Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - herkesin önünde motoru düşürüp rezil olmak:))))))

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

herkesin önünde motoru düşürüp rezil olmak:))))))

herkesin önünde motoru düşürüp rezil olmak:))))))
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
otobanfaresi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 09.04.2007 - 23:57    Mesaj konusu: herkesin önünde motoru düşürüp rezil olmak:)))))) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://videos.streetfire.net/video/409f1faf-dc89-42bd-bb7c-98790122fe6d.htm
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 10.04.2007 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karizma reset puhahaha...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2007 - 03:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık oldu motora Gülümsüyorum madem sürmesini bilmiyosun o hızda bile ne diye birde pistte sürmeye kalkışıyosun ....
paylaşım için teşekkürler Bravo
Başa dön
Lovable Çevrimdışı Lovable Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben birkeresinde scuterden düştüm kötü yaşamanızı istemem doğrusu girecek delik aıyorusunuz gibi birşey Çok gülüyorum
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR cidden öyle kardeşim, biz de düşmüştük bir keresinde.. Bereket kimse görmedi derken bir baktık yan tarafta kız yurdu varmış bütün camlar dolu. Çok gülüyorum Delirdim Kaçtık tabi hemen Dil çıkarıyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vallahi çok rezil bir durum motor adamı at gibi attı üstünden Gülümsüyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rezillikkkkkkk başka bişi diilllllllllllllll Bravo Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam kullanmayaı bilmio bence kullanmayı bilseydi dönerken bi racenin gaz verildii zaman savrulcaanı bilirdi Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok köte düşmüş ya allah korusun kimse düşşpmesin arkadaşlar
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşmeyen var mı içimizde acaba nadirdir merak ediyorum
düşmeden yürümeyi öğrenemezsin tabi düşmek güzel değil ama rezil olcakta bişi değil tabi sırf hava için binmiosan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginç doğrusu topiklerde motordan düşmenin ayıp olmadığını vurgulayıp duruyorlar şimdi bakıyorumda motordan düşme tecrübesi olan arkadaşlar saklanacak yer arıyorlarmış Gülümsüyorum
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

düşe kalka ögrenir ,ama arkadaş motordan çok cidden ata daha iyi biner Çok gülüyorum
N_O_S
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Etiler

MesajTarih: 10.04.2007 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çömez çömez kim verdi ona motoru bana versinler onu varya neyse Çok gülüyorum Delirdim
Başa dön
N_O_S Çevrimdışı N_O_S Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taylamon motordan düşülmez diye birşey yok, düşülüyor. Ayıp ta değil elbet ama hiç düşülmeyecek şekilde saçma sapan düşmeyi başarabilirsen hakikaten kaçacak delik arıyor insan. Hele de kız yurdunun önünde düşersen. . Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gamze42782
Üye
Üye

Nereden: istanbuldan

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu işe başlarken kim düşmemiştir ki?...... herkesin başına gelebilir adamı boş ver motor rezil oldu
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal