Ben gelemiorum Biliorum bensiz eglencenizin tadı olmayacak ama idare edin artık mArGaRiTa, d.günün kutlu olsun simdiden kusura bakma _________________ --24 kasym--
hayatımda benim için herşeyden degerli olan tek dostum tek arkadaşım sırdaşım herşeyim goncamın bu cuma dogum günü iyki dogdun birtanem iyki varsın iyki seni tanımışım...dilerim bir ömür mutlu saglıklı ve güzel günlerin olur seni çok seviyorum bunu sakın unutma...bir ömür daima yanındayım bu cumada oldugu gibi bu arada beyaz kardelen seninde dogum gününü en içten dileklerimle kutlarım...nice yıllara...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.04.2007 - 10:11 Mesaj konusu:
Ben gelmeyeceğim ve evde yas tutacağım. Bu iki tane arkadaş dünyaya geldi diye neden kutlayacaksınız ki sizde benim yaptığımı yapın ve yas tutun arkadaşlar.Nerden doğdunuz bilmiyom ki.Neyse gelip en azından pastadan yiyim bari _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Ben gelmeyeceğim ve evde yas tutacağım. Bu iki tane arkadaş dünyaya geldi diye neden kutlayacaksınız ki sizde benim yaptığımı yapın ve yas tutun arkadaşlar.Nerden doğdunuz bilmiyom ki.Neyse gelip en azından pastadan yiyim bari
halilRR neden yas tutuyorsun gerek yok öbür hafta nasıl olsa senin de doğum günüm o zaman hep beraber oturup yas tutarız bon bon _________________
Tarih: 10.04.2007 - 10:37 Mesaj konusu:
Akhisarlı bir MD olarak bende gelmek isterim inşallah motorum hazır olurda gelirim gelemesemde doğum gününüz kutlu olsun nice yollara gaz açın. _________________ xv750.side_car.virago.iç BADE SEV GÜZEL VARiSE ŞUURUN.adIm veli lakabım deliveli......deli deli kulakları küpeli.
Bende gelirsem iyi olur kanımca güzellikler adına çok özel bir günü sevdiklerimle bende yaşamak isterim.
Ama gelemezsemde kimse kızmasın küsmesin.İşlerim ve zaman sorunumu çözmek için elimden geleni yapacağım.
Şimdiden iki güzel ve değerli kardeşimin doğum günlerini kutlarım.İyiki varsınız ve sizleri iyiki tanıma ayrıcalığına sahibim.
Teşekkürler kızlar ve teşekkür MD. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 10.04.2007 - 11:03 Mesaj konusu:
OLdFaRT demiş ki:
Benden kalırsa yollarız SGOR:))))
pardon abi valla unuttum seni ben nasıl yaparız az birşey bırakma gibi bir durum sözkonusu değilmi _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 10.04.2007 - 11:03 Mesaj konusu:
Alıntı:
halilRR neden yas tutuyorsun gerek yok öbür hafta nasıl olsa senin de doğum günüm o zaman hep beraber oturup yas tutarız bon bon
beyazkardelen79, Benim doğum günüm tüm dünyada kutlanıyo be yılbaşı gibi birşey oluyor.Saniyeler geriye doğru sayılıyor ve her yerde bayram havası yaşanıyor.
Sizin doğum gününde benim önerim şu ki; Herkes elektriklerini kapasın ve bunu protesto etsin,herkes kendini evine kapasın,bir günlük açlık grevine gidelim _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız