Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Gazciteam 8 nisan sapanca sezon açılışı.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Gazciteam 8 nisan sapanca sezon açılışı.

Gazciteam 8 nisan sapanca sezon açılışı.
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BLACKSTORM, 636 ya çamur atanlar utansın Çok gülüyorum ...
işte ispatlı belgeli varsa ustunu yapan 600cc çeksin gorelim....
Taner en keyifli suruşumu siz 636 kardeşlerimle yaptım malum motorlar denk jokeyler eşit olunca kafaya gidiliyor Bravo

mrt2828, ben bunu 636 sürücülerinden duymadım....bana soylenen başa-baş gidilimiş..üstünluk olmamış.ama sakın sen benim makinayı oyle sanma..enson bende 2 636 ile roll-on yapmıştım ama benim makina fena gidiyo birgun deneriz sende gorursun abi Çok gülüyorum
abi once Eray kardeşimle roll-on yap...onu geçersen seninle deneriz...
biliyosun o eski roll-on şampiyonu ben yokken bayrak Eray da Çok gülüyorum

tabi bunlar işin şakası herzamanki tatlı atışmalarımız...
kazasız belasız bol keyifli sürüşler
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

artık gazciteam de bayanları da görmek istiyoruz ama yekten
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.04.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel resimler gazcı team ellerinize sağlık yolunuz va farınız açık olsun sezonunuz hayırlı olsun
UZAY
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Asagi Saksonya

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm demiş ki:
UZAY, siz miydiniz kardeşim. Evet selamlaştık. Siz ne tarafa gittiniz?

Selamlar kardeşim,

Biz Akçakoca'ya gittik, yeri gelmişken Akçakoca'ya gitmeyi düşünen racingci arkadaşlar için not yolun bir kısmı aşırı yoğun ve gevşek mıcır, yeni döküyorlardı haberiniz olsun.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 10.04.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok abi ne akçakocası...kandıra-şile-agva bile yetti.. töbe artık otobandan cıkmam alimallah Dil çıkarıyorum

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nostorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, arkadaş binlik ya viraj kasıyor, 600 lüklerle virajda baş etmek zorlaşıyorda ondan bidaha gelmem diyor Dil çıkarıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

ZX-636R, ali canım kardeşim senin için erayıda geçerim merak etme, 636 yla başa baş gitmedik ben baş o kıç gittik. durmam okadar zor olduki yere 500 metre arka teker R6 diye imza attı. Delirdim
Başa dön
nostorm Çevrimdışı nostorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZX-636R
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mrt2828 demiş ki:
ZX-636R, 636 yla başa baş gitmedik ben baş o kıç gittik

abi bu şartlarda Eray ın gsx600 u geçemezsin demedi deme...
benimle de denersen 500 metre sonunda benim 50 metre önde oldugumu goreceksin...neyse ben yokum ama sen Eray için iyi çalış Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ZX-636R Çevrimdışı ZX-636R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_gls
Üye
Üye

Nereden: MANiSA_Demirci KÜTAHYA_Simav

MesajTarih: 10.04.2007 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makinaların hepside birbirinden güzelmiş.allah bizede nasip eder inşallah böle makinalar...darısı başımıza
Başa dön
a_gls Çevrimdışı a_gls Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondagokhan
Organizatör-Çorlu
Organizatör-Çorlu
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 10.04.2007 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ohh ohh Gazcı Team Harekatı başlamış. Sezonda Açmış Yaşadık Artık bol bol fotoğraf görecez çok iyi çoook.
Başa dön
hondagokhan Çevrimdışı hondagokhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xneslihanx demiş ki:

Drag, rollon veya virajda herhangi bir üyemizi geçen bayan olursa neden olmasın Dil çıkarıyorum
onlyrider Çevrimdışı onlyrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tunagr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
xneslihanx demiş ki:

Drag, rollon veya virajda herhangi bir üyemizi geçen bayan olursa neden olmasın Dil çıkarıyorum

niye abi, biz birbirimizi geçerek mi takıma girdik. Çok gülüyorum gelir tanışır. yolda bizi riske atmayacağından ve takıma uyumundan emin olursak oylamaya açarız kabul edilirse girer. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

çayır çimen gezmeleri varken ne işleri var bizimle harekatlarda falan. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tunacım bize ayak uydurabilecek bir bayan olursa demek istediydim. Öyle bir bayan olmadığına göre tartışmamıza gerenk yok Çok gülüyorum
tunagr
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

onlyrider demiş ki:
Tunacım bize ayak uydurabilecek bir bayan olursa demek istediydim. Öyle bir bayan olmadığına göre tartışmamıza gerenk yok Çok gülüyorum

ben de dıyorumki ben arkadan 100lu hızlarla geliyorum zaten ayak uydurma problemi olmaz. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 10.04.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

makinalarada sizlerede nazar değmesin..maşallah... Gülümsüyorum
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 20:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tunagr demiş ki:
ben de dıyorumki ben arkadan 100lu hızlarla geliyorum zaten ayak uydurma problemi olmaz. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Hadi leyn pazar günü ZX636 cı bluestorm ile blackstorm kardeşleri 320 ile delerken mi arkadan geliyodun? Çok gülüyorum

Gerçi arkalarda hatun oldumu sen 100 değil 70 le de gidersin, beklenir senden... Dil çıkarıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal