemek. ya alkol alıyosan bari motora binme ayıptır bu ya insanlar kendilerini düşünmüyora başkalarını düünsünler gerçi artık insanlar şaşırmış alllahşaşıranları ıslah etsin... alkol içmeyin kardeşim içersenizde motorsiklete binmeyin binersenizde arabaya binin ve siz kullanmayın başkası kullansın hem parana yazık hem canına hemide alkollü ölürsen öbür dünyadada allah c.c sana ağır hesap sorar yapmayın arkadaşlar yapmayın ..!!!
Başa dön
Esc Çevrimdışı Esc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KIRMIZIKAHVE
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.04.2007 - 07:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

içip motora binmeyin arkadaşlar. lütfen.... bende içerim nadirde olsa. ama motosiklete asla binmem. Büyük konuşmayayım ama asla da binmeyeceğim. Canımı sokakta bulmadım ben. bu hayatta ki en önemli şey kendimimiz arkadaşlar. Hadi kendimizi düşünmedik ama geride tüm bu olanlardan sorumsuz olan ve hiç bir günahı olmadan sadece üzüntü içinde yas tutan insanlar olacak. bu insanları üzmeye ne hakkımız var.
Ayrıca motorunuz. Belki duygusal gelecek ama onunda canı var ve o canı ona veren sizin canınız. Üstünde ki insan. onu kullanan.
Lütfen arkadaşlar. Yaptırımlar cezalar gerçekten çok ağır. Hem bunu düşünün hemde bu işin birde manevi cezası olduğunu....
Başa dön
KIRMIZIKAHVE Çevrimdışı KIRMIZIKAHVE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emrahcadirli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: HATAY

MesajTarih: 07.04.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkdaşlar bir motorlu serseri olur

mahallede ön kaldır indir tüm motorcular sersi diye tanınır üzülüyorum ya Üzgünüm
Başa dön
emrahcadirli Çevrimdışı emrahcadirli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 07.04.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes sutten cıkmıs akkasık oldu bır anda İyi fikir kacımız alkol almadan motora bınıyo arkadaslar yapmayın yaaa Gülümsüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Esc
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL/?i?li

MesajTarih: 07.04.2007 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben binmiyorum alkolda kullanmıyorum ayrıca..
Başa dön
Esc Çevrimdışı Esc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.04.2007 - 10:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TT600 demiş ki:
Neden bahsediyorsunuz siz arkadaşım bu sitede yayınlanan resimlere bakın %80 ınınde elinizde bira var içki var sonrada motora bınıyorsunuz , siz kendinizi kandırıyorsunuz Gülümsüyorum Sorumluluk sahibi olmak lazım ...
tt600 çok doğru söylüyorsun.iş olsun diye birşeyler söylemek kolay.tatbik önemli
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.04.2007 - 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya içmem yada içersem arabaya binerim alkollü motora kesinlikle binmem refleks diye bişey kalmıyor arkadaşlar....
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1 demiş ki:
herkes sutten cıkmıs akkasık oldu bır anda İyi fikir kacımız alkol almadan motora bınıyo arkadaslar yapmayın yaaa Gülümsüyorum

Ben....Bir arkadaşım vardı kullanırdı,3 yıldır Büyükbakkalköy mezarlığında.İçen içer zararı kendine oluyor genellikle,en azından arabadaki gibi beraberinde birkaç kişiyi götürmüyor.Ben motorlu iken içmemeye özen gösteriyorum.Alırım içerim bir Diet cola..
avarem
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum

Tamamen katılıyorum, alkollü trafiğe çıkmak tasarlıyarak yapılmış cinayetten farkı yok tek fark hedef gözetmemekyapmayalım yapanada engel olalım zira onlar bizim dostlarımız dost kolay kazanılmıyor.
Başa dön
avarem Çevrimdışı avarem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

burada tek üzülecek bir konu var bana göre alkollü olarak mtora binilmesi. Yazık ya kendini düşünmüyorsan başkalarını düşün Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oceann
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 10.04.2007 - 07:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alkollu motor kullanmak tetiği açık bir silaha benzer kime ve neye zarar vereceği belli olmaz ayrıca kontorolsuz güç .güçdeğildir
alkol almayalım alsakta araç kullanmayalım.........

[img=http://img171.imageshack.us/img171/2945/kunfuin3.gif]
Başa dön
oceann Çevrimdışı oceann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZAT1500
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KOCAELY

MesajTarih: 08.05.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar küçük bir örnekmotorum yeni bende öle ve bir ortamada bulundum biraz alkol aldık eve çok uzakta diildik ama ben hem acemi hem alkollü motora binmek istemedim bu yüzden benimle kafa yaptılar nese motorumu restoran sahibine emanet edip ertesi gün almak üzere kilitledim6 ytl verip taksiyle eve geldim diğer arkadaşımda ybr var o motorla gittiama yol kenarında sabit duran belediyenin çöp bidonuna çarpmış motor pert çok şükür kendi iyi ucuz atlattı
Başa dön
ZAT1500 Çevrimdışı ZAT1500 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Duyurular Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal