Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 13 Nisan Cuma Ugrak Bar ve Doğumgünü partisiiiiiii

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

13 Nisan Cuma Ugrak Bar ve Doğumgünü partisiiiiiii

13 Nisan Cuma Ugrak Bar ve Doğumgünü partisiiiiiii
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mArGaRiTa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmİR MD ..

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, yarısı çikolatalı yarısı meyveli olsun ne dersin Çok gülüyorum

Epica, canım sorun değil..Cuma günü gelirsen affederiz Dil çıkarıyorum

oceann, ve serkan035, sağolun Bravo
Başa dön
mArGaRiTa Çevrimdışı mArGaRiTa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Tayfunmtx
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben gelemiorum Biliorum bensiz eglencenizin tadı olmayacak ama idare edin artık mArGaRiTa, d.günün kutlu olsun simdiden kusura bakma
gOzDem
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayatımda benim için herşeyden degerli olan tek dostum tek arkadaşım sırdaşım herşeyim goncamın bu cuma dogum günü iyki dogdun birtanem iyki varsın iyki seni tanımışım...dilerim bir ömür mutlu saglıklı ve güzel günlerin olur Delirdim seni çok seviyorum bunu sakın unutma...bir ömür daima yanındayım bu cumada oldugu gibi Bravo bu arada beyaz kardelen seninde dogum gününü en içten dileklerimle kutlarım...nice yıllara...
Başa dön
gOzDem Çevrimdışı gOzDem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben gelmeyeceğim ve evde yas tutacağım. Bu iki tane arkadaş dünyaya geldi diye neden kutlayacaksınız ki sizde benim yaptığımı yapın ve yas tutun arkadaşlar.Nerden doğdunuz bilmiyom ki.Neyse gelip en azından pastadan yiyim bari Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR demiş ki:
Ben gelmeyeceğim ve evde yas tutacağım. Bu iki tane arkadaş dünyaya geldi diye neden kutlayacaksınız ki sizde benim yaptığımı yapın ve yas tutun arkadaşlar.Nerden doğdunuz bilmiyom ki.Neyse gelip en azından pastadan yiyim bari Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

halilRR neden yas tutuyorsun gerek yok öbür hafta nasıl olsa senin de doğum günüm o zaman hep beraber oturup yas tutarız Delirdim bon bon Çok gülüyorum Delirdim

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nice yıllaraaa arkadaşlarr yenı yaşınız sıze mutluluk ve saglık getırsınn saygılarrr Alkışlıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
yalaza
Üye
Üye

Nereden: AKHİSAR 45 2

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Akhisarlı bir MD olarak bende gelmek isterim inşallah motorum hazır olurda gelirim gelemesemde doğum gününüz kutlu olsun nice yollara gaz açın. Çoook seviyorum Çoook seviyorum
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende gelirsem iyi olur kanımca Delirdim güzellikler adına çok özel bir günü sevdiklerimle bende yaşamak isterim.
Ama gelemezsemde kimse kızmasın küsmesin.İşlerim ve zaman sorunumu çözmek için elimden geleni yapacağım.
Şimdiden iki güzel ve değerli kardeşimin doğum günlerini kutlarım.İyiki varsınız ve sizleri iyiki tanıma ayrıcalığına sahibim.
Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum Teşekkürler kızlar ve teşekkür MD. Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bikehoper, edip abi tabikide işin herşeyden önce gelir ne yapalım sağlık olsun gelemesende ama sonra tekrar senin için pasta keseriz Delirdim

iyiki bende sizleri tanıdım çok teşekkür ederim md ailesine Çoook seviyorum

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OLdFaRT demiş ki:
Benden kalırsa yollarız SGOR:))))

pardon abi valla unuttum seni ben nasıl yaparız az birşey bırakma gibi bir durum sözkonusu değilmi Üzgünüm
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mArGaRiTa ve beyazkardelen79 doğum gününüzü şimdiden kutlarım...
Umarım yüzünüz hep gülsün...Hiç motorsuz kalmazsınız inşallah... Bravo

Partiye gelemezsem de şimdiden af edin... Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Goncanın hediye isteklerine yetişmek zor..
Sabancının kızımıyım kardeşim.. ehuueeehhee

Son söz.. Allah bu erkek milletini KOÇ kadınından korusun Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Alıntı:

halilRR neden yas tutuyorsun gerek yok öbür hafta nasıl olsa senin de doğum günüm o zaman hep beraber oturup yas tutarız bon bon

beyazkardelen79, Benim doğum günüm tüm dünyada kutlanıyo be yılbaşı gibi birşey oluyor.Saniyeler geriye doğru sayılıyor ve her yerde bayram havası yaşanıyor. Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Sizin doğum gününde benim önerim şu ki; Herkes elektriklerini kapasın ve bunu protesto etsin,herkes kendini evine kapasın,bir günlük açlık grevine gidelim Delirdim Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, sanki küresel ısınmayı protesto ediyorsun Çok gülüyorum Gülümsüyorum

halilRR, bu arada sen kaç yaşına giriyordun 40 falanmı Delirdim Delirdim

Başa dön
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazkardelen79, Küresel ısınma bile margarita ve senden daha büyük bir kabusa dönüşemez.Allah muhafaza Şok oldum Delirdim

beyazkardelen79, Senden 4 yaş küçüğüm işte aplacım ordan hesap edebilirsin Delirdim Delirdim Çok gülüyorum
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halilRR, hesapladım sen benden 4 yaş küçük olduğuna göre 40 sın Delirdim Delirdim Delirdim

En son kaRRdelen tarafından 10.04.2007 - 11:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 9, 10, 11  Sonraki
3. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal