Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda 600f mi,aprillia rsv mi,huyosung 650 r mi?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda 600f mi,aprillia rsv mi,huyosung 650 r mi?

honda 600f mi,aprillia rsv mi,huyosung 650 r mi?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
arif_45
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: manisa

MesajTarih: 07.04.2007 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda al kardeşim kafan rahat olsun şimdiden hayırlı olsun derim......
Başa dön
arif_45 Çevrimdışı arif_45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
drjesus
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.04.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöyle ifade edeyim ben motoru kasımda aldım yani kış oldugu için son süratini deneme fırsatım olmadı.ama okudugum testlerde ortalama 275 radar hızı yapmış.270,282 arası testlerde...
1.vites:102
2.vites:145
3.vites:185
4.vites:230
gerisi denenmedi ama teorik olarak 285 yapıyor bu dişli oranlarıyla.
ben 250 civarı yaptım ama 6.vites 120 de hızlanmaya başladım yani doldurmadan...önümde 1000rr lar vardı ve kuyruklarında gittim.durdugumuzda 1 isi 285,digeri de 295 gördügünü söyledi ama aynı hızdaydık...demek istedigim ibrelerde cok sapma var ama aprilia oldukca dogru gösteriyor...
yani anlatmak istedigim sey siz 280 derken aslında daha düşük bir gercek hızdan bahsediyorsunuz...
bg.kısıtlamayı iptale gelince 3 yerde kısıtylama var...
1.si:hava kutusunda girişi daraltan ve tek vidalık bir plastik parcası
2.si:egzoz susturucusunun icinde 1 parca elek gibi ve cıkartıp cekince cıkıyor..
3.sü ise:ecu da bir kablo ve kesince onu diger haritaya geciyor beyin ve netten okudugum kadarıyla 22 beygir kadar bir artış oluyor bunları yapınca...acıkcası kac bg.oldu bilmiyorum ama bariz hızlandı makina...
dediğiniz olay gidon dagılımını sadece tekerden sert indigim 1 sefer 160 km.civarı 1 hızda yasadım ama tekteker üzerinde kasisden gecmişim yani motorun 1 sucu yok...bence cok dengeli ve stabil...
viraj kabiliyeti ve kıvraklıgı bence en büyük kozu bu motorun...iri gözükmesine ragmen bacak arasındaki şase 600 lüklerden bile dar ve motor gercekten hafif düşük hızlarda bile ve cok hızlı viraja girip cıkabiliyor...
ibre konusunda aklıma geldi yanyana giderken arkadasın 600rr 60km/s gösterirken benimki 56 gösteriyodu:)

Son Mesajdan 16 dakika sonra eklendi:

buarada şimdi biraz dergi karıştırdım,tam olarak söyleyebileyim die...
ingiliz bike dergisinin bir testi,ingiltere cadwell park pistinde hangi motor daha hızlı(uygun)pist makinası diye denemişler...son hızlarını da ölçmüşler,degerler şöyle:
2002 honda 954:172.2 mil son hız yapmış radar ölçümü ama ibre de 187 mph görmüş...
suzuki gsxr 600 r 169.8 radarda,ibresinde ise 186 mph(300 km/h) görmüş..
aprilia rsv 1000 2002 model radarda 173.8 mph yaparken ibresi 173 mph göstermiş...
yorum olaraksa hep italyanlar yalan söyler denir ama bu sefer sadece italyanın kilometre saati dogru söylemiş yazmış
Başa dön
drjesus Çevrimdışı drjesus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kocaeli

MesajTarih: 08.04.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar hyosungcuların durumu nedır bu motoru kullanan yokmu
Başa dön
aprillia Çevrimdışı aprillia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 08.04.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kalırsa honda hayat onda derım abiii saygıalrrr Alkışlıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pesimist00
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 09:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş al honda 600 f i keyfine bak fiyatda uygun
Başa dön
pesimist00 Çevrimdışı pesimist00 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkan_turak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ElaZıĞ

MesajTarih: 08.04.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

huyosung ise 2006 model ve 3000 km al memnun kalaçaksın
Başa dön
erkan_turak Çevrimdışı erkan_turak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.04.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondanın fıatları yaz nedenıyle fazla şişimiş
Başa dön
aprillia Çevrimdışı aprillia Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:18    Mesaj konusu: aprilia Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hyo GT650R aldım. cbr 125 ten sonra deli geldi Çok gülüyorum

üzerinden bikaç sezon geçmiş, bikaç defa el değiştirmiş, kazasız olduğundan şüphelendiğim, her sezon bilmem kaç kez yan yatmış japon marka bi motor almaktansa,
daha az yakıt tüketen, 2006 model ilk sahibinden, nerdeyse hiç kullanılmamış (2500km) bi motor almak daha mantıklı geldi bana.

ilk izlenimlerim şunlar ;
japon kadar kalite hissettirmesede gösterişli motor.
çok fazla tork var. düşük devirden itibaren çekiş güzel. 6 viteste 200 ile rampa çıktım.
biraz titreşim var. bakıma girmesi lazım. motor sesi iyi değil, coşturmuyor Dil çıkarıyorum
çok ağır ve manevrasız bir motor. sabah trafiğine girmek istemediğim için yatıyor garajda.
montajlarına çok özen gösterilmediği için somun ve civataları tekrardan iyice sıkmak lazım.
şehirler arası süratli kullanım sonucu km de 15 kuruş yaktı. motoru sıkıştırmadan kullandım.
6. vites her halukarda çekiyo gütürüyor.

başka merak ettiklerinize de cevap verebilirim Bravo
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
csarvox
Üye
Üye

Nereden: Istanbul/Kemerburgaz

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun hocam kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim,fuarda özel incelemiştim GTR650r'ı çok beğenmiştim Bravo

sen yerinde duramazsın şimdi aman dikkat et kendine o ağırlıkta motorla abidik-gubidik tümsekli-çukurlu engebeli yerlere girip manevra yapmaya çalışma,illaki mecbur kalırsan in motorundan tutup yap,benden sana tavsiye,ayakların rahat rahat yere değiyordur umarım Bravo
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 11:48    Mesaj konusu: aprilia Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csarvox, teşekkür ederim. walla ayaklar yere basıyo ama tam sayılmaz Gülümsüyorum
gerçekten çok ağır, hayabusadan biraz hafif işte Çok gülüyorum
evet abidik gubidik yoların motoru değil, hele ki ayakta tam basmayınca az biraz yana gittimi taşıyamam yatırırım motoru. boşta bile ileri geri gitmiyo o derece. sanırım gres veya yağ gerektiren noktalar var. ilk serviste halledecem.
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
csarvox
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gres ve yağ gerektirecek bişey olacağını sanmıyorum motorun düşük km ve temiz ama tabiki bence de gidip komple check-up yap kafan rahat etsin.
Eğerki ayakların ucu ucuna yere değiyorsa aman diyorum,hiç zorlama kendini,manevra yaparken yolu hep kontrol et sakın ayaklarından herhangi birini bir çukura veya boşluğa getirme,olsun manevran 10sn değilde 30sn sürsün acele etme,kimse durupta ne kadar yavaş manevra yapıyor demez,deselerde takma kafana,kimseyi ipleme,altında canavar gibi race motor var dünyalar senin zaten Bravo
Eğer motorun yüksekliği ve ayakların seni sıkıntıya sokarsa,güveninin kaybolduğunu hissettiğin anda mutlaka motoru alçaltmaya bak.
www.yanashiki.comsitesine bir göz at ben 600F'imi burdan getirtiğim bir parça ile alçaltmıştım ve ön amortisörden de aynı oranda ayar yaptırmıştım motor 2.5 cm civarı alçaldı ve artık iki ayağımda yere değiyor ve kontrol etmekte çok zorlanmıyorum güvenim yerine geldi.
Ama genede çukurlu-tümsekli yerlerde manevra yapmıyorum ve dikkat ediyorum etrafıma mutlaka,ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabı Göz kırpıyorum
csarvox Çevrimdışı csarvox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 12:18    Mesaj konusu: aprilia Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

csarvox, ilgin için teşekkür ederim. evet sanırım biraz alçaltırsam daha iyi olacak.
kafa kısmını 1-2cm aşağı alabilirim süspansiyon kafalarından. benim uzmanlık alanım Çok gülüyorum
arka süspansiyon bir kademe yumuşatsam diyorum aceba işe yarar mı?
önlerde bir miktar sert ayarda onu da yumuşatmak lazım sanırım. sonuçta limit viraj yapmıcam değilmi. yavaş yavaş kopana kadar idare etsin.
Başa dön
csarvox
Üye
Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabikide limit viraj yapmayacan o yüzden alçaltman en faydalısı olacak.
Bence en güzeli arka süspansiyonu yumuşat ve bol bol kilo al sonra rahat rahat ayakların değer benim gibi Dil çıkarıyorum
İşin şakası benim kullandığım parçayı hyosung da kullanıyor olabilir (dogbone) eğer hyosunga uyan bulup getirtebilirsin en temizi ve sağlamı öyle olur çünkü önü ne kadar düşürürsen arkayıda aynı oranda dengelemen lazım.
ne diyim güle güle bin diyorum belki yolda karşılaşırız ,benimki komple gümüş 600F,fazla yok zaten bu renkten Bravo
grotto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabiki 600f Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
grotto Çevrimdışı grotto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aprillia
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.04.2007 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlasilan arkadaslar hyosung yeni ama sorunlari bitmiyor.yep yeni motorun bu kadar ugrastirmasi normalmi sizce
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal