Tarih: 05.04.2007 - 12:55 Mesaj konusu:
ninja, kardeş dediğin gibi motorun adı çıkıyor ondan sonra bizde serseri oluyoruz dolayısıyla _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 05.04.2007 - 14:42 Mesaj konusu:
ya ne farkederkı bugun kendıne zarar weren yarın baskasınada zarar werır hem alkollu arac kullanıyo bunun ıcın bıle ceza war bırakın kı kaza yapmayıı NINJA boyle bı konu actıgın ıcın tesekkur ederım _________________ hayat uzun ÖMÜR kysa sen bak dalgana yasa hayaty doya doya cunku herseyyn byr sonu var...bu yuzden hayaty guzelce yasamaya bakyn cunku yasanacak cok guzel byr hayat var
Kim ne yaparsa kendıne yapar arkadaşlar sen içme o içerse kendıne içer derim ben toplantılarda grup halınde mekana gidilmiyor veya grup halınde eve gidilmiyor o yüzden burda tehlike herzaman sürücünün kendisindedir, gezi ve toplu sürüşlerde içki içmek yasak uymuyanada hop kardeş sen ne yapıyorsun diyemeyiz sadece uyarırız bizden bu kadar deriz, kimseye sınır koyamazsınız koydugunuz an o sınırı açmak isterler....
Ben kendi adıma konuşuyorum kımseye iç kardeşım demiyorum ama ben çogunlukla içiyorum ve bünyemden dolayı 10-12 birayla bile motor kullandıgım oldu kullandımda ama yanlış mı yanlış ona göre kendımı bılerek içiyorum hiç 40km yolu 30-40km hızla gittiginiz oldumu otobanda işte ben gittim içkiyiyken dikkatım daha çok yogunlaşıyor yola ve suratımı düşürüyorum......
Kaza yapmadım diyemem 3 araç pert ettım hepsınde alkolluydum ama bunlar olalı 4-5 sene oldu gençtik gülüyorduk eglenıyorduk ama sonuç olarak hep yanlıştı bunlar....
SİZ SİZ OLUN ALKOLLU ARAÇ KULLANMAYIN!!! Kendiniz için.....
abi en güzeli hiç içmemek. ya alkol alıyosan bari motora binme ayıptır bu ya insanlar kendilerini düşünmüyora başkalarını düünsünler gerçi artık insanlar şaşırmış alllahşaşıranları ıslah etsin... alkol içmeyin kardeşim içersenizde motorsiklete binmeyin binersenizde arabaya binin ve siz kullanmayın başkası kullansın hem parana yazık hem canına hemide alkollü ölürsen öbür dünyadada allah c.c sana ağır hesap sorar yapmayın arkadaşlar yapmayın ..!!!
içip motora binmeyin arkadaşlar. lütfen.... bende içerim nadirde olsa. ama motosiklete asla binmem. Büyük konuşmayayım ama asla da binmeyeceğim. Canımı sokakta bulmadım ben. bu hayatta ki en önemli şey kendimimiz arkadaşlar. Hadi kendimizi düşünmedik ama geride tüm bu olanlardan sorumsuz olan ve hiç bir günahı olmadan sadece üzüntü içinde yas tutan insanlar olacak. bu insanları üzmeye ne hakkımız var.
Ayrıca motorunuz. Belki duygusal gelecek ama onunda canı var ve o canı ona veren sizin canınız. Üstünde ki insan. onu kullanan.
Lütfen arkadaşlar. Yaptırımlar cezalar gerçekten çok ağır. Hem bunu düşünün hemde bu işin birde manevi cezası olduğunu....
Neden bahsediyorsunuz siz arkadaşım bu sitede yayınlanan resimlere bakın %80 ınınde elinizde bira var içki var sonrada motora bınıyorsunuz , siz kendinizi kandırıyorsunuz Sorumluluk sahibi olmak lazım ...
tt600 çok doğru söylüyorsun.iş olsun diye birşeyler söylemek kolay.tatbik önemli
herkes sutten cıkmıs akkasık oldu bır anda kacımız alkol almadan motora bınıyo arkadaslar yapmayın yaaa
Ben....Bir arkadaşım vardı kullanırdı,3 yıldır Büyükbakkalköy mezarlığında.İçen içer zararı kendine oluyor genellikle,en azından arabadaki gibi beraberinde birkaç kişiyi götürmüyor.Ben motorlu iken içmemeye özen gösteriyorum.Alırım içerim bir Diet cola.. _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Tarih: 10.04.2007 - 07:17 Mesaj konusu:
Alıntı:
içeceksen git evinde iç motor üstünde değil. Buradan bunu protesto ediyorum
Tamamen katılıyorum, alkollü trafiğe çıkmak tasarlıyarak yapılmış cinayetten farkı yok tek fark hedef gözetmemekyapmayalım yapanada engel olalım zira onlar bizim dostlarımız dost kolay kazanılmıyor.
alkollu motor kullanmak tetiği açık bir silaha benzer kime ve neye zarar vereceği belli olmaz ayrıca kontorolsuz güç .güçdeğildir
alkol almayalım alsakta araç kullanmayalım......... _________________ yamaha 600 f (erdal)
arkadaşlar küçük bir örnekmotorum yeni bende öle ve bir ortamada bulundum biraz alkol aldık eve çok uzakta diildik ama ben hem acemi hem alkollü motora binmek istemedim bu yüzden benimle kafa yaptılar nese motorumu restoran sahibine emanet edip ertesi gün almak üzere kilitledim6 ytl verip taksiyle eve geldim diğer arkadaşımda ybr var o motorla gittiama yol kenarında sabit duran belediyenin çöp bidonuna çarpmış motor pert çok şükür kendi iyi ucuz atlattı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız