BLACKSTORM, 636 ya çamur atanlar utansın ...
işte ispatlı belgeli varsa ustunu yapan 600cc çeksin gorelim....
Taner en keyifli suruşumu siz 636 kardeşlerimle yaptım malum motorlar denk jokeyler eşit olunca kafaya gidiliyor
mrt2828, ben bunu 636 sürücülerinden duymadım....bana soylenen başa-baş gidilimiş..üstünluk olmamış.ama sakın sen benim makinayı oyle sanma..enson bende 2 636 ile roll-on yapmıştım ama benim makina fena gidiyo birgun deneriz sende gorursun abi
abi once Eray kardeşimle roll-on yap...onu geçersen seninle deneriz...
biliyosun o eski roll-on şampiyonu ben yokken bayrak Eray da
tabi bunlar işin şakası herzamanki tatlı atışmalarımız...
kazasız belasız bol keyifli sürüşler
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 10.04.2007 - 09:32 Mesaj konusu:
güzel resimler gazcı team ellerinize sağlık yolunuz va farınız açık olsun sezonunuz hayırlı olsun _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Kayıt: Mar 29, 2005 Mesajlar: 4568 Nereden: Asagi Saksonya
Tarih: 10.04.2007 - 11:28 Mesaj konusu:
redstorm demiş ki:
UZAY, siz miydiniz kardeşim. Evet selamlaştık. Siz ne tarafa gittiniz?
Selamlar kardeşim,
Biz Akçakoca'ya gittik, yeri gelmişken Akçakoca'ya gitmeyi düşünen racingci arkadaşlar için not yolun bir kısmı aşırı yoğun ve gevşek mıcır, yeni döküyorlardı haberiniz olsun. _________________
yok abi ne akçakocası...kandıra-şile-agva bile yetti.. töbe artık otobandan cıkmam alimallah _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
redstorm, arkadaş binlik ya viraj kasıyor, 600 lüklerle virajda baş etmek zorlaşıyorda ondan bidaha gelmem diyor
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ZX-636R, ali canım kardeşim senin için erayıda geçerim merak etme, 636 yla başa baş gitmedik ben baş o kıç gittik. durmam okadar zor olduki yere 500 metre arka teker R6 diye imza attı.
ZX-636R, 636 yla başa baş gitmedik ben baş o kıç gittik
abi bu şartlarda Eray ın gsx600 u geçemezsin demedi deme...
benimle de denersen 500 metre sonunda benim 50 metre önde oldugumu goreceksin...neyse ben yokum ama sen Eray için iyi çalış
artık gazciteam de bayanları da görmek istiyoruz ama yekten
Drag, rollon veya virajda herhangi bir üyemizi geçen bayan olursa neden olmasın
niye abi, biz birbirimizi geçerek mi takıma girdik. gelir tanışır. yolda bizi riske atmayacağından ve takıma uyumundan emin olursak oylamaya açarız kabul edilirse girer.
çayır çimen gezmeleri varken ne işleri var bizimle harekatlarda falan. _________________ Kawasaki ZX-636R [full Akrapovic] [hyperpro]
Tarih: 10.04.2007 - 19:50 Mesaj konusu:
Tunacım bize ayak uydurabilecek bir bayan olursa demek istediydim. Öyle bir bayan olmadığına göre tartışmamıza gerenk yok _________________ "Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
www.ssrider.com
Tunacım bize ayak uydurabilecek bir bayan olursa demek istediydim. Öyle bir bayan olmadığına göre tartışmamıza gerenk yok
ben de dıyorumki ben arkadan 100lu hızlarla geliyorum zaten ayak uydurma problemi olmaz. _________________ Kawasaki ZX-636R [full Akrapovic] [hyperpro]
Tarih: 10.04.2007 - 20:34 Mesaj konusu:
tunagr demiş ki:
ben de dıyorumki ben arkadan 100lu hızlarla geliyorum zaten ayak uydurma problemi olmaz.
Hadi leyn pazar günü ZX636 cı bluestorm ile blackstorm kardeşleri 320 ile delerken mi arkadan geliyodun?
Gerçi arkalarda hatun oldumu sen 100 değil 70 le de gidersin, beklenir senden... _________________ "Gördünüz mü az kalsın ölüyordum..."
www.ssrider.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız